mAxL 1 106 Napisano December 4, 2007 Avtor Share Napisano December 4, 2007 PIČKU MATERNU IN TA WTCC :!: :!: :!: Jebemu sunce...jao......igi nism te vidu ka imam mrtu kot desne strani Link to post
igi 51 Napisano December 4, 2007 Share Napisano December 4, 2007 huh! zmatran EDIT: hehe maxl sej vem de je blo zanalaš sej ne Link to post
McBajs 8 Napisano December 4, 2007 Share Napisano December 4, 2007 lepe borbe Sploh team fight na koncu Link to post
bremzy 0 Napisano December 4, 2007 Share Napisano December 4, 2007 Tud men je vrgl u tazadnem krugu net van, a pol se ĹĄteje kat, da sm 8 prĹĄu u cilj al ne? Link to post
igi 51 Napisano December 4, 2007 Share Napisano December 4, 2007 sam da vidm kdo me je prva dva kroga nasadu v prvem ovinku. Dvakrat!!! Link to post
mAxL 1 106 Napisano December 4, 2007 Avtor Share Napisano December 4, 2007 Pa še Berlicu se mal opravičujem....na travi ko naju je odnesl....sm te mal pobožal sorry Link to post
McBajs 8 Napisano December 4, 2007 Share Napisano December 4, 2007 sam da vidm kdo me je prva dva kroga nasadu v prvem ovinku. Dvakrat!!! Bani? Link to post
bremzy 0 Napisano December 4, 2007 Share Napisano December 4, 2007 Noup enkrat sem ga jaz ponesreÄ. Link to post
McBajs 8 Napisano December 4, 2007 Share Napisano December 4, 2007 Ma huda dirka je bla! Ko bo ta zaresna sezona bo precej pestro imam občutek... Link to post
bremzy 0 Napisano December 4, 2007 Share Napisano December 4, 2007 Na prvi dirki je bilo fajn prvih par krogov k smo se neki prehteval:) Morm jit ĹĄe pogledat kdo me je butnu odzadaj Dirka 1 prvi krog. @Igi:sorry za prvi krog:S Link to post
mAxL 1 106 Napisano December 4, 2007 Avtor Share Napisano December 4, 2007 Kaj spet ne dela Replay2 :? Link to post
McBajs 8 Napisano December 4, 2007 Share Napisano December 4, 2007 Ne me jebat, bom še jest pogledal. Tokrat sm namreč vse do konca šel. Link to post
mAxL 1 106 Napisano December 4, 2007 Avtor Share Napisano December 4, 2007 Race 1 1. Mark Apat 2. Matej Tušar 3. Igor Slapar 4. Denis Vončina 5. Domen Berlic 6. Jure Zupan 7. Primož Makselj 8. Jože Stablovnik Race 2 1. Matej Tušar 2. Mark Apat 3. Primož Makselj 4. Domen Berlic 5. Igor Slapar 6. Jože Stablovnik 7. Jure Zupan 8. ??? Link to post
bremzy 0 Napisano December 4, 2007 Share Napisano December 4, 2007 8. Denis VonÄina(sej bi bil, Äe neb vn vrglo net) Link to post
Mai 134 Napisano December 4, 2007 Share Napisano December 4, 2007 hmm. zanimivo, pestro, vÄasih tudi malo nefer... ampak ok,... nekateri se ĹĄe uÄijo in ne morjo iz svoje koĹže... qualifikacije sm naprej prpelu na 4mesto.. pa nekak ni ĹĄlo veÄ, pol sm se le skoncentriral in prpelu en konkretn Äas 1:43:991 start mi je zopet super uspel in nisem imel prakticno niÄ posebnega celotnih 9 krogov. lepo prpelu do cilja brez kakĹĄnjih izletov v botaniko drugi ĹĄtart mi je zopet uspel in sm se tako prebil na 5mesto. nism hotu kej konkretno rinat enih in drugih, Äe sm koga dotaknu se opraviÄujem, ni blo sploh namenoma... (mislim pa da nism) mal je blo ĹĄe zbrke v prvih 4krogih, z berlicem sma se dajala za 4 mesto, pa me je mislim da v 4 krogu pred hairpinom kar lepo porinal iz ceste in v pesek delat gradove in potiÄke... NOT NICE M8!!! Äist jezn sm nadaljeval dirko, sam avto se nekak ni veÄ pelal kot bi se mogu... poÄasi sm ga dohiteval, ĹĄe nekajkrat malo zapeljal na travo, in ga v 8krogu tudi dohitel, v 9 prehitel, ko je zapeljal na travo, maxl se je ĹĄe zavrtu 4ovinke pred ciljem, in Ĺže sm skasiral 2mesto uglavnem bilo je zanimovo, berlic ni se mi pa zdelo fer, da si tako napadalno rinal okrog sebe!!! Ĺžal zopet nimam replaya2 dirke, tak da... tema hvala vsem za lepo igro, server je delal kot bi mogu, ĹĄkoda pa da jih je nakaj tud zapustilo tekmo po 1dirki. bravo Tusarju za P1 v R2 Link to post
Recommended Posts