Skoči na vsebino

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

Ĺ imenc

d-simenc.jpg

Maxelj

p-maxelj.jpg

Maxelj 2.

p-maxelj1.jpg

Ma! bol teĹžko bom naredu 1200 viĹĄine, kar jas poslikam je 1050 max ;)

MaĹĄ pa tukaj zmago:

apat.jpg

VeÄ pa drugiÄ, je treba sedaj mal Brno potrenirat za dirko, ki jo imam zvecer na Sim-Challenge... Ce kdo hoce vidt kako res tisti dobri vozjo (imam ĹĄele tam okoli 10. Qualifying time...) pa si lahko dirko ogleda na http://www.sim-challenge.com/. Na strani bo pisalo z modro Race, klikneĹĄ in je live stream dirke ;)

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prva dirka in moj testni filmček

evo malo sem se poigral pa sem naredil en mali intro za wtcc ligo

Frišno iz pečice...se še kadi :wink: Predstavljam vam video za SloRacing WTCC prvenstvo - Zolder 2011/2012 Posnetek prve dirke! Enjoy the roaring sounds!

Ni nujno, da boš na začetku vozil od zadaj, saj sem jaz na prvi dirki bil nekaj časa celo prvi :D In zdaj po nekaj dirkah postajam vedno slabši :oops: Druga sezona, se bo začela po koncu tekoče sezone, večkrat se dirka tudi med tednom (trening je pogosto bolj zanimiv kot sama dirka), tako da ti svetujem, da začneš čim prej trenirat... Drugače pa velja postopek, ki si ga opisal v zadnjem stavku, le da moraš poslati mail organizatorju tekmovanja, da boš uradno prijavljen, v igri pa se prijavi pod pravim imenom!

prijaviĹĄ se verjetno lahko, to bo admin povedal,.. in Äe je server neobremenjen (beri: je ĹĄe kak slot prost) se lahko pridruĹžiĹĄ... Äe ne druga pa pri spoznavanju prog ob treningih... prej boĹĄ zaÄel vozit, prej boĹĄ "konkurenÄen"....

tak da... pohiti :) ĹĄe nekaj dirk je pred nami

Ne moreĹĄ verjamet.

R1, igi hvala za podarjeno toÄko, s katero sem si privozil "pole" v R2. Ampak kaj, ko mi je grafika zmrznila in nisem videl, kdaj so se ĹĄtartne luÄi ugasnile (slika je bila kar nekaj - neki Äudni artefakti na asfaltu, trava vijoliÄna, napisi vsi Ärni), zato diskvalifikacija v R2.

Pa drugiÄ.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...