Skoči na vsebino

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prva dirka in moj testni filmček

evo malo sem se poigral pa sem naredil en mali intro za wtcc ligo

Frišno iz pečice...se še kadi :wink: Predstavljam vam video za SloRacing WTCC prvenstvo - Zolder 2011/2012 Posnetek prve dirke! Enjoy the roaring sounds!

Race 1

1. Mark Apat

2. Matej Tušar

3. Igor Slapar

4. Denis Vončina

5. Domen Berlic

6. Jure Zupan

7. Primož Makselj

8. Jože Stablovnik

Race 2

1. Matej Tušar

2. Mark Apat

3. Primož Makselj

4. Domen Berlic

5. Igor Slapar

6. Jože Stablovnik

7. Jure Zupan

8. ???

hmm.

zanimivo, pestro, vÄasih tudi malo nefer...

ampak ok,... nekateri se ĹĄe uÄijo in ne morjo iz svoje koĹže...

qualifikacije sm naprej prpelu na 4mesto.. pa nekak ni ĹĄlo veÄ, pol sm se le skoncentriral in prpelu en konkretn Äas 1:43:991

start mi je zopet super uspel in nisem imel prakticno niÄ posebnega celotnih 9 krogov. lepo prpelu do cilja brez kakĹĄnjih izletov v botaniko :D

drugi ĹĄtart mi je zopet uspel in sm se tako prebil na 5mesto. nism hotu kej konkretno rinat enih in drugih, Äe sm koga dotaknu se opraviÄujem, ni blo sploh namenoma... (mislim pa da nism)

mal je blo ĹĄe zbrke v prvih 4krogih, z berlicem sma se dajala za 4 mesto, pa me je mislim da v 4 krogu pred hairpinom kar lepo porinal iz ceste in v pesek delat gradove in potiÄke... NOT NICE M8!!! Äist jezn sm nadaljeval dirko, sam avto se nekak ni veÄ pelal kot bi se mogu... poÄasi sm ga dohiteval, ĹĄe nekajkrat malo zapeljal na travo, in ga v 8krogu tudi dohitel, v 9 prehitel, ko je zapeljal na travo, maxl se je ĹĄe zavrtu 4ovinke pred ciljem, in Ĺže sm skasiral 2mesto :D

uglavnem bilo je zanimovo, berlic ni se mi pa zdelo fer, da si tako napadalno rinal okrog sebe!!!

Ĺžal zopet nimam replaya2 dirke, tak da... tema

hvala vsem za lepo igro, server je delal kot bi mogu, ĹĄkoda pa da jih je nakaj tud zapustilo tekmo po 1dirki.

bravo Tusarju za P1 v R2

quali.jpg

race1.jpg

race2.jpg

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...