Skoči na vsebino

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

Jst sm zdej naredu 1680x1050 pa 1280x1024 sam sm podlogo vzel te fotke iz foruma k so mal premajhne. Pa ni neke hude kvalitete na konc. Bi mogla bit u štartu večja resolucija.

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prva dirka in moj testni filmček

evo malo sem se poigral pa sem naredil en mali intro za wtcc ligo

Frišno iz pečice...se še kadi :wink: Predstavljam vam video za SloRacing WTCC prvenstvo - Zolder 2011/2012 Posnetek prve dirke! Enjoy the roaring sounds!

Mel sem za dobrih 9 krogov bencina, opozorilo sm dobu pa že v 7 krogu :shock: In glede na to da sm bil na tretjem mestu...sm bil tiste dva kroga neverjetno živčn....

js mislim da sm mel za 10 krogov ali 1klik manj kot za 10, pa mi ga je zmanjkalo na ciljni Ärti oz mi je stokal avto po clijni ravnini :(

ĹĄe sreÄa da sm obranu P1 :)

dal na 11, v 8 krogo na pol kroga zaÄelo svett,sm kr :shock:icon_eek.gif...

meni je sam ĹĄpil ĹĄtekal,nabijalo mi ej druge avte, se peljem pol pa kr nabije mi prvi avto spred,sm ene 4x bremzal za Äist brezveze,bremzam,pol se nazaj pojavi in so bli spet ful deleÄ---...ma Äe ne bi bil prvi itak :lol:laugh.gif:lol:

Same pohvale mojemu tuning majstru MA-ju,ker mi je tako fenomenalno avto naĹĄtimal,da mi ĹĄe zdej kocine stojijo, bil je res 101% idealen zame...wink.gif :wink:

Men je tud parkrat avto pred nos postavlo...tko da sm bremzal k norc....se mi zdi, da sem eno mesto zgubil zaradi tega.

Äe vse sekunde seĹĄetejm v 2 dirki,sm zgubil ma sigurn ene 4s, mogoÄe res bi prvih 6kom ujel, pol pa sm gasaa......sej je bolje ,da sm ostal pr 7-8 mestu,ker je blo vse skup mal bolj na izi,kot vsi tm do 6 ga mesta..

Hehe , bom naredil jih par, z se mal bols kvaliteto... pa tko... k rabte za ozadje... vsak sebe? Pa slikano pa tako kot je tista slika... od zadaj?? :PP

Živjo vsem, imam par vprašanj in bi prosil za odgovore?

Kot vidim je 1.sezona že skoraj pri koncu, in milslim da se mi že skor ne splača tekmovat to sezono ker so samo še 3 dirke če se ne motim,pa tudi zaradi tega ker ste vsi dobri dirkači pa bi se vozil bolj na zadnjem hehe;) zato me zanima kdaj se začne 2 sezona?

A moram iz Steama prenest RACE 07 ali je dovolj samo RACE 07 WTCC?

Nakratko; Snemem igrico iz Steama, naredim team naredim svoj skin se prijavim na vaš server in to je to?

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...