MatejMejak 11 Napisano March 16, 2008 Share Napisano March 16, 2008 Jaz sem pa ves veselje zgubu. Bil na 4. mestu (prilezu iz 10.) na prvi dirki in pol kroga pred koncem BAM v desktop, ker me je en (ane matej) kliknu na msn. Sej vem, kaj mam pa odprtga Ja js se lahko samo opraviÄim, k si bil dosegljiv :oops: . Dej si naĹĄtimi, da ti napiĹĄe stanje "Zaseden" ko maĹĄ fullscreen zadeve (igre, filme...), Äe se zgodi da pozabiĹĄ ugasnit Upam da ne boĹĄ preveÄ jezen, ko me boĹĄ vidu na progi k sem se prjavu zdej z bratom Link to post
Ale 472 Napisano March 16, 2008 Share Napisano March 16, 2008 Kvalifikacije konÄal zlo slabo, mislm da na 16. mestu. Ĺ tart 1. dirke mi je uspel zlo dobro - tok dobro, da se na koncu ravnine nisem mogu ustavt, bil sem pa na notranji strani ovinka. Ko sem vidu da ne bo ĹĄlo sem pa rajĹĄ levo u gume zapelov, ker Äe ne bi bla ĹĄe veÄja pizdarija tko da se opraviÄujem vsem, ki sem jih zajebu Pol sem pa z zjebanim avtom konÄal nekje v ozadju 2. dirko sem pelu velik bolĹĄ in se prebil do 8. mesta. BolĹĄ ena kot nobena DrugaÄ pa po mojem mnenju zlo lepa dirka z zelo fer borbami Link to post
Speedboy 0 Napisano March 16, 2008 Share Napisano March 16, 2008 Čestitke prvim trem...na žalost sem zamudu race...grrr. Ale,a se ponavljaš Link to post
Speedboy 0 Napisano March 16, 2008 Share Napisano March 16, 2008 Jup, vidu hudiča...lep avto ni kaj...sam še tapravga voznika rab...hehe Link to post
Killer_B 87 Napisano March 16, 2008 Share Napisano March 16, 2008 Kvalifikacije: Ves vesel treniram, ko vidm da sm prilezu pod 1:37 ... odpeljem kvalifikacije 1:36:9....vesel....dokler ne pogledam rezultatov drugih voznikov....ma me je skor kap, GlavaÄ pa kaj ti jeĹĄ, da takĹĄne cajte postavlaĹĄĹ tartal 9. se mi zdi. Race 1: Supr ĹĄtart NDESIGN teama....z Obidom sva zihr pridobila najveÄ mest na zaÄetku. Potem me pa v prvi ĹĄikani nekdo svinjsko nabaĹĄe od zadej...jst zadanem Apata in on Obida....komej smo se zvlekli. Po nesreÄi sem ĹĄe vedno imel eno mesto v dobrem. Vozil dokaj konstantno celo dirko (brez napake)....in gledal kako pred mano padajo kot muhe KonÄal na 4. mestu, ker mi je Obid na koncu ĹĄÄitil hrbet, pred norim Apatom Race 2: Ĺ e enkrat supr ĹĄtart...Obid tudi Po prvi ĹĄikani (hvalabogu brez manijakov) sva bila NDESIGN voznika na prvih dveh mestih. Med dirko sem se cel Äas ukvarjal z GlavaÄom in LaĹĄÄakom, ki me je prehitel na dosti grob naÄin (zaletavanje v zadnji konec), ampak to je ĹĄport. KonÄal na 4. mestu. Mislim, da je to bila najboljlĹĄa dirka te sezone. Tako napete dirke ĹĄe nisem peljal. Pa ĹĄe zadovoljen sem z rezultatom, saj se je jasno videlo, da sem imel poÄasnejĹĄi dirkalnik od vodilnih. Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 16, 2008 Share Napisano March 16, 2008 Killer_B, dvakrat lahko ugibaĹĄ kdo te je Fak, tole sm pa pomoje najslabĹĄo dirko odpelal. Prvo sm v ĹĄikani zapel v robnik in me je obrnilo, konÄal na 9. mestu. Drugo sm pa iz 9. prlezu na 6. mesto. S tem, da sem bil skor vsak krog v travi. Äist bedno sm vozu, ĹživÄen sm bil k svina. Fak. Proga mi je pa super, ĹĄkoda k sm tok zajebal... In ja, se opraviÄujem vsem , za zvit pleh v prvem ovinku... Ne vidim fakin toÄke zaviranja, Äe mi en direkt pred nosom pelje. Upajmo, da bo kej bolĹĄ na Brands Hatch, Äeprov dvomim. Neki bom mogu ukrenit Link to post
Emilo 1 Napisano March 16, 2008 Share Napisano March 16, 2008 B_U_R_I a si ti tudi malo volje zgubil Ko pogledam kakšne čase ste meli na kvalifikacijah, tud sam ne vem več kaj delam narobe! Več ko vozim slabše mi gre... Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 16, 2008 Avtor Share Napisano March 16, 2008 B_U_R_I a si ti tudi malo volje zgubil Ko pogledam kakšne čase ste meli na kvalifikacijah, tud sam ne vem več kaj delam narobe! Več ko vozim slabše mi gre... Kako da tebe ni blo? Link to post
PEK 2 291 Napisano March 16, 2008 Share Napisano March 16, 2008 Joj ma kdo replay, bi kaksno fajn slikco naredu.... nvem kdo mi je replay ugasnu Spet je bla proga, ki mi paĹĄe, zato tak Äas hehe... Obid po tem kar sem napisal, da ne bos mislil da krivim tebe za tisti moj izlet,... Tut jas bi lah ravnal mal bolj pametno (ampak saj vemo kako je, ko se ponudi priloznost za prehtet.. GO FOR IT! ) , sploh pa nevem kaj mi je tak hitro zadek vzelo Torej.. Replay kdorkol prosm ? Link to post
obes 0 Napisano March 16, 2008 Share Napisano March 16, 2008 LaĹĄÄakom, ki me je prehitel na dosti grob naÄin (zaletavanje v zadnji konec), ampak to je ĹĄport. prehitu sem te fajn sem se pa prej par krat zaletu iz strani ko sem moral preveÄ moÄno na Ĺžlajf pa me je neslo... tako da se ti opravicujem ku sem preveÄ moÄno zaĹžlajfu je neslo zadnji konec... tako sem tudi R1 zajebu (zdej vem da bi mogu met zavore bol odspredi) PS: enako me je tudi v Murna zaneslo in sem se mogu malo naslonit okrog 4. kroga se tudi opraviÄujem :wink: Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 16, 2008 Share Napisano March 16, 2008 B_U_R_I a si ti tudi malo volje zgubil Ko pogledam kakĹĄne Äase ste meli na kvalifikacijah, tud sam ne vem veÄ kaj delam narobe! VeÄ ko vozim slabĹĄe mi gre... Nism volje zgubu. Sam Äist sm razoÄaran nad sabo. Kvalifikacije sem ĹĄe dobr odpeljal (vsaj zame no), potem pa obe dirki Äist zavozu. Bedak en. Skor sm 200 ljudi spravu s proge obenem Link to post
Recommended Posts