Skoči na vsebino

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prva dirka in moj testni filmček

evo malo sem se poigral pa sem naredil en mali intro za wtcc ligo

Frišno iz pečice...se še kadi :wink: Predstavljam vam video za SloRacing WTCC prvenstvo - Zolder 2011/2012 Posnetek prve dirke! Enjoy the roaring sounds!

Krasnoooo, ma Ĺže res 14dni same teĹžave, se uniÄi steam,za Markom popravljava,kr par dni, danes sm ĹĄele par krogov po 18.00 h naredu,Äist sm si mislu da bo dirka zaniÄ, bom slab 15+,sm vseen v to progo sm zaljubljen,Äist je prehuda... ma zakooon ratalo,toÄke mam, sm je res noro vozit nad 10mestom+, Äestitke prvim trem!!cool.gif8)

Kvalifikacije zelo presnečen, uvrstil na peto mesto, dirko končal na šestem, mal zaradi strahu, ker je Maxlnu spet štekal net wacko.gif in se mu je avto zatikal, dal dve prestavi nižje namesto eno in je šlo na travo.

R2 čisti užitek, štart uspel odlično in nato podil(dobesedno) Marka. Po napaki sem ga celo prehitu in vodil dva kroga pred koncem. In jaz mona nardim napako in Mark me prehiti, pa tako blizu zmageeeeeeee :cry:

Slike sledijo...

ÄudeĹžno sem dosegel PB na kvalifikacijah in se uvrstil na p3

R1 t1?!?! Novak?!? od kje si se pa ti znaĹĄu... sm vidu da si se z murnom bockal.. sam pol pa.. kr naenkrat bum.. no obdrĹžal sm avto, in "na sreÄo" nisem dobil "Cut penalty Stop&Go". dalje sem se boril z LaĹĄÄakom pa mi je koncentracija popustila in sm v ĹĄikani pred ravnino nazaj zgubu par mest.. nakar v 550 sekundi kr zaĹĄteka vseskupi za 10 sekund in se iz P5 "zbudim" na P9 na sredini proge dobesedno tik za seatom in tik pred chevyjem od voncine. Äist nÄ jasno.. no.. nekaj jih je odletelo vn, ampak z trdim bojem predvsem z obidom sem pridrajval na p5 :)

r2 pa srednje dobr ĹĄtart (razn p1 in p2 ko sta prehitro ĹĄtartala, ne vem zakaj, ampak mislim da je malo tudi server bil kriv)

potem pa borba do zadnjega ovinka predvsem z obidom ki se je dobro drĹžal mojega rear winga, vsak sva naredila po eno napako (mislim da je obidova stala glavaÄa p3)

v clij sem pa pripeljal z praznim tankom, zato sm tudi "nenamenoma" zmanjĹĄeval zadnjih nekaj metrov... jao,.. sm Ĺže mislu da ne bo zneslo.. kriza

P5 & P1 jupijajej pa vsaj razlika ostane enaka =D

drugaÄe pa.. lahko reÄem da zelo dober nivo dirkanja

ÄESTITKE za prve toÄke mojemu Teammate-u

kr tko naprej :D

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...