Skoči na vsebino

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

Ma jeb** jst tale RACE07, sm probal mal online potrenirat, ja usako minuto CTD pa minidump blablabla... Nevem kako so delal ta kretenski špil, da so ga tok zafukal... programerji jaki...

Probi brez novih skinov?

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prva dirka in moj testni filmček

evo malo sem se poigral pa sem naredil en mali intro za wtcc ligo

Frišno iz pečice...se še kadi :wink: Predstavljam vam video za SloRacing WTCC prvenstvo - Zolder 2011/2012 Posnetek prve dirke! Enjoy the roaring sounds!

Js tut, sam kaj ko sem vedno na šihtu. A kdo kdaj po enajsti kej vozi?

Js mam isti problem da nimam casa ko se vedn najde neki za solo naredit se posebej za apj xD. Bli blo bols ob 11 ja :D

Tooooooooo! :D Stopničke 8)smile.gif Sicer panika, ko mi je že dva kroga pred koncem začela svetiti lučka za bencin :shock: ...verjetn je blo notr še za dva plunka :P Nivo dirkanja se je zelo popravil...

Sicer pa mi ni delav net od 17 do 21 ure...sm mislu da je že konc, potem pa čudežno 8)

Matr sm jezn zarad RACE2... sem priĹĄel do 3. mesta, napadal 1 in 2.... a predzadnji ovink se moral izognit BMWju, pa me je odneslo tja na travo... zgubu 2 mesta in koncal 5.

Race1 je bil vredu, vozil na 1. mestu od starta do cilja.

Joj joj joj, katastrofa :x Od sebe sem pričakoval več, tako pa nič. Ostajam na skupnem tretjem mestu zaradi smole Slaparja :oops: Na štartu sem jih pa obakrat pošteno dobil v rit... Ko smo že pri tem: Šimenc, če se odločiš me prijavit, sprejmem popolno odgovornost, zelo mi je žal za tisto mojo neumnost v r1 :?

Jaz sem pa ves veselje zgubu. Bil na 4. mestu (prilezu iz 10.) na prvi dirki in pol kroga pred koncem BAM v desktop, ker me je en (ane matej) kliknu na msn. Sej vem, kaj mam pa odprtga :roll:

Aja Bajs, dobr sva se dajala, sem te le ugnal na konc :P

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...