Skoči na vsebino

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prva dirka in moj testni filmček

evo malo sem se poigral pa sem naredil en mali intro za wtcc ligo

Frišno iz pečice...se še kadi :wink: Predstavljam vam video za SloRacing WTCC prvenstvo - Zolder 2011/2012 Posnetek prve dirke! Enjoy the roaring sounds!

Včeraj sem probal vozit z BMW-jem in sem se enostavno zaljubli v ta avto :D Leon se mi je po tem prav zagabil, ko sem ponovno vozil z njim sem mi je zdelo kot bi se vozil v katrci! Čas imam zankrat 1.36.xxx in mislim, da ga bom še nekoliko izboljšal (brez kil). Tudi ta proga mi je noro všeč!!!

Kolikor vem med sezono ni mogoče menjati avtov, me pa zanima, če lahko vozim na nedeljski dirki z BMW-jem in pač enostavno ne dobim točk (če jih seveda sploh dosežem)?

Kolikor vem med sezono ni mogoÄe menjati avtov, me pa zanima, Äe lahko vozim na nedeljski dirki z BMW-jem in paÄ enostavno ne dobim toÄk (Äe jih seveda sploh doseĹžem)?

Jaz mislim, da nebi bilo pametno da bi vozu z drugim avtom, ker bi pol vozu izven konkurence, tukaj pa bi lahko v primeru nesreÄe kjer bi bil ti kriv priĹĄlo do teĹžav z morebitno pritoĹžbo. Kazni nebi mogel dobiti, to pa nebi bilo praviÄno do soudeleĹženca v nesreÄi.

To je samo moje miĹĄlenje 8)

Mah Emil je že tko preveč hiter :P

Dans moram pa res tole probat, da vidim kako je :!: Dobro, zdaj imam vsaj referenco kak mora biti cajt

Sem šel na en giro z novim volanom :D Je res super, sam kok je teh žic :roll:

Čas sem mel pa 1:35:5 najprej na TA, potem pa še istega na kvalifikacijah, vse brez kil.

Kje se sploh kile naštima, jaz ne najdem. Pa najbrž lahko samo v multiplayerju :?:

...

Kje se sploh kile naĹĄtima, jaz ne najdem. Pa najbrĹž lahko samo v multiplayerju :?:

greĹĄ podobno kot bi ĹĄel na net, ampak izbereĹĄ potem LAN game (leva izbira)

in pod timing in pod sektor izbereĹĄ ime voznika, in se ti pokaĹže za kile nastavitev... in si lahko nastaviĹĄ :)

to je to

gl & HF

Ma jeb** jst tale RACE07, sm probal mal online potrenirat, ja usako minuto CTD pa minidump blablabla... Nevem kako so delal ta kretenski ĹĄpil, da so ga tok zafukal... programerji jaki...

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...