Ale 472 Napisano March 9, 2008 Share Napisano March 9, 2008 Joj...v obeh dirkah po ena napaka . V prvi padu s 5 mesta na 8. V drugi sem vodu 7 krogov pol pa v hudi borbi s kasnejĹĄim zmagonalcem naredu napako in padu na 4. mesto. Pa tok blizu zmagi sem bil Link to post
bremzy 0 Napisano March 9, 2008 Share Napisano March 9, 2008 Ale ti si tretji bil 2. dirko hehe Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 9, 2008 Share Napisano March 9, 2008 Na drugi dirki sem pridobil 5. mesto za 28 stotink Link to post
McBajs 8 Napisano March 9, 2008 Share Napisano March 9, 2008 Na drugi dirki sem pridobil 5. mesto za 28 stotink Ja, pa jaz sem tisti ki si ga prehitel, Tomažiča danes sploh ni bilo :wink: Sej jest sm tud mislu da me je Apat prehitel, ne vem čemu takšna zmešnjava, mogoče zato, ker še nimam zadnjega packa skinov... Link to post
Mai 134 Napisano March 9, 2008 Share Napisano March 9, 2008 Jst sem spet Ma!-ja malo pipnil,sam te nisem prehitel,pa ĹĄe vrnil si mi na race 2,tako,da upam,da je cool...::)pa Äestitam za prvo mesto...dobro si peljal... vrnu sm ti? no ja.. sj mi nisi posodil ampak ok.. na ĹĄtartu si zapeljal v "no mans land"... in nisem mel kam it.. malo sem te dotaknil ampak ni bilo sile...sicer pa.. nism forsiral naprej, da te nebi obrnalo kveÄjemu se mi lahko zahvaliĹĄ da sm te "poravnal" v T4 ko si v glavaca zapeljal, in te je se zadj seat nabasal, sm ravn tko prpelu mimo da sm te obrnu Murn, ni panike za bump... k sreÄi sm obvladal avto in se ni konÄalo hud zame (razn zjebana aerodinamika). to je Ĺže tvoj 2poizkus! pazliveje v prihodnje drgaÄ pa... tele kile in deĹž in ti dolgi ovinki.. mi niso ĹĄli kej preveÄ treniral nism praktiÄno niÄ. qualifikaije odpeljal na p9 v zadnjih sekundah R1 bil borbe praktiÄno celo dirko (predvsem s svojim avtom), in pristal na p6... mal bi ĹĄe ĹĄlo.. sam sm naredu preveÄ napak... R2 ĹĄtartal slabo in prehitela sta me tako Dekleva kot tudi GlavaÄ. Oba in ĹĄe TuĹĄar so pa poskrbeli za malo akcije pred mano v T4, ko je GlavaÄ prepozno zaviral, TuĹĄar je zapiral Deklevo & ko sem uspel prehitet vse 3 ko so bili boje malo postrani, malo po travi... Nadaljeval na P2 in se konstantno pribliĹževal Kurentu. Naredil je nekaj napak, predvsem pa sta ga 2 stali P1, zadnji ovinek je bil prehiter in sem se mu lahko postavil ob bok... in pa T1 je zamudil toÄko in sem ga lahko prehitel po notranji stani... Bilo je pestro.. ampak lahko bi bilo bolje ĹĄe enkrat pardon za kvasanje med qualy. Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 9, 2008 Share Napisano March 9, 2008 Js sm pa zamudu kvailifkacije ... zadnji krog sem odpeljal v drugem sektorju z 0.6xx prednosti (pred mojim najhitrejĹĄim krogom) sam sem se zapelal s progre.... Tko da Äe bi mel cajt ĹĄe 2 kroga odpeljat, bi verjetn dosegu pole. Pa ĹĄe enkrat, sorry Ma! Res izpade, kot da te nalaĹĄÄ hoÄem spravit ven, sam temu ni tko. Nikol se mi ne uspe izognt Link to post
Speedboy 0 Napisano March 9, 2008 Share Napisano March 9, 2008 Ja sem videl,hvala Ma!če te nebi bilo,bi me Tušar s ceste zrinil...v tistem ovinku si 3 prehitel,pošteno:) Link to post
Ale 472 Napisano March 9, 2008 Share Napisano March 9, 2008 WUHU !!! Race 2 : 3.mesto GlavaÄ HVALA za podarjeno 3. mesto (sej Äe bi dal gas bi mel dost prednosti pred mano ) Link to post
igi 51 Napisano March 9, 2008 Share Napisano March 9, 2008 jaz sem pa delno zadovoljen z dirko, lep rezultat, sem pa gotovo pričakoval več... Prva dirka mi je super ratala, za spremembo tudi štart, tako da sem takoj prešel v vodstvo in ga tudi držal do konca. Vozil sem bolj previdno, da ne bi naredil kake glupe napake. Druga dirka pa... groza. Štartal sem povprečno, iz 8. padel na 10., v 2. ovinku (po letališču) pa postal žrtev trka med vončino in še nekom, izgubil nekaj mest, nato se spet prebil naprej nekaj mest. Sever je v enem trenutku naredil napako, prepozno bremzal in me katapultiral s proge. Zopet sem padel na 14. mesto, a vseeno grizel do konca. Z malo sreče sem na koncu le prišel do 8. mesta. Link to post
McBajs 8 Napisano March 9, 2008 Share Napisano March 9, 2008 Ja sem videl,hvala Ma!če te nebi bilo,bi me Tušar s ceste zrinil...v tistem ovinku si 3 prehitel,pošteno:) Upam, da zdaj ne leti to name kot da sem jaz kakšno budalo, nisem imel ravno kakšne cvetoče izbire tam... Link to post
PEK 2 291 Napisano March 9, 2008 Share Napisano March 9, 2008 Ale, sem probal dobit 1s, v tistih parih ovinkih, pa ko sem peljal ven iz zadnega ovinka je blo -0.600 in ni blo mozno Link to post
cupo23 0 Napisano March 10, 2008 Share Napisano March 10, 2008 Zopet polom, že kvalifikacije niso in niso šle, dirke pa itak brezveze. V prvi se mi je celo odpel volan Čestitke za zmago!! samo povej ti meni kdaj se je tebi odpel volan ?? jaz ne mislim se nic pritozevat ker nima smisla!!!. naj si komisija pogleda race1 in race2 (1 in 2 krog)kako so me zbumbali!!! Link to post
KRUH 5 Napisano March 10, 2008 Share Napisano March 10, 2008 Mi lohk kdo zrihta to igro - kupi mi; denar mu pošljem ali drugače :?: ...............Ker sam nimam kartice Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 10, 2008 Share Napisano March 10, 2008 Lahko. Kontaktiraj me Link to post
Recommended Posts