Killer_B 87 Napisano March 9, 2008 Share Napisano March 9, 2008 Kaj pol to pomen da bo dirka odpadla? Link to post
Killer_B 87 Napisano March 9, 2008 Share Napisano March 9, 2008 Mene skoraj vedno iz igre vrĹže, ko grem ven iz kakĹĄnga menija. Recimo da zapustim server...me vrĹže v winse z neki errorjem. Krneki. Link to post
bremzy 0 Napisano March 9, 2008 Share Napisano March 9, 2008 Ne to nepomen, da bo dirka odpadla.. Ker server postavi McBajs a.k.a TuĹĄar in me Makselj:) Link to post
Killer_B 87 Napisano March 9, 2008 Share Napisano March 9, 2008 A vidte!!! Sm vam reku da bi morali prava imena uporabljat Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 9, 2008 Share Napisano March 9, 2008 igra je zelo hroĹĄÄata. Äeprov mene zdj zadne cajte ne meÄe tok ven. Od samga zaÄetka pa nonstop neki bedni errorji. Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 9, 2008 Avtor Share Napisano March 9, 2008 Mislim da če kupite igro na steamu zdaj, da dobite 25% popusta! Congratulations to RACE 07 for winning PC Gamer's Racing Game of the Year! "Solid physics, terrific, force-feedback effects, and a seamless multiplayer game propelled this well-crafting touring-car sim straight to the front of the pack." —PC Gamer Join in the celebration and pick it up for 25% off until March 13 Sepravi cena je zdej 23€ Link to post
Mai 134 Napisano March 9, 2008 Share Napisano March 9, 2008 Mislim da Äe kupite igro na steamu zdaj, da dobite 25% popusta! Congratulations to RACE 07 for winning PC Gamer's Racing Game of the Year! "Solid physics, terrific, force-feedback effects, and a seamless multiplayer game propelled this well-crafting touring-car sim straight to the front of the pack." âPC Gamer Join in the celebration and pick it up for 25% off until March 13 Sepravi cena je zdej 23⏠Just named Racing Game of the Year by PC Gamer, RACE 07 - The Official WTCC Game is now on sale for 25% off. RACE 07 - The Official WTCC Game features the full FIA WTCC season of 2007 including all cars and tracks, as well as several new support classes and tracks from all over the world. The game also features the full WTCC season of 2006 which was included in the games predecessor RACE â The WTCC Game, released in 2006 on PC. Hurry to save--this special offer ends Thursday, March 13. Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 9, 2008 Avtor Share Napisano March 9, 2008 Sm raje nisem udeležil race 2 zaradi utripajočih se avtov Link to post
fastmarcus 0 Napisano March 9, 2008 Share Napisano March 9, 2008 no pa mamo spet race 2 a nas je vse vn zmetal Link to post
fastmarcus 0 Napisano March 9, 2008 Share Napisano March 9, 2008 ma kako me lahko kr vn vrĹže s serverja a mi kdo pojasne! meni se tole poÄasi Ĺže zdi brezveze Link to post
McGoga 2 Napisano March 9, 2008 Share Napisano March 9, 2008 Zdej fantje moji dragi, če prehitevate in avta ne vidite v vzvratnem ogledalu, pomeni da sta avta poravnana in NAAAAAJ ne bi menjal linije do ovinka, ker drugače spraviš voznika na zunanji liniji na travo dio porko Link to post
Mai 134 Napisano March 9, 2008 Share Napisano March 9, 2008 se opraviÄujem za kvasanje med qualy, sm pisal v steam chat.. pa mi je vseen v chat v igri napisalo.. lahko manc potrdi Link to post
igor 0 Napisano March 9, 2008 Share Napisano March 9, 2008 To nima smisla---en pacient me je na ravnini zanalašč ruknu, nato pa odzadej v prvem ostrem dobil polhen šus----vlagam proteste---to bi mogli diskv.... Link to post
Jure Skraba 8 Napisano March 9, 2008 Share Napisano March 9, 2008 Mater vola, jutri zagotovo padejo prijave. Spet, na Ĺžalost. Link to post
Recommended Posts