Wildjj 0 Napisano March 5, 2008 Share Napisano March 5, 2008 Maxl, za furat rabm orginal ĹĄpil ne ? Sem novi pa sem zainnterisiran. zdej mam paÄ crackano verzijo gor, sam proti raÄunalniku je beda vozt. Hvala za pomoÄ. Link to post
igor 0 Napisano March 5, 2008 Share Napisano March 5, 2008 Jaz(čeprav novinec se strinjam z prepovedjo če zajebeš-(je treba definirati kje je meja!!!!) Zakaj: ker se poskušamo približati realnosti--v realnosti se ne butajo ampak mogoče le nežno dotikajo al pa še to redko. Link to post
Killer_B 87 Napisano March 5, 2008 Share Napisano March 5, 2008 Jst sm si kar drznil odpreti to temo v obvestilih. Äe ne drugega, bo vsaj sluĹžila temu, da bodo vsi vedli kakĹĄne so posledice trkov. Ta sistem, ki ga imamo zdaj, prijavljanja sumljivih situacij se mi zdi v redu. Äe se voznik odloÄi, da bo prijavil gre pred komisijo in potem se izreÄe konÄna sodba. Motijo me pa prelahke kazni. Nekoga zbijeĹĄ in mu poslediÄno vzameĹĄ 8 toÄk v prvenstvu. Älovek pade po lestvici tudi za 5 mest. Ti pa dobiĹĄ dodatnih 10 kg, pa ĹĄe to je vpraĹĄljivo. Moj predlog bi bil, da malce zaostrimo kazni. Za vsakega voznika, ki ga sodniki spoznajo za krivega, se mu doda maksimalno kg. Torej, nekoga zrineĹĄ s ceste in dobiĹĄ 70kg. Äe pa jih Ĺže imaĹĄ, pa 15 sekund pribitka na tisti dirki in ne na naslednji, ker potem bo na zadnji dirki klanje. Tako se reĹĄi problem novincev, ki tako ne bi krojili konÄnih rezultatov, saj ne bi mogli sabotirati boljĹĄih voznikov. S kilami je teĹžje. In marsikdo bi dvakrat pomislil preden bi se probal zriniti mimo nekoga Äez ovinek. Äe ne drugega, dajmo te kazni vsaj za drugo sezono. Aja...pozabu napisat, da to piĹĄem samo zaradi tega, ker sm bil priÄa vsem dirkam in treningom in opaĹžam, da ĹĄe vedno hoÄe preveÄ dirkaÄev na silo priti mimo dirkaÄa pred sabo. Link to post
JeZn 120 Napisano March 5, 2008 Share Napisano March 5, 2008 Verjemi da je u realnosi kr precej "nedolžnih" dotikov, to pa delajo zato da nervirajo voznika spredaj. Če najdem en onboard bom nalimal link. Sam eno so dotiki, eno je pa da konkurent prileti vate z več kot 10km/h višjo hitrostjo; pol je pa sranje. Link to post
JeZn 120 Napisano March 5, 2008 Share Napisano March 5, 2008 Sprašujem se samo to kdo ima dovolj kompetenc pi primerno izobrazbo da bo kazni delil Glede na tvoje kazni rabiš že enga pravega sodnika, če ne več... Link to post
Killer_B 87 Napisano March 5, 2008 Share Napisano March 5, 2008 Bom jst Äe ne drug....sej takĹĄna znanost pa spet ni...paÄ upoĹĄtevat moraĹĄ, da ima voznik pred tabo le neko prednost in da moraĹĄ pazit kdaj ga prehitevaĹĄ in se probat izogniti temu, da ga v ovinku zapreĹĄ, izrineĹĄ al pa iz dirke spravĹĄ. Na replayu se to lahk supr vidi. Lahk bi ĹĄe za vsako prijavo dodali sliko kot dokaz (kot je storil Obid za zadnjo trening dirko). Link to post
KRUH 5 Napisano March 5, 2008 Share Napisano March 5, 2008 Se strinjam s tem, da bi mogel biti večje kazni........Gleda sodnikov, pomojem bi mogel bit kak tak, ki ne dirka in mogoče organizatorja.....S tem ne mislim anse, saj nebom jaz bi več naprej, ker nimam časa gledati in potem debatirati in nazadnje komu na veliko zamerit... :wink: Link to post
JeZn 120 Napisano March 5, 2008 Share Napisano March 5, 2008 Da ne bo pomote jst se zlo strinjam s tem; sam ni vedno rečeno da je kriv uni zadaj. Tudi tisti ki je spredaj ne more kr tako zapret poti in si mislit sej sm spredaj lahko delam kar hočem. Nismo na smučišču, da more uni k je zadi pazit.... Link to post
Killer_B 87 Napisano March 5, 2008 Share Napisano March 5, 2008 Mislim, da izbira sodnikov ne bi smela biti problem. Dobro bi pa bilo, da se ta ideja podpre, ker se mi zdi dosti fer. Link to post
KRUH 5 Napisano March 5, 2008 Share Napisano March 5, 2008 V primeru, da sodnik je vpleten v nesrečo ali njegov ekipni kolega ne sme sodit kazni :!: Link to post
Ale 472 Napisano March 5, 2008 Share Napisano March 5, 2008 No, pa smo tam... It si to naredu, un je to naredu, Äe nebi ...(Maxl, spomni se najinega pogovora prek MSN-ja). ZA TAKĹ NE STVARI IMAMO Ĺ˝IRIJO TEKMOVANJA!!! Äe komu kej ni prov, naj da prijavo, pa bo Ĺžirija odloÄla KDO JE KRIV in mu dala primerno kazen. Morate pa razumet, da je tudi za Ĺžirijo to prva sezona in se trudimo razsodit kar se da praviÄno. Sigurno pa se bo vedno nekdo naĹĄel, ki mu kaj ne bo prav. Dejte na forum napisat kej bolj "pametenga" kot pa se kregat. Link to post
Recommended Posts