Skoči na vsebino

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prva dirka in moj testni filmček

evo malo sem se poigral pa sem naredil en mali intro za wtcc ligo

Frišno iz pečice...se še kadi :wink: Predstavljam vam video za SloRacing WTCC prvenstvo - Zolder 2011/2012 Posnetek prve dirke! Enjoy the roaring sounds!

Jst bi jo Ĺže zdavnej kupo Äe bi jo meli v keri trgovini pr nas, kao sam za mene je pa ne bojo dobivali, ma ka jih j... , bom ze pogruntov ke dobit.

www.steampowered.com

download steam, ga inĹĄtaliraĹĄ in si izbereĹĄ uporabniĹĄko ime (beri: se registriraĹĄ)

s sprehodiĹĄ ĹĄe v search (desno zgoraj in vtipkaĹĄ race 07)

ali pa kar na

http://www.steampowered.com/v/index.php ... 8600&cc=SI

plaÄaĹĄ, zdownloadaĹĄ

igraĹĄ ves vesel, sicer se teĹžko odloÄiĹĄ katerega od 100000 avtov boĹĄ vzel,

multiplayer dela :D

in to je to

ps: so ĹĄpili ki se jim splaÄa dat podporo (beri: jih kupit) in ta je definitivno eden njih

gl & HF

ONLINE: MorĹĄ preko steama.....ni cdkey generatorja

OFFLINE: Dela vse super....sm notr ni niÄ podobnega multiplayerju....niti LAN ni :?

toÄno zarad tega sm js popizdu in nabavu zadevico

in zdj si ne belim las a dela oz ne dela, ker DELA :D in tud 31e mi ni predstavlalo tak stroĹĄek

Evo! Tudi jst mam končno ORIGINAL :D . Kupil sem jo preko Steama in morem rečt da je res pasulj zadeva, edin linijo mam bolj slabo, tako da morem malo več čakat :(

Fantje ki še nimate originala, december je pravi čas. Če ste bli čez leto pridni, pišite dedku mrazu :lol:

Uf, sej tega je polno :o Kolikor sem jaz razumel: glede na mesto ki si ga osvojil na zadnjem eventu se ti pripišejo dodatni kg že na prvi dirki naslednjega eventa? Pol se še dodajajo kg glede na skupno št. točk sam tja se ne bi lih spuščal...

je dirka reÄena dokonÄno? ne bi niti mal ugovarjal, a ne bi mogla biti raje v petek recimo? ne poznam, kako ste odvisni,kako zmorete, sej em razumete, nekdo gre malo na dopust baje?

Pomembno obvestilo: Pri Mantisu pravijo da ne morejo dobiti več kot 2 ali 3 kose(baje je ta igra po posebnem naročilu), torej se tudi nobenega popusta ne da dobit...

Kaj hočem povedat? Da si vzemite čas, preberite Ma!-jev post kako do igre za 31€ in si jo zrihtajte da bomo imeli eno konkretno prvenstvo! To je moje mnenje.

Jest sm zato, de se najprej mal odvozi tole do konca....vzporedno pa začnemo reklamirati novo sezono(enkrat začetek novega leta) in poiskati še kakšnga sponzorja za nagrade... :arrow: :?:

Čas je da potihom začnemo že malo govoriti za prvo uradno celo smile.gif sezono! Neki nas že ma original, neki jih bo še kupilo...tko da pričakujemo kakšnih 12 voznikov. Pa oblubmo de se bomo potrudili, da bomo dobili kakšno lepo nagrado....delali bomo tudu na temu, da bo vsak dobu vsaj kakšno majico, kapo,...

Ena od novosti naj bi bila tudi ta, da bi bile dirke v nedeljo ob 21.uri...

Vaše ideje, novosti, pravila,...so dobrodošle

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...