zokid 772 Napisano October 14, 2010 Share Napisano October 14, 2010 ajde poslji mi na pm Link to post
nikica23 1 Napisano October 14, 2010 Share Napisano October 14, 2010 sicer se še vedno trudim ampak ti vse eno pošljem neda mi miru bom ti poslal na mail če lahko. bom ti tudi poslal to kaj sem se jaz trudi pa zraven sliko. ok hvala ti! kda pridem v mb ti častim pivičko ker sem slučajno iz Ormoža pa sen dosti v Mb. Link to post
maranello575 1 Napisano October 16, 2010 Share Napisano October 16, 2010 Hvala vam za nasvete. Zadnjič na predkvalifiakcijah sem miško ven spulil, ampak mi je v R2 znova zabilo. Mislim, da pregrevanje ni, ker mi to naredi včasih tudi že kmalu po začetku vožnje. Skoraj prepričan sem, da je kriva električna napeljava v hiši. Doma namreč s tem nimam težav, samo v stanovanju, kjer študiram. Verjetno za trenutek napetost pade, kar laptop niti ne občuti, da bi zatemnil ekran, na adapter od volana pa očitno vpliva. Če me bo zdaj na dirki zajebavalo, bom pač nabavil nov volan. Upam, da kje dobim kakega momota še, ker G25, G27 ne maram preveč Link to post
_Dejan_ 0 Napisano October 17, 2010 Share Napisano October 17, 2010 Hvala vam za nasvete. Zadnjič na predkvalifiakcijah sem miško ven spulil, ampak mi je v R2 znova zabilo. Mislim, da pregrevanje ni, ker mi to naredi včasih tudi že kmalu po začetku vožnje. Skoraj prepričan sem, da je kriva električna napeljava v hiši. Doma namreč s tem nimam težav, samo v stanovanju, kjer študiram. Verjetno za trenutek napetost pade, kar laptop niti ne občuti, da bi zatemnil ekran, na adapter od volana pa očitno vpliva. Če me bo zdaj na dirki zajebavalo, bom pač nabavil nov volan. Upam, da kje dobim kakega momota še, ker G25, G27 ne maram preveč Kaj pa kakšen poceni UPS? Mislim da bi bilo bolj efektivno, če je problem v padcu napetosti, ker bo z novim volanom enako... Link to post
Mai 134 Napisano October 17, 2010 Share Napisano October 17, 2010 Kaj pa kakšen poceni UPS? Mislim da bi bilo bolj efektivno, če je problem v padcu napetosti, ker bo z novim volanom enako... ta ideja se je tudi meni porajala, in sem prepričan, da bi ti bol koristila kot pa nov volan, saj z novim volanom ne boš imel nič manj težav, kot s sedanjim. ne vem sicer, kako so UPSi nareti, oz. ali v nnjih vtikaš vtičnico kot v omrežje, saj za računalnik že poskrbiš, za napajalnik volana pa je tudi potrebno. če si prepričan da napetost skoči navzgor, lahko to popraviš tudi s kakšnim razdelilcem ki ima kretnico za omejevanje špic (navzgor). sicer za drugo idejo govorim bol iz "kmečkega razmišlanja" kot iz "to tudi obstaja". (iz glave ideja bi bila, par močnih kondenzatorjev zvezat tako, da na to napravo priključiš potem napajalnik laptopa in volana) good luck Link to post
zamex23 1 242 Napisano October 17, 2010 Share Napisano October 17, 2010 Je pa fora(nov volan ti ne bi nič pomagu) ups stane čist navadn tuk ko en volan, js ga mam doma 200 dolarjev al kuk je, ampak mi pa drži če mi elektrika crkne. 20 minut komp al pa 1 uro modem od interneta, tak da lahk prek neta brskam..supr zadevca Link to post
_Dejan_ 0 Napisano October 17, 2010 Share Napisano October 17, 2010 Je pa fora(nov volan ti ne bi nič pomagu) ups stane čist navadn tuk ko en volan, js ga mam doma 200 dolarjev al kuk je, ampak mi pa drži če mi elektrika crkne. 20 minut komp al pa 1 uro modem od interneta, tak da lahk prek neta brskam..supr zadevca Mah če rabi samo za volan potem ni tako važno kakšnega vzame npr. Trust PowerMaster 650VA PW za cca. 75€ je vrh glave... Važno da mu ko so padci napetosti stabilizira napetost... Jaz imam en poceni 1000VA in PC zdrži gor 5 do max. 10minut je pa res da je požrešna zadeva Link to post
Mai 134 Napisano October 20, 2010 Share Napisano October 20, 2010 predstavljam vam video za SloRacing WTCC Championship - Curitiba 2010/2011 Ultra-mega-super-duper posnetek prve dirke prvenstva oz. Race 1 Tera-lomansko-bombastično-enkraten posnetek druge dirke prvenstva oz. Race 2 Enjoy the roaring sounds! 2 Link to post
Killer_B 87 Napisano October 20, 2010 Share Napisano October 20, 2010 Full dobri posnetki ni kaj! Kr tko naprej...upam, da boš imel dovolj energije za vse dirke! Link to post
JeZn 120 Napisano October 20, 2010 Share Napisano October 20, 2010 Super videi. Pohvalno!!! Sem pa videl da bi mogu še eno prijavo spisat... Link to post
play 502 Napisano October 20, 2010 Share Napisano October 20, 2010 Mark je itak CAR, tako da kapo dol, pohvale, meni edin prvi video mal šteka, imam pa vprašanje, če enak video daš na yutu, bo slika slabša? Mark veselim se naslednjih! [ok] Link to post
Recommended Posts