marko 36 Napisano August 26, 2010 Share Napisano August 26, 2010 Jap, pardon k nisem napisu tut na dolgo. Sory Link to post
zamex23 1 242 Napisano August 26, 2010 Share Napisano August 26, 2010 Ne sm mislu da si na uno igračko Playstation portable=PSP :lol: Link to post
marko 36 Napisano August 26, 2010 Share Napisano August 26, 2010 Lol, svašta Ful sem se namučil da sm gledal v tisti majhen zaslonček od play stationa lol Nene, Photoshop...sam bom pa 99% rabu pomoč za kak boljši skin.. Link to post
noth 3 Napisano August 31, 2010 Share Napisano August 31, 2010 Bi kdo vedu zakaj mi noče pokazat skin v carviewer-ju? Shranu sm ga v tist targa format, pokaže mi pa sam kolesa. Ista zadeva pa se mi nardi, ko dam skin direkt v igrco. Pokaže mi "nameplate", ime na šipah, skin pa je običen, od tiste ruske ekipe (ne vem na pamet). Link to post
Ale 472 Napisano September 1, 2010 Share Napisano September 1, 2010 Verjetno si .ini file narobe napisal. Link to post
noth 3 Napisano September 1, 2010 Share Napisano September 1, 2010 Ja najprej me je tudi to matralo. Samo dokler ga nisem prav napisal, mi je metalo Error in mi je metal iz igrce. Čudno se mi zdi ker tud v Carviewerju ne pokaže skina. Je možno da sm že v štartu nekaj narobe v photoshopu delal? Link to post
Mai 134 Napisano September 2, 2010 Share Napisano September 2, 2010 Ja najprej me je tudi to matralo. Samo dokler ga nisem prav napisal, mi je metalo Error in mi je metal iz igrce. Čudno se mi zdi ker tud v Carviewerju ne pokaže skina. Je možno da sm že v štartu nekaj narobe v photoshopu delal? Skoraj prepričan sem da si napačno shranil .tga fajl. Poglej in preveri katere kanale imaš vse v končnem fajlu. Pod channels mislim da MORA biti SAMO red, green, blue in pa alpha in NIČ drugega. lp Link to post
noth 3 Napisano September 2, 2010 Share Napisano September 2, 2010 Pod chanels mam samo: RGB, Red, Blue, Green (rgb predvidevam da pomen ravno red green blue). Alpha pa ni vidt. Drugač pa sm delal tkole. V photoshopu sm naredu skin. Sneu sm si dds plugin in s pomočjo dds converterja file convertau v .dds format. V custom skins mapi je ena datoteka, ki očitno beleži napake. Pokaže mi jih mimogrede zlo veliko (kar za vsako ekipo nekaj), kar leti na "mojo ekipo" pa je tole: ...motorsport\IngameFlag.tga' is invalid. It should be A8R8G8B8 or X8R8G8B8. TGA file format Kje lahko pa kaj glede tega ukrepam? Hvala vnaprej. Link to post
noth 3 Napisano September 2, 2010 Share Napisano September 2, 2010 Evo, mi je uspelo. Problem je blo res v tem ingameflag-u. Rešitev je preprosta. Tukaj sem si snel popravljen ingameflag in zadeva deluje. Hvala za pomoč! Link to post
Mai 134 Napisano September 3, 2010 Share Napisano September 3, 2010 Sneu sm si dds plugin in s pomočjo dds converterja file convertau v .dds format. V To si uredil? Sedaj dela ali ne? Misliš na converter ko v photoshopu "shraniš kot dds" ali kak drug? Link to post
noth 3 Napisano September 3, 2010 Share Napisano September 3, 2010 Nevem zakaj, samo nisem mogel shraniti v photoshopu kot .dds format. Če sem dal "save as" te opcije ni bilo. Sem pa na disku našel (po tem ko sem nasnel plugin) ta dds converter in zadevo shranu tko kot mora bit. Link to post
mm46 11 Napisano September 5, 2010 Share Napisano September 5, 2010 Delaš v 64bit Photoshopu (CS4,CS5)? Link to post
edgeslo 1 162 Napisano September 5, 2010 Share Napisano September 5, 2010 A je že kdo pogruntal kako zamenjaš barvo feltnam ? Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano September 6, 2010 Share Napisano September 6, 2010 Ne da se. Mismatch dobiš Link to post
marko 36 Napisano September 14, 2010 Share Napisano September 14, 2010 Jaz imam en problem in sicer, delam skin za Alfo, in mi body file dela ok v igri, danes sem pa porihtu še oba window fajla (window int in window) mi pa ne delata, shranu sem jih kot .dds, DXT5 ARGB 8 bpp | interpolated alpha window brez mipmap-ov window int pa z 6 mip map-i in mi zadeva ne dela.... Če je potreben daljši opis...povejte.. HVALA Link to post
Recommended Posts