McBajs 8 Napisano February 21, 2008 Share Napisano February 21, 2008 Ja, to pravijo na youtubu, samo jaz pa pravim da NI iz te pesmi, razn če se je nekomu na discoveryju dalo ubadat pa ful miksat posebej za to reklamo... Link to post
Speedboy 0 Napisano February 21, 2008 Share Napisano February 21, 2008 Tukaj te reši le dober setup...kar mi nikakor ne rata,da bi ga uštimal,avto pleše po cesti kot balerinka,hehe... Link to post
bremzy 0 Napisano February 21, 2008 Share Napisano February 21, 2008 Ojoj kaj sm unga bmwja zasukal Kot de takrat pa nisi tega opazil Berlic je spet s Ä-jem Sej ne bi tok drgnu okol tega, sam sm jih Ĺže jest posluĹĄal na raÄun tega, pa bom zdej Domenu prihranil jezo Ja sm tud takat opazu:) Sam ej blu mal bel normalnu za videt, zdej ka sm paglidal se je blu pa sam za glava drzet :cry: Link to post
play 502 Napisano February 21, 2008 Share Napisano February 21, 2008 Tista zadnja ĹĄikana bi se morala imenovat "za tiste z jajci" sm je pa nora,do nje letiĹĄ ko snet pol pa sm......ne veĹĄ veÄ kaj bi..... :arrow: :?: Link to post
igi 51 Napisano February 21, 2008 Share Napisano February 21, 2008 Se bom probal udeležit, samo mi boste morali oprostit za kak izlet, ker se bom prvič sploh peljal na tej progi A dirka je že ta vikend?? Link to post
Killer_B 87 Napisano February 21, 2008 Share Napisano February 21, 2008 MogoÄe bi bilo dobr da se je ne bi udeleĹžil. Sklepam da ne boĹĄ imel Äasa vadit. Zadnje kar rabmo so vozniki, ki ne poznajo proge. Ker bo priĹĄlo do preveÄ napak in poslediÄno nesreÄ. Za toÄke lahk brez skrbi povem, da boĹĄ moral biti kar dobro seznanjen s progo in imeti kar nekaj sreÄe. Vse ostalo kar prosi po nesreÄah in pritoĹžbah. Sicr bi pa men kr ustrezalo da te ne bi bilo vsaj kar se toÄk tiÄe. Pa brez zamere. Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 21, 2008 Share Napisano February 21, 2008 Se bom probal udeleĹžit, samo mi boste morali oprostit za kak izlet, ker se bom prviÄ sploh peljal na tej progi A dirka je Ĺže ta vikend?? Sej izletov na tej progi ni. Ker vse ustavi ograja. Povsod. Hehe Se pa strinjam s Killer_B kar se tiÄe nenaĹĄtudiranosti proge. Link to post
mAxL 1 106 Napisano February 21, 2008 Avtor Share Napisano February 21, 2008 Sej Igi nkol nima časa, pa nas še zmer olupi Link to post
bremzy 0 Napisano February 21, 2008 Share Napisano February 21, 2008 Igi je itak norc :wink: Jaz bi predlagal, da se da DAMAGE poÄaĹĄ na 100% smo Ĺže skozi pol sezone, spet sam predlog. Zdej me pa sflejmite:) Link to post
Killer_B 87 Napisano February 21, 2008 Share Napisano February 21, 2008 Jst bi bil tudi za to, da se da damage na 100%. Bodo tisti k se zabijajo vsaj mal kaznovani. Bodo pa tudi tisti, ki niso niÄ krivi....ampak tako je v ĹĄportu. Lahko se pa zmenmo, da si vsak zapomni kdo ga je zajebal pa pol na koncu v piru poraÄunamo Sam se mi zdi da bomo na konc vsi pijani Link to post
mAxL 1 106 Napisano February 21, 2008 Avtor Share Napisano February 21, 2008 Lahko bi ga uvedl v drugi sezoni....krstno sezono pa bi pustili tko kot je? Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 21, 2008 Share Napisano February 21, 2008 Hehe Se pravi drugo sezono vse v pirih poraÄunamo Link to post
mAxL 1 106 Napisano February 21, 2008 Avtor Share Napisano February 21, 2008 Super Sploh kvaliteta mi je všeć...mogoče me sm malo moti,ker ni imen...no itaq se pa loči po skinih Kr tko naprej Link to post
igi 51 Napisano February 21, 2008 Share Napisano February 21, 2008 Ne skrbi killerb, se ti bom skušal čim bolj diskretno umaknit :wink: Na rit se ti pa tudi ne bom nabil, ker bom še prepočasen Je pa kr dolg krog spet (čez dve minuti), pa kokr sem gledal en video na youtube tud zahteven Se pa strinjam z Denisom glede poškodb. Od 50 do 80% smo prišli brez hudih pretresov. Ostane jih sam še 20, heh Link to post
mAxL 1 106 Napisano February 21, 2008 Avtor Share Napisano February 21, 2008 Bo treba "hard slicks" vzet sabo Link to post
Recommended Posts