Skoči na vsebino

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prva dirka in moj testni filmček

evo malo sem se poigral pa sem naredil en mali intro za wtcc ligo

Frišno iz pečice...se še kadi :wink: Predstavljam vam video za SloRacing WTCC prvenstvo - Zolder 2011/2012 Posnetek prve dirke! Enjoy the roaring sounds!

Ojoj kaj sm unga bmwja zasukal :oops:

Kot de takrat pa nisi tega opazil :D

Berlic je spet s Ä-jem :lol: Sej ne bi tok drgnu okol tega, sam sm jih Ĺže jest posluĹĄal na raÄun tega, pa bom zdej Domenu prihranil jezo :D

Ja sm tud takat opazu:) Sam ej blu mal bel normalnu za videt, zdej ka sm paglidal se je blu pa sam za glava drzet :oops: :cry:

MogoÄe bi bilo dobr da se je ne bi udeleĹžil. Sklepam da ne boĹĄ imel Äasa vadit. Zadnje kar rabmo so vozniki, ki ne poznajo proge. Ker bo priĹĄlo do preveÄ napak in poslediÄno nesreÄ.

Za toÄke lahk brez skrbi povem, da boĹĄ moral biti kar dobro seznanjen s progo in imeti kar nekaj sreÄe. Vse ostalo kar prosi po nesreÄah in pritoĹžbah.

Sicr bi pa men kr ustrezalo da te ne bi bilo :D vsaj kar se toÄk tiÄe.

Pa brez zamere.

Se bom probal udeležit, samo mi boste morali oprostit za kak izlet, ker se bom prvič sploh peljal na tej progi :)

A dirka je Ĺže ta vikend??

Sej izletov na tej progi ni. Ker vse ustavi ograja. Povsod. Hehe :)

Se pa strinjam s Killer_B kar se tiče nenaštudiranosti proge.

Jst bi bil tudi za to, da se da damage na 100%. Bodo tisti k se zabijajo vsaj mal kaznovani. Bodo pa tudi tisti, ki niso niÄ krivi....ampak tako je v ĹĄportu. Lahko se pa zmenmo, da si vsak zapomni kdo ga je zajebal pa pol na koncu v piru poraÄunamo :D Sam se mi zdi da bomo na konc vsi pijani :P

Ne skrbi killerb, se ti bom skušal čim bolj diskretno umaknit :wink:

Na rit se ti pa tudi ne bom nabil, ker bom še prepočasen :)

Je pa kr dolg krog spet (čez dve minuti), pa kokr sem gledal en video na youtube tud zahteven

Se pa strinjam z Denisom glede poškodb. Od 50 do 80% smo prišli brez hudih pretresov. Ostane jih sam še 20, heh

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...