Skoči na vsebino

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prva dirka in moj testni filmček

evo malo sem se poigral pa sem naredil en mali intro za wtcc ligo

Frišno iz pečice...se še kadi :wink: Predstavljam vam video za SloRacing WTCC prvenstvo - Zolder 2011/2012 Posnetek prve dirke! Enjoy the roaring sounds!

QL :D praktično sm videl vse kaj se je dogajalo na dirki 8) Joker-Sec skoraj med sabo poračunal :shock::D Berlic ma pa tud smolo zadnje čase :? ...pa še ob odstotnosti Laščaka ju je začel NDesing Team loviti :) Kaj bodo rekli pri bmwju :P

Berlic s c-jem

UUUUUUUUUUUUU blush.gif:oops:

kaj res?

now i feel bad :(

bom ĹĄe vse skupaj enkrat zakodiral, ampak ne danes... ker... je Ĺže tko to trajalo 4+ ure

Dobro to delate, zelo profesionalno zgleda...

hvala hvala

Ej super video. Res dobr ujeto. Sam ena stvar me moti.

Kaj si mogu uporabt Rise Against za podlago!!!!! Najprej mi ukradeĹĄ tekmo za video, potem pa ĹĄe muzko!!!!! SvaĹĄta.

No Zandvoort lahko priÄakujete z isto skupino v podlagi :D

Hah :) Kaj je unga na R2 odjebal tam čist na konc :D Apatu ni blo nč jasn, se je kar naravnost odpelal :) Hehehe

Filmčki zelo pohvalni, le kvaliteta mi ni najbolj všeč na začetku prvega (start), ko res precej šteka. Drugač pa super.

A rabiĹĄ pri Fraps kej posebi nastavljat, da ti zvok zajame? Ker men ga ni hotlo, kljub temu, da imam po defaultu naĹĄtimano, da ga zajame.

P.S.: PiĹĄe se download in ne downlaod. ;)

video updejtan (sori Domen ;))

ĹĄe YouTube...

R1

R2

kar se zatikanja tiÄe bo pa naslednjiÄ boljĹĄe :)

B_U_R_I: hehe, neki takega, ja... 3m prepozno bremzat pa vidiĹĄ kaj se "zgodi" ;)

js sm se mogu nekaj z nastavitvami igrat (sound and audio devices: sm oboje sound playback in sound recording nastavil na "mojo zvoÄno kartico")...

pa mislim da je bilo to dovol...

GL & HF

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...