Skoči na vsebino

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prva dirka in moj testni filmček

evo malo sem se poigral pa sem naredil en mali intro za wtcc ligo

Frišno iz pečice...se še kadi :wink: Predstavljam vam video za SloRacing WTCC prvenstvo - Zolder 2011/2012 Posnetek prve dirke! Enjoy the roaring sounds!

MA in Killer_B imata fino prav,se v vajinih besedah kr samega sebe razberem,ma jaz mam problem ker ne morm trenirat an enem sistemu oz. lahko,pa tm max 2h v celem tednu-ĹĄe nastavitev do dobra ne poznam, menjam volan in pc-pa ĹĄe pc grafika na enem mi dela teĹžave....zdej ĹĄele v mestu mi bo delalo teĹžave,Äe bom fural na haubi,sploh en vem kaj naj naredim....

Se pa vidi moje poÄetje ,ko sm PaÄnika nabasal,da sm samo 100m popreje hotel Alfo prehitet.Sm preveÄ zavil z volanom,me je zravnalo,volan pa sm mel ĹĄe vedno v levo in sm sm v Alfo rahlo vĹžgal,me je odbilo v ograjo,nism hotel zgublati Äasa,letel naprej, in nabasal PaÄnika-res lahko reÄem kot zanalaĹĄÄ,ne vem kaj mi je blo,ĹĄe vseen imam kdaj pa kdaj filing,da furma prema pc-ju.Ne vem kaj mi je....kar se tiÄe pa linije, je pa problem pr meni,ker sm avto spremenlil za dirko+in tako je bilo prav,avto se mi je ĹĄe malo bolje obnaĹĄal po 2krogu in sm zgubil tisto kvalifikacijsko linijo, vidm da se ĹĄe zelo uĹžim, sej pomoje po moji oceni,Äe bi vsi vseh 20 voznikov, Ĺže popreje kr veliko igralo gtr1,2 bi tudi to lepĹĄe peljali,vaja in vaja, vaja...pol en dan v letu 2020 bom pa mojstr-Äe bom :lol::lol:

Nism hotu nobenga "oÄrnit" :P VaĹžn da je akcija...in da se vsi neki nauÄimo iz tega :wink:

aja video drgaÄ res ful lep,kr ĹĄe naredi kej podobnega,pa dej ĹĄe dodaj na yutube...wink.gif:twisted:

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...