Mai 134 Napisano February 18, 2008 Share Napisano February 18, 2008 pek ma prav, veliko treninga je potrebnega da ti dejansko obvladaĹĄ avto in ga ÄutiĹĄ skupaj progo ter ostalimi vozniki, Äe dodaĹĄ k temu ĹĄe pritisk za napredovanje,... mal veÄ bencina,... se kaj hitro zgodi da kdo kdaj zamudi, sem pa kar se teh door-to-door bojev tiÄe do sedaj bil dokaj zadovoljen, ne bom zdj imen izpistavljal ampak tisti s katerimi smo dirkali side-by-side Ĺže veste sem pa tudi opazil, da v sredini in nazaj veliko voznikov vozi "srednje" premiĹĄljeno... kar pomeni da, ko se jim ponudi priloĹžnost oz vidijo da bi lahko stisnili avto mimo to poskuĹĄajo narediti v 80%... iskanje in Äakanje na "pravi trenutek" se v veÄini primerov bol splaÄa, kot ĹĄtuljenje od zadaj na idealno Ärto kar pomeni da tisti pred tabo nima it kam... veliko vaje in brezobremenjenih tekem je potrebnih da si lahko zmoĹžen vzporedno peljat 2 ovinka, pol kroga, itd... to vse ĹĄe pride pobi... kr poÄasi morm ĹĄe mal replaye iz brno pogledat porto? auÄ... zadnja ĹĄikana.. te me je najbol strah... zelo teĹžka in tehniÄna proga... sicer malo veÄ moĹžnosti prehitevanja, kot v pau ... ampak... to bomo v drugem topicu Link to post
Mai 134 Napisano February 18, 2008 Share Napisano February 18, 2008 ...Veliko akcije...zdelo se mi je pa kot da bi dirkal v kakĹĄnemu italjanskemu prvenstvu alf Skozi pred mano 2 in zamano 2...novinca sta se pa tud dobr odrezala...dober rezultat in konkretno dirkanje...pohvale ja, tud iz moje strani dokaj dobro... sicer sem imel veliko Äasa oÄi na ogledalu, ko se je eden od njih Ĺželel nekajkrat priĹĄtulit mimo... it was fun... morm pa ĹĄe pogledat Äetveroboj chevy, seat, alfa, chevy Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 18, 2008 Share Napisano February 18, 2008 haa sej je res,pa ne vzet moje besede,kot da hoÄm komu kaj dopovedati, a v konÄni fazi vozim in znam voziti zelo porazno,kdaj pa kdaj mal bolje,meni je blo enako odliÄno ,ko sm bil med 8,9,10 mestom,se Ĺže Äuti malo olajĹĄanje(ali pa tudi ne..),treba sm trenirat in trenirat in vaja dela mojstra....brez zamere do vseh-Äe sm kaj hudga reku! Kako sem bil ĹĄele js vesel, ko sem se prebil do ĹĄesetga mesta na progi, ki je nisem skoraj niÄ prevozil. Hja. Vesel vsaj tistih 40 sekund, dokler mi ni roÄka za menjalnik odpovedala. Potem sem pa skor vse ostale roÄke v sobi polomu Link to post
Aleš 0 Napisano February 18, 2008 Share Napisano February 18, 2008 Naj najprej pojasnim, PaÄniku. Tisti, ki te je spravu iz proge nisem bil jaz. V tistem krogu te je en drug Lacetti. Js sm bil pred tabo takrat. Za prejĹĄnjiÄ sem se pa Ĺže opraviÄu. Oprosti ker sem te pokrivem obdovĹžu sm pol pogledav replay in vidu da je biv play Link to post
McBajs 8 Napisano February 18, 2008 Share Napisano February 18, 2008 Pačo nism vedel da ta beseda (oprosti) sploh obstaja v tvojmu slovarju :mrgreen: Link to post
Aleš 0 Napisano February 18, 2008 Share Napisano February 18, 2008 PaÄo nism vedel da ta beseda (oprosti) sploh obstaja v tvojmu slovarju :mrgreen: Vsake tuk cajta pa ris Link to post
mAxL 1 106 Napisano February 18, 2008 Avtor Share Napisano February 18, 2008 :mrgreen: Morm priznat da me je Pačnik zlo pozitivno presenetu Pa ne na forumu, ampak na stezi Spoštljiv odnos ima do drugih(si nebi mislu) +1 za Pačnika Link to post
McBajs 8 Napisano February 18, 2008 Share Napisano February 18, 2008 O ja, glede odnosa do drugih bi se pa od njega že od Curitibe dalje lohk drugi marsikaj naučil :wink: Link to post
McGoga 2 Napisano February 18, 2008 Share Napisano February 18, 2008 Samo ena kletvica je padla med dirko Link to post
Killer_B 87 Napisano February 18, 2008 Share Napisano February 18, 2008 hehe.....jst sm tud opazil ja Kar se tiÄe nesreÄ in novincev. Jst ponavadi vadim tako da najprej odpeljem par krogov v Time Attack, da lahk gledam svoj ghost car in se nauÄim linije. Ko to zaobvladam pa grem na practice in zaÄnem delat na setupu. Ko sta pa setup in Äas narejena do nule potem pa odpeljem par dirk z raÄunalnikom. Ponavadi nastavim 10 krogov da vidim kako se gume obnesejo Äez celo dirko. Nasprotnike si pa naĹĄtiman okoli 98 - 100, da so res zlobni Tako se najhitreje navadim na nasprotnike (vas) in drĹžanje linije in razdalje med njimi. VÄasih me moti samo, da raÄunalnik na dokaj nenavadnih mestih bremza. Link to post
mAxL 1 106 Napisano February 18, 2008 Avtor Share Napisano February 18, 2008 Kruh nas je čist zapustu Skratka sm si vzel malo časa...in zgnetu na kup par malenkosti Ni nevem kaj...sm pohvalt me pa vseen morte, če hočte drugič še kaj boljšga p.s. Novak...sm te označu na koncu kot Priaulx...glej da upravičiš ime +Pačnik prov luči prižge Video Brno Downlaod Link to post
KRUH 5 Napisano February 18, 2008 Share Napisano February 18, 2008 Lepo narejeno :wink: ..................Zej si me pa prov malo navdušil, da bi spet kej naredu.........K vidim, da se prov hudo borite tam na dirkah PS: Ni tvojega video brez kake pesmi od Siddharte Link to post
Jure Skraba 8 Napisano February 18, 2008 Share Napisano February 18, 2008 Video rules! Dobro opravljeno v tako kratkem Äasu in sploh ne bi bilo slabo, da bi vsaki dirki sledil tudi tak filmÄek. Zavedam se sicer, da je najbrĹž s tem kar precej dela, ampak izpade pa zelo dobro. Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 18, 2008 Share Napisano February 18, 2008 Hehe Zakon!! Ĺ e tko naprej. HoÄmo ĹĄe filmÄkov. Dej Kruh sprav se k delu no Porto mam filing, da bo zelo zanimiv. Hihihi Link to post
bremzy 0 Napisano February 18, 2008 Share Napisano February 18, 2008 @mAxL: Äe bi mal paglidav bi vidu, da sm skoz poÄakav ga, ko sem ga zadel. :wink: Link to post
Recommended Posts