Skoči na vsebino

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prva dirka in moj testni filmček

evo malo sem se poigral pa sem naredil en mali intro za wtcc ligo

Frišno iz pečice...se še kadi :wink: Predstavljam vam video za SloRacing WTCC prvenstvo - Zolder 2011/2012 Posnetek prve dirke! Enjoy the roaring sounds!

Itak da je najlažji,sej tako so me prve dve dirki Curituba,nabasal ven,sam jst nisem nobenga,poglej si replay...drgač igi me je nabasal drugo,prvo me je Vončina,za kar se mi je tudi opravičil,saj me je iz 7 zbil na 18 mesto,tako je,jebat ga...

Kot je Ĺže igi povedal sem tudi sam opazil, da se da na prvih 5 mestih prav lepo vozit, ker vozniki obvladajo zadevo in so dovolj spostljivi do sotekmovalcev. Medtem pa je samo par mest za vodilnimi pravi kaos.

Prve 3 dirke sem ĹĄtartal okoli 10. mesta in vedno so me spravili s proge. Zato nisem dobil niti ene toÄke na teh dirkah. Zdaj ko sem pa v kvalifikacijah priĹĄel do 3. mesta in sem na dirki vedno med prvimi petimi, pa nimam popolnoma nobenega problema kar se tiÄe izrivanja in podobnih karafek.

Ĺ e posebej pa bi rad pohvalil vedenje Obida in GlavaÄa, saj mislim, da sta to dva izmed najbolj fer dirkaÄev tukaj.

Igi postav se v mojo koĹžo, jaz sm sm nato zakluÄu dirko,Äe bi jaz tebe, kaj bi rekel?..oprosti...Sej ne, sm vseen neglej sm na svojo voĹžnjo,paÄ eni slabĹĄ vozmo,zato morte met dobri mal tolerance, tle ko si ti mene nabasal,nisi Äist nÄ bremzal,kveÄjem po gasu si usekal,Äe jaz neb vn odletu,nebi niti omenu tega,so pa se mi bliĹžale toÄke,+++sam si zelo zelo vidu da imaĹĄ preveÄ kil in da seat nima kej praskat, lacetiji je ĹĄel prkrat tako mim da glava boli.....pa ĹĄe un trening,sm ti Ĺže omenu,si enako nabil mene.

Men je itak vseen al so toÄke al ne,sm Äe se borim za 1 toÄko,bi jo nekak rad mel,ne pa da neham dirkat.....v tem ovinku,ko si not v ovinku,ni veÄ bremzanja,sm ĹĄe gas na polno....++poglej si 1min nazaj rapley, sm se dvakrat bol globoko v ovink odmaknu oz. po tvoje ful kasneje bremzal,Äe ne bi bilo enako, oz. kot je bilo, drugo pa je da ti nekoga trĹžiĹĄ direkt v zadni konc,ga ponavadi sm odbije, Äe ga pa ob strani,ga pa zanese, lahko bi sm reku,da veĹĄ kje trÄt avto,pa vseen sej nima veze....gre se za v bodoÄe,sej kaj sm pa jaz PaÄniku naredu, groza res,si zasluĹžim kile!

play, pomojm si pravkar postavil rekord najdaljšega stavka na svetu :D Mimogrede, iz takega pisanja se komaj kaj razbere.

Zdej pa tako, spet se bom postavil v prid Igiju, za moje pojme zelo sposoben voznik, ki ve kako se stvari streže. Kar se je do zdaj pisalo je pa res, spredaj dirkat je čisto drugače. To dirko sem štartal v ozadju in je res neverjetna razlika. Naivno sem držal svojo linijo in non-stop imel ali koga v riti ali pa koga na bok prislonjenega po notranji liniji. Jaz bi rekel takole...dobri tekmovalci, slabši tekmovalci, seveda je razlika, ampak to ni razlog da "slabši" reče "boljšemu" naj pazi. On že pazi, tisti "slabši" je skrajno nepredvidljiv... Pa brez zamere, to nima osebne note, hočem samo povedati da iz tega se lahko (ne lahko, MORAMO) vsi nekaj naučimo, "dobri" in "slabi", brez obtoževanj :wink:

P.S.: Jaz osebno bi lahko prijavil že ničkoliko situacij, pa jih ne, ker računam na to, da se bodo ti tekmovalci kaj naučili, s kaznovanjem pa jim ne bi najbolj pomagal. In nekateri so se že. Respect.

Itak da je najlažji,sej tako so me prve dve dirki Curituba,nabasal ven

Jah zdej če bomo skoz nato gledal...kako je blo prej, pa "sej on je tudi mene" lahko kr zamažemo :wink: Ene stvari niso zanalašč...ni pa potem treba da smo maščevalni...na napakah se učimo in mislim da bi moral biti nivoj dirkanja vse boljši ne pa da rečeš da tebe so isto ven butnili

McBajs bom post popravu,pa lepĹĄe napisal...sm na hitr skracal neki...

Sm dober pa je da se pomenimo, Igi je za moje pojme odliÄen voznik,jaz ga sploh noÄm obtoĹževat, niti nikoli ne mislim koga prijavit-ker je le igra, in vem kako je,koliko ima lahko Älovek na dan voĹžnje teĹžav-pa Äe so ali ne resniÄne.Sm pa vseen nekega mnenja, Äe bo veÄ kot 25voznikov,da se en dan naredi ĹĄe drugo klaso,mogoÄe poÄasnejĹĄa klasa in hitra klasa, ko pa natreniraĹĄ in veÄ vse dobre osnove,vozne lastnosti,bi preskoÄu v prvo klaso,sm zato nas bi moglo biti ĹĄe veÄ,veÄ voznikov, 2 klase pa se deli samo po Äasih,Ĺže Äasi veliko povejo...

Tisti k si ga dvakrat nabasal :lol:

Zupan....ti pa tud čivapčiče na piknik :twisted::D

Drgač pa tud Dekleva...zlo zlo sumljiv štart druge dirke...najboljš je it po notranji (z zelo višjo hitrost) pa se naslont na zunanjega :wink: Lohk naredim tud posnetk kako je zgledal to iz mojga kokpita :)

Jej bo čevapov na pikniku, bomo ceu teden jedli....

Poglej prvo dirko, zadnja dva kroga. More tudi Vončina kake klobasice prnest :lol:

Nevem Äe nas je dovolj za 2 klase... Glede tega zabijanja,... ja dejstvo je da je to cist drugacno dirkanje, kot je naprimer proti racunalniku, ali pa testiranje, hotlap-anje.... Tukej je zravn cloveski faktor in vsak dela napake.

Edina moznost, kako bi se tisti zadaj, kjer naj bi bile tezave, lahko normalno vozili in prehitevali med sabo pa so samo izkuĹĄnje... Vec bo tekem, manj bo zaletavanja,... Tut ce bi se jas znajdu tam zadaj bi se zlo tesko gibal okol vseh, saj majo tok razlicne linije, brakepointe,... Je velik laĹžje furat z dirkaci spredaj, ker imajo vsi dokaj podobne Äase in se zlo ozirajo na to kaj se dogaja okoli njih... Pazit more tisti zadaj pa tudi tisti spredaj...

No pa kot sem ze reku,... vec bo dirk, manj bo zaletavanja... UPAJMO...:P

haa sej je res,pa ne vzet moje besede,kot da hoÄm komu kaj dopovedati, a v konÄni fazi vozim in znam voziti zelo porazno,kdaj pa kdaj mal bolje,meni je blo enako odliÄno ,ko sm bil med 8,9,10 mestom,se Ĺže Äuti malo olajĹĄanje(ali pa tudi ne..),treba sm trenirat in trenirat in vaja dela mojstra....brez zamere do vseh-Äe sm kaj hudga reku!

Po moje bi se pa dalo zadeve malce poboljĹĄati z bolj strogimi kaznimi. Glede na to da zdej dobiĹĄ tistih 5kg kar ni skoraj niÄ, glede na to, da nekomu odvzameĹĄ 10 pik na dirko.

Gledal sem sezono WTCC in opazil, da imajo tam kazni kot so recimo, nazadovanje za 10 mest na startu. To bi bila supr kazen, ampak se je verjetno v spilu ne da nastaviti a ne?

Killer_B Mislim da se neda spreminjat....take kazni bi bile idelane...lahko pa kakšen pribitek končnemu času dirke...recimo 5,10sek...pustmo...drgač pa včerajšna dika bomba! Veliko akcije...zdelo se mi je pa kot da bi dirkal v kakšnemu italjanskemu prvenstvu alf :D Skozi pred mano 2 in zamano 2...novinca sta se pa tud dobr odrezala...dober rezultat in konkretno dirkanje...pohvale 8) Sm pa tud zmeri vozm ravno ko so pred mano nesreče....play&pačnik se mi je zdelo kot da bi gledal Šumaher&Hill zadnjo dirko avstralije 1994 :lol: Zlo zabavna dirka...

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...