Skoči na vsebino

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prva dirka in moj testni filmček

evo malo sem se poigral pa sem naredil en mali intro za wtcc ligo

Frišno iz pečice...se še kadi :wink: Predstavljam vam video za SloRacing WTCC prvenstvo - Zolder 2011/2012 Posnetek prve dirke! Enjoy the roaring sounds!

na hitr mal povzetka od vÄer,obe dirke so ble nore, dobre,zelo napete,Igi ĹĄkoda da si me nabasal,kaj bi ti dal vetra-haaa,nimaĹĄ kej se zgodi,na kvali sm popravu Äas na 23.8xxxal 9xxx,tm nekje,bmw pa kr poglavje zase,se mi zdi da 22.3xxx,sm men po 3-4krogu ,ker sm pretiraval rahlo,se mi avto sploh ni niti mal dobr vozu,zgleda da je brno kr problematiÄen za gume,po drugi strani,je pa tudi krog dalĹĄi in je Äist logiÄno,da gume bolje trpijo,pa ĹĄe velka brzina v ovinkih dela svoje....jst mislim da bodo ju3 bmw-ji zelo dobri,sm vseen po 4-5krogih pa tudi bmw ni veÄ to to, vsaj nekak je po Äasih kazalo,da zna bit slbĹĄe vodljiv,kot prve 3-4-5krogov....ne vem,ker ga en vozim :wink:

Mislim, da bo v tej dirki bolj pomebno kot dober čas, varčevanje z gumami... Nekaj me še zanima zakaj imamo tako kratke dirke oz. če bi gdaj probali narediti kakšno dirko s postanki? Če ne drugega vsaj pri kakšnem treningu?

Mislim, da bo v tej dirki bolj pomebno kot dober Äas, varÄevanje z gumami... Nekaj me ĹĄe zanima zakaj imamo tako kratke dirke oz. Äe bi gdaj probali narediti kakĹĄno dirko s postanki? Äe ne drugega vsaj pri kakĹĄnem treningu?

WTCC so ĹĄprint dirke, ki niso namenjene za postanke kot recimo GTR...

niti ni izdelanega sistema za postanke v boksih, gorivo...

tako da... daljĹĄa dirka lahko (v treninngu) postanki v boxkih pa... po lastni Ĺželji ;)

tudi z lacetijem pod 2.13.xxx, trenutno 2.12.8xxx,kar se mi zdi,ker sm spremenil vozilo,prerihtal mal podovozje zelo uredu in upam da ne bodo po 3tjem krogu gume fuÄ, najveÄji keÄ bodo gume in mislimda bo dobr met dvoje nastavitev,kvali in dirko...

KakĹĄni pa mislite, da bodo kej Äasi kvalifikacij? Jst predvidevam da bodo okol 2:12 oziroma kakĹĄn tud 2:11.

zaradi tega ker so kile,zelo moÄno dvomim, ali pa.....pomoje ĹĄe kdo zelo adute skriva,pomoje bo vseen veÄina 13.xxx

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...