Skoči na vsebino

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

Dirkači bodo imeli na voljo izbiro sedmih različnih avtomobilov v 2006 in 2007 izvedbi. Dirkalniki so si po zmogljivosti zelo podobni.

To piše tukaj. Mogoče, ker ne dirka s 06 noben, nisi mogel zrbati......Mogoče se pa jaz motim....

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prva dirka in moj testni filmček

evo malo sem se poigral pa sem naredil en mali intro za wtcc ligo

Frišno iz pečice...se še kadi :wink: Predstavljam vam video za SloRacing WTCC prvenstvo - Zolder 2011/2012 Posnetek prve dirke! Enjoy the roaring sounds!

DirkaÄi bodo imeli na voljo izbiro sedmih razliÄnih avtomobilov v 2006 in 2007 izvedbi. Dirkalniki so si po zmogljivosti zelo podobni.

To piĹĄe tukaj. MogoÄe, ker ne dirka s 06 noben, nisi mogel zrbati......MogoÄe se pa jaz motim....

to more nastavit tisti, ki postavi server (filter za wtcc 07+ wtcc 06) do sedaj je bilo samo wtcc07...

Kar se mene tiÄe, je poanta celga ĹĄpila, poleg dobre voĹžnje, ugotavljanje dobrega setupa.

Ko sem zaÄel ĹĄpilat nisem imel pojma o setupih. 40 ur pozneje, ko sem obdelal skoraj vso literaturo, ki sem jo naĹĄel na netu, pa imam solidno znanje.

Äe imate kakĹĄno manj sploĹĄno vpraĹĄanje, mi lahko poĹĄljete PM pa vam probam pomagat. DrugaÄe pa dvomim, da vam bodo fantje kar tako zaupali njihove setupe glede na to, koliko truda je potrebno vloĹžiti v le-te.

Kar se mene tiÄe, je poanta celga ĹĄpila, poleg dobre voĹžnje, ugotavljanje dobrega setupa.

Ko sem zaÄel ĹĄpilat nisem imel pojma o setupih. 40 ur pozneje, ko sem obdelal skoraj vso literaturo, ki sem jo naĹĄel na netu, pa imam solidno znanje.

Äe imate kakĹĄno manj sploĹĄno vpraĹĄanje, mi lahko poĹĄljete PM pa vam probam pomagat. DrugaÄe pa dvomim, da vam bodo fantje kar tako zaupali njihove setupe glede na to, koliko truda je potrebno vloĹžiti v le-te.

Äe Äist sam avto naĹĄtimam,ga nekak tako kotsemi zdi8kot poznam zadeve reÄeno iz prakse),pa ni to to sploh,se pa Äist strinjam z maxlom ,enmu tako paĹĄe,enmu drgaÄ,men zmer da je mal bolj trd avto,kot bimogu bit...po drugi strani pa spet,trening,trening....itd,pa OK tudi dobr setup.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...