Skoči na vsebino

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prva dirka in moj testni filmček

evo malo sem se poigral pa sem naredil en mali intro za wtcc ligo

Frišno iz pečice...se še kadi :wink: Predstavljam vam video za SloRacing WTCC prvenstvo - Zolder 2011/2012 Posnetek prve dirke! Enjoy the roaring sounds!

Kaj pa ostali, ki smo sploh začeli z dirkanjem?

Do zdj sm vozu malenkost GTR2 pa še to s tipkovnico. Tut race 07 sm začel s tipkovnico. Zdej mam pa volan in se počasi učim. Vsaj vozit. Setupe pa itak nimam pojma kko nej si ga nardim... Znam si ga malenkost prilagodit, ne znam ga pa naredit iz nič.

Če ne vem vremena vsaj neki cajta prej, naj se vsaj naučim približno odpeljat progo, če si že setupa ne bom sestavil dobrega. Mislim, da nisem edini tuki, ki ima težave ali s setupom ali z samo vožnjo in si lahko izboljšamo naše čase in možnosti boljše uvrstitve vsaj s treningi. Če pa vremena ne vemo vnaprej pa itak nima smisla.

Ko sem valencio prvih pet krogov odpeljal nisem nikol prišel pod dve minuti. Po enmu tednu treninga sem zboljšal na 1.53 pa še neki. Zame je to ogromno ta boljšim pa niti blizu ne pridem. Sploh pa potem, ko nas je več na progi in me še to znervira pol pa čist pogorim.

Če ne bi mel tega tedna za trenirat v mokrem, vprašanje, če bi sploh zvozu dirko...

Zato sm glasoval pač tko kot sem in podpiram Ma!-ja. Kdor se pač ne strinja naj glasuje drugače (sej večina je že).

Just my 2 cents, nothing personal.

Zdj nevem, tisti ki postavi server, tud igra z nami? Ker on paÄ prej ve vreme, in bi blo fer nam pove 1 tedn prej....

Sicer pa je od zadnjega patcha mozno dat Changable weather... tko da tut on ne bo nic vedu, ne mi nic,... pa smo zmenn.smile.gif

Ampak vseen... Mormo vedt prej kot 2 dni prej, ce ze ni changable,... da vsi potrenirajo normalno, ker je res velka razlika vozit po suhem alpa deĹžju.

Sam mam kr velko sreÄo pri teh dirkaĹĄkih igrah, tko da se vsako progo naucim zlo hitr, ni vazno glede na pogoje. Vse to je prislo z 10+ leti igranja dirkaÄin in vrjamem da se tisti, ki so to zaÄel igrat nedolgo nazaj ne morejo tako hitro navadit proge, kaj ĹĄele, ko mu 2 dni pred dirko poveĹĄ, SNEG BO na raceday. :P

Zdj nevem, tisti ki postavi server, tud igra z nami? Ker on pač prej ve vreme, in bi blo fer nam pove 1 tedn prej....

Verjem mi da prevoziš 20 krogov več v tistih razmerah, kot tisti ki ve kakšno bo vreme :wink:

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...