rico_k 0 Napisano February 6, 2008 Share Napisano February 6, 2008 ĹĄe volan nabavim pa se vam pridruĹžim ga greva skupej iskat da priĹĄparava na benzinu...sm tudi jest dobiu Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 6, 2008 Share Napisano February 6, 2008 Kaj pa ostali, ki smo sploh zaÄeli z dirkanjem? Do zdj sm vozu malenkost GTR2 pa ĹĄe to s tipkovnico. Tut race 07 sm zaÄel s tipkovnico. Zdej mam pa volan in se poÄasi uÄim. Vsaj vozit. Setupe pa itak nimam pojma kko nej si ga nardim... Znam si ga malenkost prilagodit, ne znam ga pa naredit iz niÄ. Äe ne vem vremena vsaj neki cajta prej, naj se vsaj nauÄim pribliĹžno odpeljat progo, Äe si Ĺže setupa ne bom sestavil dobrega. Mislim, da nisem edini tuki, ki ima teĹžave ali s setupom ali z samo voĹžnjo in si lahko izboljĹĄamo naĹĄe Äase in moĹžnosti boljĹĄe uvrstitve vsaj s treningi. Äe pa vremena ne vemo vnaprej pa itak nima smisla. Ko sem valencio prvih pet krogov odpeljal nisem nikol priĹĄel pod dve minuti. Po enmu tednu treninga sem zboljĹĄal na 1.53 pa ĹĄe neki. Zame je to ogromno ta boljĹĄim pa niti blizu ne pridem. Sploh pa potem, ko nas je veÄ na progi in me ĹĄe to znervira pol pa Äist pogorim. Äe ne bi mel tega tedna za trenirat v mokrem, vpraĹĄanje, Äe bi sploh zvozu dirko... Zato sm glasoval paÄ tko kot sem in podpiram Ma!-ja. Kdor se paÄ ne strinja naj glasuje drugaÄe (sej veÄina je Ĺže). Just my 2 cents, nothing personal. Link to post
mAxL 1 106 Napisano February 6, 2008 Avtor Share Napisano February 6, 2008 Čestitke obema...kodi sta vajini...bomo probal še kaj dobit Link to post
KRUH 5 Napisano February 6, 2008 Share Napisano February 6, 2008 Jelinčič čestitke ................Zdej pa Slavca prpriči da še on začnet.............Pa bo že pol Bistrce dirkal Link to post
rico_k 0 Napisano February 6, 2008 Share Napisano February 6, 2008 se trudim ma se zgovarja da nima volana Link to post
Emilo 1 Napisano February 6, 2008 Share Napisano February 6, 2008 A boste imeli kakšen trening danes? Ravno sem dobil igro, da vidim malo kako vozite:) Link to post
Killer_B 87 Napisano February 6, 2008 Share Napisano February 6, 2008 Äe hoÄĹĄ me dodaj na MSN. VÄasih s sotekmovalcem zapeljeva kakĹĄno testno dirko, pa lahk zravn pridĹĄ. Mail: killer_b[afna]email.si Link to post
JeZn 120 Napisano February 6, 2008 Share Napisano February 6, 2008 Rico Kodrič sej bo dober tudi od fieštice Link to post
mAxL 1 106 Napisano February 6, 2008 Avtor Share Napisano February 6, 2008 Zaenkrat tko :!: Dirka v nedeljo bo potekala v suhih razmerah Link to post
play 502 Napisano February 6, 2008 Share Napisano February 6, 2008 bo kakĹĄen trening danes? Link to post
play 502 Napisano February 6, 2008 Share Napisano February 6, 2008 Enakega miĹĄljenja sem jaz,kot B_U_R_I, moje preĹživete ure dirkaÄin na pc so max nekje pol leta, prej skus na konzolah,pa brez volana. :wink: Link to post
bremzy 0 Napisano February 6, 2008 Share Napisano February 6, 2008 Drkalice pejte nazigat:) Jz sm obupal tko, da do sobote jz ne igram. Link to post
PEK 2 291 Napisano February 6, 2008 Share Napisano February 6, 2008 Zdj nevem, tisti ki postavi server, tud igra z nami? Ker on paÄ prej ve vreme, in bi blo fer nam pove 1 tedn prej.... Sicer pa je od zadnjega patcha mozno dat Changable weather... tko da tut on ne bo nic vedu, ne mi nic,... pa smo zmenn. Ampak vseen... Mormo vedt prej kot 2 dni prej, ce ze ni changable,... da vsi potrenirajo normalno, ker je res velka razlika vozit po suhem alpa deĹžju. Sam mam kr velko sreÄo pri teh dirkaĹĄkih igrah, tko da se vsako progo naucim zlo hitr, ni vazno glede na pogoje. Vse to je prislo z 10+ leti igranja dirkaÄin in vrjamem da se tisti, ki so to zaÄel igrat nedolgo nazaj ne morejo tako hitro navadit proge, kaj ĹĄele, ko mu 2 dni pred dirko poveĹĄ, SNEG BO na raceday. Link to post
mAxL 1 106 Napisano February 6, 2008 Avtor Share Napisano February 6, 2008 Zdj nevem, tisti ki postavi server, tud igra z nami? Ker on pač prej ve vreme, in bi blo fer nam pove 1 tedn prej.... Verjem mi da prevoziš 20 krogov več v tistih razmerah, kot tisti ki ve kakšno bo vreme :wink: Link to post
play 502 Napisano February 6, 2008 Share Napisano February 6, 2008 Äe bi mel lepĹĄi avatar, bi ti ĹĄe vrjel......gre kdo sluÄajn-ne da silim Link to post
Recommended Posts