bremzy 0 Napisano February 5, 2008 Share Napisano February 5, 2008 Zakoon totalnu dober, drgaÄ pa kot kebab ja Link to post
play 502 Napisano February 5, 2008 Share Napisano February 5, 2008 lahko sm ĹĄe neki dodam, pa vrjemte da je res, eni iamte pc-je Ĺže od otriĹĄtva ali paÄ ne, vrjemte da eni vozimo wttc prvo svojo igro na pc, Äe bi bil tole nek Gran turismo 4 bi blo men vseeno,ker ĹĄpil Ĺžgem Ĺže 3leta+ od serije 1,2,3,4 itd,sm tle je keÄ eni ĹĄe neznamo se uÄimo, enim ej vseen ker nekak obvladajo+za nastavitve jim en dela deĹžava... jaz Äist po pravici povem, da avto lepo zase naĹĄtimam,rabim povpreÄje nekje vsaj 1h na dan voĹžnje, pa Äe mi kdo vrjame ali ne, kvalifikacije mi grejo solidno dobr, dirke pa Ĺžal ne.....moje mnenje!! Link to post
McBajs 8 Napisano February 5, 2008 Share Napisano February 5, 2008 No, sem raje zbrisal mal našga khm... da se ne bomo preveč razvneli. Dejstvo pa je, da jaz in maxl se do sedaj še niti za eno dirko nisva uspela usest, odpeljat en par krogov in nato odločit o vremenu že en teden prej, tako da ta opcija niti ni preveč izvedljiva. Ker pa je več kot očitno treba dobit nek kompromis sem za b. ali d., torej se zmenimo za četrtek? Link to post
McBajs 8 Napisano February 5, 2008 Share Napisano February 5, 2008 Danes prvi uradni trening! Server: McBajs Geslo: sloracing Link to post
PEK 2 291 Napisano February 5, 2008 Share Napisano February 5, 2008 Hehe hud report. Naravovarstveniki a? smeh Pa ne me tko hvalit no... Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 5, 2008 Share Napisano February 5, 2008 js sem drugaÄe za A, ampak v skrajnem primeru bi blo vredu tut D - sreda. Vsaj za nas, neveĹĄÄe voznike, da se malce pripravimo, k smo itak ven iz konkurence :blush: Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 5, 2008 Share Napisano February 5, 2008 Kdaj pa? Btw, imam ĹĄe vpraĹĄanje. A je dovoljeno takole zvozit ta 2 ovinka. Sam ĹĄpil te vÄasih opozori, da si sekal progo, vÄasih te ne. Zdej pa nisem siguren pa bom kar vas vpraĹĄal. Spodej so pa slikce. Link to post
Killer_B 87 Napisano February 5, 2008 Share Napisano February 5, 2008 Sem prebral report. Ja...sem predhodno konÄal, ker sem kmal popizdil, ker me je nekdo dvakrat zrinil s ceste, takoj ko sem priĹĄel do njega. Tukaj so pa kazni samo opozorila in mogoÄe 5kg, kar se mi pa zdi malce premalo glede na uniÄeno dirko. BTW: Ĺ tartal sem iz 11 mesta kar pa ni tako slabo. Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 5, 2008 Share Napisano February 5, 2008 Ma js sm tut popizdu drugo dirko. Ĺ tartal s 13. mesta, priĹĄel po dveh ovinkih do 12. Potem sem se pa dotaknu malenkost ene alfice pri izhodu iz ovinka in mi je zadek malenkost zaneslo in ko sem se Ĺže skoraj popravil me je nekdo od zadaj nabasal in me je obrnilo 2x. Pol sm pa vozu nekje zadi skos, dokler me ni vrglo s serverja. A so kje replayi? Js mam neke teĹžave pa mi jih shrani samo 15 sekund zaÄetka... Link to post
mAxL 1 106 Napisano February 5, 2008 Avtor Share Napisano February 5, 2008 Napisali bi kaj pod obravnave Link to post
Mai 134 Napisano February 5, 2008 Share Napisano February 5, 2008 itak Äe greĹĄ preveÄ Äez te opozori... odloÄa ĹĄpil tako kot v braziliji,... tako da... Äe te opozori 3x bos mel pa stop&go Link to post
KRUH 5 Napisano February 5, 2008 Share Napisano February 5, 2008 A so kje replayi? Upam, da si dobil na mail :wink: Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 5, 2008 Share Napisano February 5, 2008 Aha, potem igra odloÄa o tem kok lahko sekamo in kok ne. Sem spregledal pol tisto odloÄitev. Sorry. Amm a tisti PB Äasi so na practise al Time Attack? Js mam na TA 1.23.400 na practise pa na Ĺžalost ne gre tok hitr. Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 5, 2008 Share Napisano February 5, 2008 Napisali bi kaj pod obravnave Ma nisem napisal, ker nism vedu kok se bo upoĹĄtevalo to, da sm js enga malenkost ruknu, niti nism mel replaya, da bi si toÄno pogledal kaj se je zgodilo... Sploh je bla pa druga dirka razveljavljena, tko da nima smisla. Kdaj drugiÄ... A so kje replayi? Upam, da si dobil na mail :wink: EDIT: Sem dobil, hvala. Zdj sm neki zrihtal, tko da tut moji replayi delajo. Sem si ĹĄel pogledat potem drugo dirko in sm ugotovu kaj je bil vzrok za to da sva oba s Killer_Bjem ĹĄla s proge. Tisto z alfico je moralo bit nekje drugje. Tuki se je na Killer_B nekdo naslonil in je precej upoÄasnil. Ko sem ĹĄe jaz pobremzal pa je od zadej P Makselj priletel, mene porinu v Killer_Bja in sva se oba zavrtela, vsak na svojo stran proge. Better luck next week I guess Link to post
Recommended Posts