Skoči na vsebino

• drive_banner.png

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prva dirka in moj testni filmček

evo malo sem se poigral pa sem naredil en mali intro za wtcc ligo

Frišno iz pečice...se še kadi :wink: Predstavljam vam video za SloRacing WTCC prvenstvo - Zolder 2011/2012 Posnetek prve dirke! Enjoy the roaring sounds!

O ti ti samozavestneĹž, za mano si bil pa si se mi Ĺže vnaprej zahvaljeval :mrgreen: :P

preberi ĹĄe enkrat

najprej je bila ravnina, potem sem te prehitel... [saj veĹĄ kako je potekal "manever",... 1xblink, ravnina, ovinek, mimo, ovinek, 1xblink]

[sploh pa... Äe ti na ravnini poblendam maĹĄ ĹĄe veÄ kot pol le-te da se zopet skoncentriraĹĄ na bremzno toÄko :P]

poblendal (zadnje luÄke) sem pa tudi slaparju (prvi ali 2krog), ker me je potisnil od zadaj ...

ĹĄe kdo? ĹĄe komu ni to vĹĄeÄ???

ne, v deĹžju pa res nisem tako samozavesten... Äe bi bilo suho bi ĹĄe mogoÄe lahko reku,.. ampak ne vem kako se peljeĹĄ po suhem.. tako da.. bom tiho :P

sem ti samo pokazal, da mislim mimo & da "be ready" ;)

v nikakrĹĄnem smislu ne uporabljam luÄi kot... move over varjanta..

konstantno blendanje pride ob kakem drugaÄnem "prehitevanju" v poĹĄtev ;)

Ja kr pomatral so se eni...nismo pričakoval tolk odgovorov...očitno bo odločil žreb...kako nardit, da bo uradno žrebanje...da nebo kdo mislil da je blo kaj korupcije...da nam nebo Kos dihal potem :D

10.2.2008 Pau

URA: ob 21.00h (10min trening, 30min kvalifikacije ,2x dirka)

track_pau.gif

VeÄja slika proge:

http://www.slo-racing.com/images/storie ... ke/pau.jpg

Ime: Circuit de Pau

Tip: Mestna Dirka

DolĹžina: 2.670km

France here we come...

ozka, zavita, zaprta, teĹžka,...

fajn trenirajte do nedelje

VpraĹĄalnik je zgolj informativen... (in ne bo vpljival na uradno odloÄitev Direkcije Dirke)

torej, kaj si Ĺželite?

Js sm pa za to, da se dirko prestavi na en rezervni termin. Argh, druga dirka je bla brezupna, sploh. Prva pa je tut men neki nagajala, avti so kar zginli pa se pol spet pojavli.

Js sm pa za to, da se dirko prestavi na en rezervni termin. Argh, druga dirka je bla brezupna, sploh. Prva pa je tut men neki nagajala, avti so kar zginli pa se pol spet pojavli.

enako...

sem tud js zato

Moje mnenje je bolej da je suho,sama proga zelo malo dopuĹĄÄa (natanÄnega) prehitevanja, velke teĹžave bodo ko nas bo veliko na kupu, je veliko Äist zaprtih ovinkov, ne vidiĹĄ nÄ v ovinku, enako ravnine in na polno ovinek, proga sama je nora, vsaj meni je res huda, pa tudi ĹĄikane so zelo nevarne, te zna zelo hitro obrniti, na tej progi bo zelo vaĹžno,da boĹĄ v kvalifikacijah zelo dobr in na Äim bolĹĄem ĹĄtartnem mestu, kdor bo prvi, Äe bo malo uĹĄel 2,3 je skorajda zmaga v Ĺžepu, samo moje mnenje, vseen zna biti vse drugaÄe...

ĹĄe vedno sam upam da bomo kaj dorekli glede slabega vremena, da mal veÄ treniramo, Äe smo natanÄni,t udi pravo wttc tekmovanje bolej ve, kako bo vreme za vikend kot mi, oz. tudi eÄ ne vejo se vsaj pripravijo in moje mnenje je, da bi res mogli doreÄt zadevo kako pa kaj...

naj ĹĄe kdo kr napiĹĄe kak svoj Äas....

pa tudi avto, za to progo ne bo Äisto enostavno naĹĄtudirati ob enem nucaĹĄ trd avto, za debele ĹĄikane, pa tudi dost mehak, bo treba kr neki uric za testiranje.. :wink:

mokra pista je za izkuĹĄene voznike,... ker se za tega nekako ĹĄe nimam, bi mi suha sezona zelo ustrezala (poleg tega da je grafiÄno manj zahtevna in ne gledam kock, tako kot v valenciji ampak pixle :D), in pa konstantnega preverjanja zadnjega ogledala ali bo kdo prletu vame od zadaj ali ne in me zbil vn...

PB : @ (chevy) 1:23.8

ps: ĹĄkoda da ne piĹĄe kdo je glasoval za katero vreme, da jih vidimo junake v heavy rain...

ps: ĹĄkoda da ne piĹĄe kdo je glasoval za katero vreme, da jih vidimo junake v heavy rain...

pomoje tisti ki jim je mal vseen, ma men ni jaz bi tako rad kako toÄko napraskal...

me hudo zanima, Äe bi bila Valencia suha, Äe bi server nagajal?-no sej to je Ĺže za v drugo temo!

enako...

sem tud js zato

Ja nemormo zdej zarad par posameznikov razveljavit prvo dirko! Žal...to se je dogajalo in to se žal še bo :? Zmeri se bo našel kdo, ki bo mel probleme....recimo men je na štartu v drugi dirki...in bo še kdo rekel...pa razveljavimo dirko, drugim pa dela normalno---to pač ne gre.

Drugače pa jutri neurani trening...da mal sprobamo zadeve in dopilimo tehniko...saj vse premal testiramo take zadeve :?

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...