McBajs 8 Napisano February 3, 2008 Share Napisano February 3, 2008 O ti ti samozavestnež, za mano si bil pa si se mi že vnaprej zahvaljeval :mrgreen: Link to post
Mai 134 Napisano February 3, 2008 Share Napisano February 3, 2008 O ti ti samozavestneĹž, za mano si bil pa si se mi Ĺže vnaprej zahvaljeval :mrgreen: preberi ĹĄe enkrat najprej je bila ravnina, potem sem te prehitel... [saj veĹĄ kako je potekal "manever",... 1xblink, ravnina, ovinek, mimo, ovinek, 1xblink] [sploh pa... Äe ti na ravnini poblendam maĹĄ ĹĄe veÄ kot pol le-te da se zopet skoncentriraĹĄ na bremzno toÄko ] poblendal (zadnje luÄke) sem pa tudi slaparju (prvi ali 2krog), ker me je potisnil od zadaj ... ĹĄe kdo? ĹĄe komu ni to vĹĄeÄ??? ne, v deĹžju pa res nisem tako samozavesten... Äe bi bilo suho bi ĹĄe mogoÄe lahko reku,.. ampak ne vem kako se peljeĹĄ po suhem.. tako da.. bom tiho sem ti samo pokazal, da mislim mimo & da "be ready" v nikakrĹĄnem smislu ne uporabljam luÄi kot... move over varjanta.. konstantno blendanje pride ob kakem drugaÄnem "prehitevanju" v poĹĄtev Link to post
KRUH 5 Napisano February 4, 2008 Share Napisano February 4, 2008 1: veljajo rezultati race1 Predlagam za to..............Drugače, pa rezultate prve dirke kar hitro objavite Link to post
mAxL 1 106 Napisano February 4, 2008 Avtor Share Napisano February 4, 2008 Ja kr pomatral so se eni...nismo pričakoval tolk odgovorov...očitno bo odločil žreb...kako nardit, da bo uradno žrebanje...da nebo kdo mislil da je blo kaj korupcije...da nam nebo Kos dihal potem Link to post
Mai 134 Napisano February 4, 2008 Share Napisano February 4, 2008 10.2.2008 Pau URA: ob 21.00h (10min trening, 30min kvalifikacije ,2x dirka) VeÄja slika proge: http://www.slo-racing.com/images/storie ... ke/pau.jpg Ime: Circuit de Pau Lokacija: Pau, France Tip: Mestna Dirka DolĹžina: 2.670km France here we come... ozka, zavita, zaprta, teĹžka,... fajn trenirajte do nedelje VpraĹĄalnik je zgolj informativen... (in ne bo vpljival na uradno odloÄitev Direkcije Dirke) torej, kaj si Ĺželite? Link to post
PEK 2 291 Napisano February 4, 2008 Share Napisano February 4, 2008 Tole bo bolj pinball, kot pa dirka. Link to post
Mark24 0 Napisano February 4, 2008 Share Napisano February 4, 2008 MIslim, da bo kar zanimivo, glede na sliko proge. Komaj čakam. Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 4, 2008 Share Napisano February 4, 2008 Js sm pa za to, da se dirko prestavi na en rezervni termin. Argh, druga dirka je bla brezupna, sploh. Prva pa je tut men neki nagajala, avti so kar zginli pa se pol spet pojavli. Link to post
Mai 134 Napisano February 4, 2008 Share Napisano February 4, 2008 Js sm pa za to, da se dirko prestavi na en rezervni termin. Argh, druga dirka je bla brezupna, sploh. Prva pa je tut men neki nagajala, avti so kar zginli pa se pol spet pojavli. enako... sem tud js zato Link to post
KRUH 5 Napisano February 4, 2008 Share Napisano February 4, 2008 Naj mi kdo pošlje raplye.........Potem jih bomp pa še uploadali, če nebo prej maxl.......... Hvala :wink: Link to post
play 502 Napisano February 4, 2008 Share Napisano February 4, 2008 Moje mnenje je bolej da je suho,sama proga zelo malo dopuĹĄÄa (natanÄnega) prehitevanja, velke teĹžave bodo ko nas bo veliko na kupu, je veliko Äist zaprtih ovinkov, ne vidiĹĄ nÄ v ovinku, enako ravnine in na polno ovinek, proga sama je nora, vsaj meni je res huda, pa tudi ĹĄikane so zelo nevarne, te zna zelo hitro obrniti, na tej progi bo zelo vaĹžno,da boĹĄ v kvalifikacijah zelo dobr in na Äim bolĹĄem ĹĄtartnem mestu, kdor bo prvi, Äe bo malo uĹĄel 2,3 je skorajda zmaga v Ĺžepu, samo moje mnenje, vseen zna biti vse drugaÄe... ĹĄe vedno sam upam da bomo kaj dorekli glede slabega vremena, da mal veÄ treniramo, Äe smo natanÄni,t udi pravo wttc tekmovanje bolej ve, kako bo vreme za vikend kot mi, oz. tudi eÄ ne vejo se vsaj pripravijo in moje mnenje je, da bi res mogli doreÄt zadevo kako pa kaj... naj ĹĄe kdo kr napiĹĄe kak svoj Äas.... pa tudi avto, za to progo ne bo Äisto enostavno naĹĄtudirati ob enem nucaĹĄ trd avto, za debele ĹĄikane, pa tudi dost mehak, bo treba kr neki uric za testiranje.. :wink: Link to post
Mai 134 Napisano February 4, 2008 Share Napisano February 4, 2008 mokra pista je za izkuĹĄene voznike,... ker se za tega nekako ĹĄe nimam, bi mi suha sezona zelo ustrezala (poleg tega da je grafiÄno manj zahtevna in ne gledam kock, tako kot v valenciji ampak pixle ), in pa konstantnega preverjanja zadnjega ogledala ali bo kdo prletu vame od zadaj ali ne in me zbil vn... PB : @ (chevy) 1:23.8 ps: ĹĄkoda da ne piĹĄe kdo je glasoval za katero vreme, da jih vidimo junake v heavy rain... Link to post
play 502 Napisano February 4, 2008 Share Napisano February 4, 2008 ps: ĹĄkoda da ne piĹĄe kdo je glasoval za katero vreme, da jih vidimo junake v heavy rain... pomoje tisti ki jim je mal vseen, ma men ni jaz bi tako rad kako toÄko napraskal... me hudo zanima, Äe bi bila Valencia suha, Äe bi server nagajal?-no sej to je Ĺže za v drugo temo! Link to post
mAxL 1 106 Napisano February 4, 2008 Avtor Share Napisano February 4, 2008 Js sm pa za to, da se dirko prestavi na en rezervni termin. Argh, druga dirka je bla brezupna, sploh. Prva pa je tut men neki nagajala, avti so kar zginli pa se pol spet pojavli. enako... sem tud js zato Ja nemormo zdej zarad par posameznikov razveljavit prvo dirko! Žal...to se je dogajalo in to se žal še bo :? Zmeri se bo našel kdo, ki bo mel probleme....recimo men je na štartu v drugi dirki...in bo še kdo rekel...pa razveljavimo dirko, drugim pa dela normalno---to pač ne gre. Drugače pa jutri neurani trening...da mal sprobamo zadeve in dopilimo tehniko...saj vse premal testiramo take zadeve :? Link to post
Recommended Posts