Skoči na vsebino

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prva dirka in moj testni filmček

evo malo sem se poigral pa sem naredil en mali intro za wtcc ligo

Frišno iz pečice...se še kadi :wink: Predstavljam vam video za SloRacing WTCC prvenstvo - Zolder 2011/2012 Posnetek prve dirke! Enjoy the roaring sounds!

glasujem, da pustimo odprto. ponovitev (če bo možnost) ali razveljavitev.

Aha, pa samo prijazno bi opomnil Apata, da je nevarno bremzat 50m prej kot ponavadi, če je nekdo tik za tabo

Jst sm za to da ostane odprto, ker me je (Ĺže enkrat prej omenjeni) osebek dvakrat prou svinsko vn zrinil (ta drugiÄ ni blo pomotoma).

Jst ne vem zakaj nekaterim ne gre v glavo. Äe voznik pred tabo prej bremza in gre malce poÄasneje v ovinek, da bo lahko iz ovinka hitreje priĹĄel, zakaj ne vzameĹĄ to v obzir in bremzaĹĄ. Ne pa da ĹĄe vedno goniĹĄ svoj stil voĹžnje in se mu prkantaĹĄ direkt v rit.

Dejte se navadt lepo vozt, ker Äe ne je brezveze. Vse nas bo minilo vozt ĹĄe preden bo konc sezone.

Pa vedno isti osebki!

js sm zato da se ponovi zadeva v celoti [ob nasljednjem prostem (rezervnem) terminu], ali pa pozabimo na ĹĄpanijo in gasa v francijo...

prve dirke nisem dokonÄal zaradi istega problema kot se je pojavil ostalim v drugi dirki,... in glede na to da bi se razveljavila druga dirka, se lahko tudi prva ker je priĹĄlo do istega problema pri veÄini tekmovalcev samo ob razliÄnih Äasih...

drugaÄe pa...

bodo organizatorji povedali...

Nevem Äe bo drĹžalo....v prvi dirki si mel problem samo ti...v drugi dirki pa je zaĹĄtopal server...to ni isto :wink:

aha, nism vedu... sm mislu da je vsem zaradi iste stvari...

Äeprav... mah, ok,.. zmente se,.. bo Ĺže .. tak al pa drugaÄ :)

Drgač pa Ma!, kaj za vraga blendaš med dirko :?: Pa sm opazil da nisi samo meni...

Pa še to(velja za vse): naslednjič sploh ne bomo več opozarjali ampak samo še delili kazni za tiste, ki ne znate držati jezika za zobmi oz. prstov proč od tipkovnice med kvalifikacijami in dirkami :!:

DrgaÄ pa Ma!, kaj za vraga blendaĹĄ med dirko :?: Pa sm opazil da nisi samo meni...

zahvalu sem se ti, da sm Äisto ĹĄou mimo, na ravnini sm ti pa pokazal da mislim mimo, sam sem si premislu ker nebi blo za nikogar dobro.....

lahko neham s tem, Äe vas iritira...

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...