Skoči na vsebino

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prva dirka in moj testni filmček

evo malo sem se poigral pa sem naredil en mali intro za wtcc ligo

Frišno iz pečice...se še kadi :wink: Predstavljam vam video za SloRacing WTCC prvenstvo - Zolder 2011/2012 Posnetek prve dirke! Enjoy the roaring sounds!

1.)Eno igro damo KruhuG, ki igre še nima in je VELIKO prispeval k samemu prvenstvu! Mogoče ga tako tudi malo motiviramo k izdelovanju videotov!laugh.gif Je pa pogoj KruhG, da malce natreniraš in postaneš konkurenčen za borbo okoli vsaj okoli 10-15 mesta :wink

Sem se odrekel, zdajle bom pa sodeloval. Če jo pa slučajno dobim (žreban), potem mi ne bo treba tuki gori dpbit, ker sem jo itak dobil v nagradni, ne pa da mi jo nekdo šenka :twisted:icon_twisted.gif:lol:

KakĹĄne neumnosti so pa bile?

za zacetek replayi niso delali,... prejsn patch je prnseu se ene par bugov (napacni avti, ce nisi mel pravega costum skin-a nasprotnika,...) read official, ne vem vsega ;)

dela mi net,sm v igri....

moji Äasi pa zelo mokro tim trial 53.3xx, na praktis ali dirki pa 53.8xx in sm kr zadovoljen,Äe bom mirno peljaj,bi znal vsaj 1 toÄko potegnt,bil bi je vesel...laugh.gif8)

Ĺ efi ekipe Blink so se odloÄili, da bodo to dirko posvetili starejĹĄemu bratu Denisa VonÄine. Do zdaj nam je znano samo, da ima verjetno okuĹžbo in so ga odpeljali s helikopterjem v Ljubljano kot nujen primer.

Upajmo na najboljĹĄe.

LP

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...