Skoči na vsebino

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

Sicer long shot... samo mogoče si prijavljen v windowse kot uporabnik brez pravic ? Očitno ti ne res more zapisati nastavitev v ini datoteko, tako kot je že nekdo napisal.

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prva dirka in moj testni filmček

evo malo sem se poigral pa sem naredil en mali intro za wtcc ligo

Frišno iz pečice...se še kadi :wink: Predstavljam vam video za SloRacing WTCC prvenstvo - Zolder 2011/2012 Posnetek prve dirke! Enjoy the roaring sounds!

zgleda da se je nekaj zašuštralo in pobekslalo...

predlagam:

shrani vse savegame / replaye / nastavitve tipk / setupe,...

deinštaliraj Race ON

deinštaliraj Steam

inštaliraj Steam na isto lokacijo, kot je sedaj

ponovno potegni dol Race On

v steam > games > desn klik na Race ON > video in lanugage options > nastavi stvari za grafiko

v steam > games > desn klik na Race ON > lunch game

poskusi takole...

[ok]

zgleda da se je nekaj zašuštralo in pobekslalo...

predlagam:

shrani vse savegame / replaye / nastavitve tipk / setupe,...

deinštaliraj Race ON

deinštaliraj Steam

inštaliraj Steam na isto lokacijo, kot je sedaj

ponovno potegni dol Race On

v steam > games > desn klik na Race ON > video in lanugage options > nastavi stvari za grafiko

v steam > games > desn klik na Race ON > lunch game

poskusi takole...

[ok]

neč isto

Kakšne winse pa imaš ? Imaš vse zadnje gonilnike (driverje) za grafično, matično, itd... imaš posodobljene winse ?

Kaj če na namizju klikneš na ikonco za race z desnim gumbom in poženeš kot administrator ?

A vse ostalo pa dela normalno ?

A tist folder simbin v my documents si pobrisu čist? "C:UsersTVOJIMEDocumentsSimBin" ? Men ga je neki sral in sm mel kr 3 inštalacije RACE07 v tem folderju pa sm pobrisal pa na novo...

A tist folder simbin v my documents si pobrisu čist? "C:UsersTVOJIMEDocumentsSimBin" ? Men ga je neki sral in sm mel kr 3 inštalacije RACE07 v tem folderju pa sm pobrisal pa na novo...

Kaj je pod tem ?

Shit... edino če imaš kaj sistem se pravi winse zj*bane... druge logike tle ni... LAhko pa da demo pusti kaksno svinjarijo za sabo in potem original ne dela ?!?!?!?

Jaz bi še winse dol pa gor dal na tvojem mestu, če pa tudi potem ne dela ....ti ostane samo še tole... icon_wall.gif;)

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...