Skoči na vsebino

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prva dirka in moj testni filmček

evo malo sem se poigral pa sem naredil en mali intro za wtcc ligo

Frišno iz pečice...se še kadi :wink: Predstavljam vam video za SloRacing WTCC prvenstvo - Zolder 2011/2012 Posnetek prve dirke! Enjoy the roaring sounds!

Kvalifikacije: OBUP

Dirka1: Sreča sreča....sm to sm upal da pridem na 8 mesto...za pole na drugi dirki

Dirka2: celo dirko imel za sabo vončinca in laščaka...psiho :D Vončina si eno ušpiču mi skori :wink:

DRGAČ JE PA TO AKCIJA TOTALNA :D

Jah jst sem se par krat usmilu vonÄine, ker Ĺže u prvi dirki ni imel sreÄe...

Ko me je pa on imel za prehitet se ni prav dosti ĹĄparu... ma neÄ hudga :?blush.gif

pa ĹĄe domen se me ni usmilil :twisted:icon_twisted.gifÄe ne pa dobra dirka... razen rezultata! :oops:

Race1: slabo ĹĄtartal, se prebijal naprej. Do 4 mesta, nato pa un kreten nevem, ker veÄ noÄem niti sliĹĄat za nega se nastavle tam na prgo pohodim bremzo zavijem levo un pa u rikverc in jaz v njega. Zgubu 5 pik s tem pizdu mater ja!!icon_evil.gif:evil:

Race: ĹĄtart z 20mesta, ĹĄe kr dober ĹĄtart:) Do 8 mesta smo prĹĄl pol pa obtiÄal za mAxLnom :cry: enkat ga celo zadeu odzadaj, sam sem Ĺžlajfu, da je lepo potegnu naprej:) Tako, da popolnoma razoÄaran s te dirke.

kvalifikacije so ble zame dobre, skor sm si rekord podru....prva dirka,se oproĹĄÄam prec v 3 ovinku,ta ki je gor levo,vsi ste se skor ustavli(sej je prou),pa sm Seata v rit in se mi zdi da je nato mal zmeĹĄnjave ratalo, v drugo pa res Cupo brez zamere,nism vedu kaj naj anredim,pa Äist sva bla na desni strani ciljne,pa sm prekasno zavil-oprost...modr Seat-ta zadnji skrin.-ti pa si divji,jst te nism nikol,ti pa mene 2x, se mi zdi da prvo dirko,v drugo te odnese, pa na cesto....sej kaj Ämo,kar rata,rata...sm kaj sm danes Äudno peljaj.....me je kr sram... :cry: :x

Zakon!!cool.gif

Kvalifikacije: bi ble verjetno boljše če ne bi maxla pa Tomažiča ven fliklno in sta pršla nazaj not lih u hitrem krogu :)

Dirka 1: Ne najboljši štart, lovil Vončino skor celo dirko, rezultat kr ok :wink:

Dirka 2: Katastrofa od štarta, se po nekem srečnem naključju prebil nekoliko naprej, pol pa skor možgansko in srčno kap doživel ko sm Tomažiča doesedno z vsemi štirimi gumami zadrževal za sabo, dokler ni naredil napake in sm se lahko malo oddahnil in spet rezultat ok :D

Tole je res polno akcije ja... cist preĹĄvican. Igi hvala.

Qual sm mel se kaksne 0.2s notr, ampak se ni izĹĄlo. Start 1. dirke slab, ampak sm se izognil vsemu kar se je dogajal okol mene, kar nekaj izletov s steze in uspel mi je pridt na 2. mesto.

Mel odlicn start 2. dirke, priĹĄel na kar dobro mesto in pol sam pazil na Joker ekipo za mano, da ne prideta pred mene, na konc se izslo spet za 2. mesto, po nerodnosti Berlica v predzadnjem krogu. Prot Apatu nism mel ĹĄans. :)

Zlo zadovoljen z 2x 2. mestom, naredu tist kar sm mislu, zgolj izognit se vsem tezavam, pa je ĹĄlo. ;)

Cestitke zmagovalcema 1. in 2. dirke.

Zdj pa nafilite se vi mal avte z balastom... :)

PS: Neb se branu, ce kdo da URL od replayov... js mam sam 5sec spet :)

Med katerima dvema junakoma sm js v drugi dirki uletu vmes pa na travo - tam k je ĹĄikana :) Matr, se ni in ni ustavlo.

A bo dal kdo replay kam? Js sm že gledal v špilu pa je neki čudno, sam 8 sekund dolg :?

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...