Killer_B 87 Napisano January 18, 2008 Share Napisano January 18, 2008 Palca ma dva konca je reku Älovk, ki ĹĄe ni videl rogovile Link to post
cupo23 0 Napisano January 18, 2008 Share Napisano January 18, 2008 no jaz bom tako povedal. tudi sam dirkam v resnici drzavno prvenstvo v open kalsi z minimoto tako d apas nesrece na samam starti so vedno tezko se jih je izognit ceparv vidis uni milimeter bos sel not pa naj mi noben ne rece d anebi sel not.ce hoces recimo pridet pred unim ki ma boljsi cas od tebe ali nalsosno bos to naredil zdaj ce se zgodi da kdo od voznikov odstopi pac fantje dirka je dirka c eti ne pase ne vozit. ce pa je to res zanalasc storjeno sej je komisija. zavedajte se eno stvar to je igra!!! Link to post
fastmarcus 0 Napisano January 18, 2008 Share Napisano January 18, 2008 no malo prebiram ta forum in vidim, da sploh nisem zaĹželjen na dirki, kajti samo jaz ves Äas vn meÄem ane!!! Priznam, da sem naredil nekaj napak, vendar so bile to posledica nastavitev dirkalnika, sej mi nikakor niso veÄ drĹžale gume in me je skoraj na vsakem ovinku neslo predaleÄ, ĹĄe posebno pred tisto ĹĄikano. To se mi je dogajalo predvsem na 2 dirki, ker sem nastavil avto drugaÄe, ker mi je po prvi dirki, kjer sem vodil prvih 6 krogov zradiralo gume. ja nekaterim sem v prvi dirki dal lekcijo kako se vozi. ja ok glede prijave, pa svploh ne vem, kje naj spremenim fastmarcus v ime, v igri, namreÄ igro sem kupil tako kot nekateri preko steama! lp vsem Link to post
KRUH 5 Napisano January 18, 2008 Share Napisano January 18, 2008 Seveda si zaželjen :wink: ............Probi si dzej naštimat avto prov in potem pazi na dirki da ne boš imel preveč dotikov z drugimi pa bo vse OK Za menjat ime bodo pa drugi pvoedali.... Link to post
igi 51 Napisano January 18, 2008 Share Napisano January 18, 2008 Fastmarcus noben ni rekel da nisi zaželjen, sam včas si ga moraš mal bolj na izi vzet, to je vse, ne pa mislit da moraš človeka prehtet že v prvem ovinku. Sej se tudi meni doskrat dogaja, da obtičim za nekom, sam ga rajš poskušam ukant, al pa že kaj, saj to je čar dirkanja ane Kar pa se imena profila v igri tiče pa enostavno naredi novega, pa dirkaj na prvenstvu z njim, na ostalih pa kokr hočeš :wink: Link to post
Killer_B 87 Napisano January 18, 2008 Share Napisano January 18, 2008 Pojdi v naslednjo mapo: C:Program FilesSteamSteamAppsrace 07UserData V tej mapi je druga mapa s tvojim imenom (nickom), spremeni ji ime v svoje ime in tako boĹĄ imel pravo ime profila v igri. Link to post
Mai 134 Napisano January 18, 2008 Share Napisano January 18, 2008 na dirki ste vsekakor zaĹželjeni vsi (prijavljeni seveda; za prijavo beri pod WTCC 08) vsekakor se bomo vsi iz dirk in dirkanja nauÄili nekaj, vsaj namen je tak, vsaka dirka ti nekaj prinese Äe se je lotiĹĄ z glavo in mirno krvjo... ko sem gledal replay 1. dirke v nedeljo sem opazil da delamo napake praktiÄno vsi, in vsak bo malo bol pazljiv in bomo vsi priĹĄli na cilj z celim vozilom,... [sam se totalno izstrelil deklevo konec ciljne ravnine, ker je malo prehitro zabremzal in nisem uspel odvit iz zaveterja pravoÄasno,... iz Äesar sem se nekaj nauÄil in ga po 2 krogih zasledovanja zopet ugnal, a tokrat brez dotikanja oz nevarnih situacij na istem mestu > torej > don't just drive > drive & learn ] sam pa tudi vem, da je teĹžko drĹžat linijo in koncentracijo Äe imaĹĄ ovinek za ovinkom v ogledalu nekoga ki Ĺželi mimo,... tako da,... treninga je bil kar nekaj v teh2 tednih in mislim da se bomo imeli prav si fino v nedeljo,... Äe kdo ne bo preveÄ pogumn seveda velik sreÄe, pa fajn trenirajte ĹĄe danes in ju3... nedelja pa AKCIJA Link to post
bremzy 0 Napisano January 18, 2008 Share Napisano January 18, 2008 no malo prebiram ta forum in vidim, da sploh nisem zaĹželjen na dirki, kajti samo jaz ves Äas vn meÄem ane!!! Priznam, da sem naredil nekaj napak, vendar so bile to posledica nastavitev dirkalnika, sej mi nikakor niso veÄ drĹžale gume in me je skoraj na vsakem ovinku neslo predaleÄ, ĹĄe posebno pred tisto ĹĄikano. To se mi je dogajalo predvsem na 2 dirki, ker sem nastavil avto drugaÄe, ker mi je po prvi dirki, kjer sem vodil prvih 6 krogov zradiralo gume. ja nekaterim sem v prvi dirki dal lekcijo kako se vozi. ja ok glede prijave, pa svploh ne vem, kje naj spremenim fastmarcus v ime, v igri, namreÄ igro sem kupil tako kot nekateri preko steama! lp vsem DrugiÄ menjaj linijo enkrat ko je kdo za tabo in NE, ko ti je Ĺže na tvoji desni al pa levi kar v nega zavit. Kot, da ga ni! LogiÄno, da smo jezni Äe si pa skos se zabivav! Sorry sm tko paÄ je! Ne zdej narobe razumet, da mam nevem kaj proti tebi, sam tko kot si vozu se mi ne dopade! Lp Link to post
Mai 134 Napisano January 18, 2008 Share Napisano January 18, 2008 pobi, ĹĄpegle UPORABLAT pa bo.. dokler sem zadaj si zadaj, ko sem pa vzporedno pa vsekakor ne rinat vame, ker se ne bo dobro konÄalo [za nikogar!!] jaz bom imel pokvarjeno dirko/dan ti pa probleme s komisijo [to ne leti na nikogar specifiÄno, ampak sem povedal sploĹĄno] PS: preberite pravila, ki niso kar tako sestavljena oz prevedena da so tam, ampak da se upoĹĄtevajo 3.04 Prehitevanje Ta pravila prehitevanja so osnovne smernice ... Prehitevanje na ravnini: ko se bliĹža prehitevanje ali se morda bliĹža, lahko vozilo branilca pozicije skrene iz idealne linije samo enkrat na ravnino. Vendar lahko branilec pozicije to naredi samo takrat, kadar napadalecu ne bo napad prepreÄen tako da bom moral uporabljanti zavore da bi se izognil trku. Napadalec lahko prosto menja linijo voĹžnje v pametnem smislu do branilca pozicije. Prehitevanje v ovinku: Napad prehitevanja v ovinku se smatra kot Äisto kadar je napadalec pred ovinkom prehitel vsaj do polovice dolĹžine avtomobila branilca pozicije. Napadalca je takrat brez problema moĹžno opaziti poleg branilca. To se smatra samo pri odloÄnem prehitevanju, ne pa ko voznik zamudi apex ovinka in je zato prehiten od ostalih voznikov ... pravila preberi pazljivo! PPS: tu smo zato, da se zabavamo in zaletavanje ne sodi v ta ĹĄport voziti z glavo je kritiÄno pomembno, ker samo tako bo boj ostal korekten do vseh udeleĹžencev in bo dirka res zabavna, predvsem pa se bomo vsi kaj nauÄili iz nje Link to post
mAxL 1 106 Napisano January 19, 2008 Avtor Share Napisano January 19, 2008 In z kakšnim imenom in priimkom se nam boš predstavil tukaj fastmarcus? Link to post
fastmarcus 0 Napisano January 19, 2008 Share Napisano January 19, 2008 lp prijavil se bom z marko koĹžuh ja drugaÄe pa ne bi bilo slabo , Äe bi dirko malo podaljĹĄali za par krogov in uvedli, da bi moral vsak iti enkrat v bokse. mislim, da bi blo zelo zanimivo lp vsem Link to post
mAxL 1 106 Napisano January 19, 2008 Avtor Share Napisano January 19, 2008 A se si bil prjavljen WTCC je šprinterska dirka, ni postankov....bi pa znalo zadevo res narediti zanimivo Link to post
Mai 134 Napisano January 19, 2008 Share Napisano January 19, 2008 ja drugaÄe pa ne bi bilo slabo , Äe bi dirko malo podaljĹĄali za par krogov in uvedli, da bi moral vsak iti enkrat v bokse. mislim, da bi blo zelo zanimivo glede na to, da so pravila dirke doloÄene in se tudi v RL vozi brez postankov (to ni formula) ... postaniki bi pa brezpotrebno zakomplicirali dirko [vklop pitlimiterja ob pravem Äasu, kdo zamudi to, in dobi stop&go kazen zaradi prehitre voĹžnje, nepotrebno tankanje bencina [oz roÄno spreminjanje teh nastavitev izven igre > za neveĹĄÄe cela komplikacija in potemtakem nefer za nekatere],...] zanimivo bo pa tako ali tako, glede na to da bomo dokaj skupaj in bodo boji fer in trajali celih 8krogov, kar se je zgodilo v prvem dnevu... boĹĄ videl "resno" dirko v nedeljo... do takrat pa.. pridno trenirat in nastavljat avto, da ne bo potem kaj druga krivo za neposluĹĄnost avtomobila good luck T-1 and counding HF Link to post
Mark24 0 Napisano January 19, 2008 Share Napisano January 19, 2008 POzdravljeni fantje. Tukaj imate končni skin za Speed Liner ekipo, no vsaj iz moje strani je to to. Upam, da se moj sovoznik strinja z njo. http://www.4shared.com/dir/5302735/3cb0 ... aring.html Link to post
Mark24 0 Napisano January 19, 2008 Share Napisano January 19, 2008 Evo vsi tekmovalci tukaj pa je sedaj celotni skih ekipe speed, liner, za oba voznika. http://www.4shared.com/dir/5302735/3cb0 ... aring.html Link to post
Recommended Posts