Skoči na vsebino

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

ja, sej to vem. In practice tut vozim vedno 4 ali pet krogov. Pa mi nikol ne rata tazga cajta dobit.

Pa še neki - ko smo zanč mel tisto trening dirko. Full so mi slabo prijele bremze, velik prej sm moral začet že. Setup je bil pravi loadan...

Če grem v practice pa avto napolnim z bencinom do polnega, se mi malce pozna, a ne toliko kot zadnjič v dirki.

A je moĹžno, da sem bil kej obteĹžen al zakaj bi mi tok slabo bremzalo...

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prva dirka in moj testni filmček

evo malo sem se poigral pa sem naredil en mali intro za wtcc ligo

Frišno iz pečice...se še kadi :wink: Predstavljam vam video za SloRacing WTCC prvenstvo - Zolder 2011/2012 Posnetek prve dirke! Enjoy the roaring sounds!

tistga fastmarcusa je treba skenslat :evil:

pove se mu kako se vozi, in Äe ne upoĹĄteva,.. se ga skensla...

vsi vemo da to ni destruction derbi kaj ĹĄele kak need for speed...

sicer ne vem kaj ste meli, mam pa namen pogledat replay...

dirka more bit fer, in zaletavanje vsekakor ni fer, vsak ve koliko je zmoĹžen in kdaj mora bremzat da lahko pride Äez ovinek

Killer_B, to vem. Te probleme sm mel skoz celo dirko, ne sam na začetku.

P.S.: js sm se drugač pr maxlu prijavu pa bom tut vozu. nimam pa še sovoznika. tko da - če kdo voz chevyja, sva lahk skup :) Da ne bo dolgcajt ;) Pa da ne bom samo js jezen, zarad moje slabe vožnje :lol:

tistga fastmarcusa je treba skenslat :evil:

sicer ne vem kaj ste meli, mam pa namen pogledat replay...

ajajajjj

se vidi da pob ĹĄe ni odvozil veliko pravih dirk, ker Ĺželi vse nadoknadit takoj v nasljednjem ovinku... predvsem pa s silo :(

pa ĹĄe nekaj, da se mi kdo tako naserje v ĹĄikano kot se je recimo on tomaĹžiÄu ali pa dekleva playu v drugem levem ovinku za sheivlak ovinkom, bo sledila pritoĹžba da krivemu jasno ne bo kje je doma...

ĹĄe enkrat

prehiti tako da se ne bomo zaletavali, ali pa ostani ZADAJ!!!!....

ne se silit tja kamor cel avto ne paĹĄe...

vaja dela mojstra...

itak veĹĄ kdo je prijavljeni in kdo ne...

in tko al tko moramo imeti VSI pravo ime in priimek in ne vzdevka... tako da se takoj vidi kdo je in kdo ni prijavljen...

T-2 and counting :D

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...