Skoči na vsebino

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

dejte kdor napiĹĄe svoj cajt, naj sm dopiĹĄe ali ma Äist svoje nastavitve ali ne imaĹĄ kopirane iz neta, sm zaradi tega da vidimo,Äe bo kdo s svojimi Äist svojimi anstavitvami prĹĄel pod 50.xxxx

jaz sm vÄer naredu reci in piĹĄi vsaj 70krogov, pa se vrtim non stop okoli 51 do 52,sm Ĺže krepko jezn sam nase, nikakor mi ne gre pod 51.1xxx, sprobal pa kr veliko razliÄnih anstavitev, mogoÄe celo to ni dobr....

danes pa dirka ihaaa :wink:

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prva dirka in moj testni filmček

evo malo sem se poigral pa sem naredil en mali intro za wtcc ligo

Frišno iz pečice...se še kadi :wink: Predstavljam vam video za SloRacing WTCC prvenstvo - Zolder 2011/2012 Posnetek prve dirke! Enjoy the roaring sounds!

no tako jaz mam svoje nastavitve nic pobral z neta zau ker ne znam :oops: ..

naredil sem max kakih 30krogov case vrtin na 1.49..... visoko,ce bom mel kaj casa bom dtudi danes naredil te cas sem naredil sam brez time atakt.

nastavitve pa mam take.

spojler-5

amortizerji-90.95

kolesa-40,38

in seveda manjalnik skrajsan!!!!

tu si moras res cajt uzet za nastimat zau mi sluzba in druge obvetnosti glede mojega drugega sporta ne puscajo veliko casa da drkam igrico.+druzina je tukaj.

ve play kako je zajeban ta drugi sport

Evo zdaj sm prvic vozo to progo. V dobrih 30min mi je uspelo priti do casa 1:58,xxx. Bomo se dans mal potrenirali da bomo do jutri prisli nekje do 1:52,xxx. :)

zazeni igro, pojdi v

"additional events"

> "time attack"

izberi progo & svoj avto

> online time attacks & potegni enega, ko ima priblizno tvoj cas

pelji se za njim z default setupom dokler ne bos dojel linije in bremznih tock, potem pa počasi napreduj :D in nastaljaj avto [ce si boš vzel prehitrega voznika [ghost car] ti bo ušel po 2ovinkih in je ves smisel treninga brez veze]

proga je zelo težka (no srednje) tako da.. bo trajalo kar nekaj krogov da se je navadiš

[nasvet]

GL & HF

...jaz ima sedaj kot kolesa, prvi kolo-4,9 in 4,5 ga še povečam??, se pa ful pozna org je -3,9, pa od 3.9 do 4.5 se zelo spremni vozna lasnost, men zdej prvi konc skorajda več ne beži, naj mi en sm namigne lai ej preveč prvi kolo-4,9 al premalo...

moja nastavitev [chevy] je -4.8 [L in D enako], zadaj -3.6 ampak je to zelo povezano z toe in/out in casterjem

drugače pa, js sm delal setupe po tem poteku, je vse super razloženo in lahk tud moja babica nastavi avto :D

http://files.race2play.com/index.php?pa ... eloper.zip

Evo jst sm naredu točno to kar je Mark svetoval, naložu en time atack, pa zdej drgnil eno uro in nastavljal. Prišel sem do 1:49.160, naslednjim time atack k ima čas 1:48.9xx pa mi uteče že takoj iz prvega ovinka in pol vozim nekako konstanten zaostanek.

Sam kolikor vem iz demo variante je za online igrat treba kr kake pol sekunde če ne kr sekundo prštet temu time attacku.

:)

Sam kolikor vem iz demo variante je za online igrat treba kr kake pol sekunde Äe ne kr sekundo prĹĄtet temu time attacku.

:)

res je, od 1 do 1.5 sec :D

v TA nimaĹĄ porabe bencina (>prazen tank), predogrete gume ki se tud ne obrablajo...

:D

za uÄenje je dobro,

za tapravi trening pa treniraj v practise "mode"-u

GL & HF

jaz celo 90% treniram sm v dirkah, nastavim vse na najteĹžje,na 105%, 20 voznikov cca, bencinĹĄtimam itd, no nekak simuliram dirke, nato pa ĹĄe kako dirko odepljem,sm keÄ je so res dobri,sm ne na zaÄetku,ker se nekak lepo v ovinke na zaÄetku nerazvrstijo, pol ko mine krog dva, so pa kr vredu za trening.Velik pa tudi sm pod trening treniram...

js sm loadal tisti setup, ki je že notr v igri potem sem ga pa s pomočjo Race2Play setup developerja malce modificiral. In sem že pršu do časa 1.51.xxx

Pa sm komi začel rihtat setup. Bomo še mal zbolšal.

Če se je še možno prijavit za nocojšnjo dirko ... pri kom se prijavim?

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...