play 502 Napisano January 12, 2008 Share Napisano January 12, 2008 A se da kje kakne nastavitve avtomobila iz neta potegnit pa jih dat v igro? baje da ja, in baje so res dobre,sicer jaz reÄem zase osebno, sej vem ,lahko si reÄm , vsi vsega ne znamo,sm keÄ je Äe bi mel nastavitve bi pol sm fural,tako pa uĹživam+ali pa sm ĹživÄen ko sam nastavljam,en Äar mi je v igri, da se borim sam z nastavitvami,Äe me kdo vpraĹĄa zakaj?? sam ne vem, mi je pa velik Äar, ko sam ĹĄtimam neki in vidm da sem zbolĹĄal, se pa nato ĹĄe prepriÄam enake nastavitve v drug avto in Äe naredim dost dobr Äas z drugim vozilom, vidm da je neki na tem,pa vseen sem priĹĄel do ene meje, ki res veÄ ne vem kaj naj ĹĄe nastavljam.....sm je pa luĹĄno Link to post
CooKie 0 Napisano January 12, 2008 Share Napisano January 12, 2008 To itak da ce si neki sam nastavis ti bol pase kot pa da mas neki od enga drugega ki ma cisto drugacne nastavitve. Sam bi rad vido kako majo kaj drugi nastavljene avtone. Slucajno ve kdo na keri strani bi si lahko te nastavitve dol potegno? Link to post
Mai 134 Napisano January 12, 2008 Share Napisano January 12, 2008 A se da kje kakne nastavitve avtomobila iz neta potegnit pa jih dat v igro? tipiÄen odgovor, ki ga dam vsakemu ki karkoli iĹĄÄe na netu: www.google.com vpiĹĄi za katero igro, kater avto imaĹĄ, kaj iĹĄÄeĹĄ, za katero progo... ali pa malo pobrskaj po forumu, ker smo o tem Ĺže pisali, in so tudi tam strani navedene Link to post
CooKie 0 Napisano January 12, 2008 Share Napisano January 12, 2008 Evo zdaj sm prvic vozo to progo. V dobrih 30min mi je uspelo priti do casa 1:58,xxx. Bomo se dans mal potrenirali da bomo do jutri prisli nekje do 1:52,xxx. Link to post
play 502 Napisano January 12, 2008 Share Napisano January 12, 2008 CooKie drgaÄ pa dvomm da bi ti kdo dal ali svoje ali kej an netu res dobre nastavitve, boĹĄ mogu sam najti,pa ĹĄe zmer je ?? Äe so ti pol te nastavitve res dobre, je pa Ĺže nekja, Äe imaĹĄ Äas, ko vsi vozimo, mal gledaĹĄ druge, drugo vozilo,pa vsaj nekek vidiĹĄ ali je avto emhak,trd, ali ima kot kolesa kej spremenjen itd, Ĺže tuki lahko mal od dugih kopiraĹĄ,sm men se Äezdalje bol dozdeva, da Äe sm mal neki spremeniĹĄ se zna zelo dobr zbolĹĄat vozna lasnost, mi lahko sm en neki namigne... jaz ima sedaj kot kolesa, prvi kolo-4,9 in 4,5 ga ĹĄe poveÄam??, se pa ful pozna org je -3,9, pa od 3.9 do 4.5 se zelo spremni vozna lasnost, men zdej prvi konc skorajda veÄ ne beĹži, naj mi en sm namigne lai ej preveÄ prvi kolo-4,9 al premalo... Link to post
KRUH 5 Napisano January 12, 2008 Share Napisano January 12, 2008 Če češ imet dobre sezupe si moreš cajt vzet in štimat in štimat in nikol mogoče neboš naštimu najboljše................... Link to post
Mai 134 Napisano January 12, 2008 Share Napisano January 12, 2008 Evo zdaj sm prvic vozo to progo. V dobrih 30min mi je uspelo priti do casa 1:58,xxx. Bomo se dans mal potrenirali da bomo do jutri prisli nekje do 1:52,xxx. zazeni igro, pojdi v "additional events" > "time attack" izberi progo & svoj avto > online time attacks & potegni enega, ko ima priblizno tvoj cas pelji se za njim z default setupom dokler ne bos dojel linije in bremznih tock, potem pa poÄasi napreduj in nastaljaj avto [ce si boĹĄ vzel prehitrega voznika [ghost car] ti bo uĹĄel po 2ovinkih in je ves smisel treninga brez veze] proga je zelo teĹžka (no srednje) tako da.. bo trajalo kar nekaj krogov da se je navadiĹĄ [nasvet] GL & HF ...jaz ima sedaj kot kolesa, prvi kolo-4,9 in 4,5 ga ĹĄe poveÄam??, se pa ful pozna org je -3,9, pa od 3.9 do 4.5 se zelo spremni vozna lasnost, men zdej prvi konc skorajda veÄ ne beĹži, naj mi en sm namigne lai ej preveÄ prvi kolo-4,9 al premalo... moja nastavitev [chevy] je -4.8 [L in D enako], zadaj -3.6 ampak je to zelo povezano z toe in/out in casterjem drugaÄe pa, js sm delal setupe po tem poteku, je vse super razloĹženo in lahk tud moja babica nastavi avto http://files.race2play.com/index.php?pa ... eloper.zip Link to post
CooKie 0 Napisano January 12, 2008 Share Napisano January 12, 2008 Zdej sm priso do 1:56,xxx Link to post
KRUH 5 Napisano January 12, 2008 Share Napisano January 12, 2008 Sej če bi jst furu, nebi pršu pod 2.00.000 :!: Link to post
Mai 134 Napisano January 12, 2008 Share Napisano January 12, 2008 Zdej sm priso do 1:56,xxx ĹĄe 7,5 sec pa si zmagal Link to post
Speedboy 0 Napisano January 12, 2008 Share Napisano January 12, 2008 Jaz sem si uštimal kot tako kot Ma! in je kar bolše,sem že pod 1:50,hvala...hehe Link to post
CooKie 0 Napisano January 12, 2008 Share Napisano January 12, 2008 evo zaj sm priso do 1:52:xxx Link to post
Killer_B 87 Napisano January 12, 2008 Share Napisano January 12, 2008 Matr jst mam pa zase kr dobre nastavitve, ampak mi nekako ne rata pridt pod 1:50. Sm v bistvu Äist blizu, ampak noÄe ratat, zmeri kakĹĄna napakca. Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 13, 2008 Share Napisano January 13, 2008 js sm pa prklopu (pokvarjen) volan. Pa mi z lacettijem rata prit do 1.52.xxx. kurÄevo je, k mi pedal za bremzo ne dela (ja, vem. govoru sm, da mi gas ne dela. zajebal) in mam potem eno tipko na volanu za bremzat. jako bedno. poleg tega pa je tok nastavitev, tok na netu za prebrat, da enostavno ne sfolgam. zdej sam ĹĄe Äakam, Äe mi bo ratalo dans dobit original ĹĄpil... pa se potem prijavim, Äe bo moĹžnost pa danes odpeljem dirko, da vsaj vidm kko zgleda to. ĹĄkodit ne more, right? Link to post
Recommended Posts