play 502 Napisano January 10, 2008 Share Napisano January 10, 2008 ka ti si si vse prestavo al kaj? a se vozi keri z default nastavitvami? bi blo bols ce bi meli vsi enako nastavlene avtone bl bi blo zanimivo to ni pol fer, naj se vsak malo znajde veĹĄ... ne ne jaz dam loud nastavitev+mal sma poĹĄtimam pa je...sej jaz enako ne znam ali pa znam sej ne vem, vse nastavitve jaz poznam nekak,sm bil le avtomehanik,pa vseen mi velik ne pomaga, treba res znat.... Link to post
Mai 134 Napisano January 10, 2008 Share Napisano January 10, 2008 http://tokartta.blip.tv/file/578285 Link to post
Mai 134 Napisano January 10, 2008 Share Napisano January 10, 2008 ka ti si si vse prestavo al kaj? a se vozi keri z default nastavitvami? bi blo bols ce bi meli vsi enako nastavlene avtone bl bi blo zanimivo kako nastavit avto smo Ĺže veliko linkov napisali na tem forumu... malo prelistajtat forum, pa bosta naĹĄla linke na druge strani, kako nastavit avto... so prav postopki, korak za korakom, kako do setup-a ki ti najbolje ustreza... gl & HF Link to post
Speedboy 0 Napisano January 10, 2008 Share Napisano January 10, 2008 Ja jaz bi bil tudi za to,da se vozi z default...tako se bi bol vidlo kako pa kaj...kar se tiče pa nastavljanja pa nimam pojma,za to si moraš res čas uzet in trenirat,za kaj pa sploh nimam časa,no ja. Sam čas 1:49,to so pa le sanje... Link to post
Killer_B 87 Napisano January 10, 2008 Share Napisano January 10, 2008 Full dobr video. Meni so Ĺže na sploĹĄno zelo vĹĄeÄ slow motion posnetki. Zelo dobr je gledat ultra-slow motion posnetke skaterjev. Kako pa je to naredil? V replayu ni nobene opcije za poÄasen posnetek. MogoÄe jo pa samo jst ne najdem. Link to post
Mai 134 Napisano January 10, 2008 Share Napisano January 10, 2008 bwm trening mate tu ali pa... time attack v ĹĄpilu http://blip.tv/file/497740 Link to post
KRUH 5 Napisano January 10, 2008 Share Napisano January 10, 2008 Če nej v repalyu dobene opcije potem moreš v programu hitrost predvajanja zmanjšat :wink: Link to post
mAxL 1 106 Napisano January 10, 2008 Avtor Share Napisano January 10, 2008 SUPER video ...kje lahko gledaš boxe, tako kot na začetku? (kamera) Link to post
Mai 134 Napisano January 10, 2008 Share Napisano January 10, 2008 Kako pa je to naredil? V replayu ni nobene opcije za poÄasen posnetek. MogoÄe jo pa samo jst ne najdem. pri meni je na 0 in na , [numeriÄna tipkovnica] SUPER video ...kje lahko gledaĹĄ boxe, tako kot na zaÄetku? (kamera) ne vem (ĹĄe) vem samo, da se da dobit "nove" statiÄne kamere, ampak da se pa premika pa ĹĄe nism pogruntal... ko dobim odgovor ti sporoÄim oz post na forum Link to post
Killer_B 87 Napisano January 10, 2008 Share Napisano January 10, 2008 Kaj to si ti vozil? Nekaj napak je bilo. Ta Äas zihr ni bil pod 52 a? DrgaÄ je pa zanimivo opazovat druge dirkaÄe da vidiĹĄ kakĹĄno idealno linijo imajo. Moram reÄt, da se ta kar razlikuje v nekaj ovinkih od moje. Pri parih ovinkih sem malce bolj agresiven in grem na powerslide. DrugaÄe pa lepa drĹža idealne linije. Link to post
Mai 134 Napisano January 10, 2008 Share Napisano January 10, 2008 Kaj to si ti vozil? Nekaj napak je bilo. Ta Äas zihr ni bil pod 52 a? ne, nism bil js... to sm vam samo za "uÄenje" pokazal... da boste meli se po Äem ravnat, Äe Ĺže ne vozite time attack bmwja nism pelu Ĺže lep Äas.. bo spet treba mal poslide-at Link to post
cupo23 0 Napisano January 11, 2008 Share Napisano January 11, 2008 no pocasi se premika navzdol se nekaj rezerve je+bencin moram spraznit. 1.50.128 Link to post
PEK 2 291 Napisano January 11, 2008 Share Napisano January 11, 2008 Fajn vozte vsi, skoda da ne morm, ampak se bom mel tut v FRA lepo. GL, HF all , posebej denzy hehe Se vidmo v Valenciji Link to post
play 502 Napisano January 12, 2008 Share Napisano January 12, 2008 Cupo dobr Äas...... jaz sm enako popravilma cel dan sm si spreminjal,nastvaljaj, popravljaj avto in mam Äas 51.1xxx, in spet ker ne zdrĹžim, se vsedem v Hondo A, naredim sm 2kroga, Äas enako popravu na 52.2xxx, ĹĄe vseeno mislim da bi mogu s svojimi nastavitvami doseÄt nekje vsaj 50.xxx ali celo pod... Link to post
CooKie 0 Napisano January 12, 2008 Share Napisano January 12, 2008 A se da kje kakne nastavitve avtomobila iz neta potegnit pa jih dat v igro? Link to post
Recommended Posts