Skoči na vsebino

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prva dirka in moj testni filmček

evo malo sem se poigral pa sem naredil en mali intro za wtcc ligo

Frišno iz pečice...se še kadi :wink: Predstavljam vam video za SloRacing WTCC prvenstvo - Zolder 2011/2012 Posnetek prve dirke! Enjoy the roaring sounds!

Js bi pa sam prasal, prejle ko nas je blo 7 na serverju... a je bla kaksna obtezitev al kaj? Prej na drugem serverju isti auto in setup 1:48.9 ... Sedaj pa tut do 1:49 nism prisel... :)

Js bi pa sam prasal, prejle ko nas je blo 7 na serverju... a je bla kaksna obtezitev al kaj? Prej na drugem serverju isti auto in setup 1:48.9 ... Sedaj pa tut do 1:49 nism prisel... :)

denzy postavu server.. njega vpraĹĄaj

mogoÄe je hotu omejih ostale chevyje poleg njegovega.. in si tud ti padu sm notr (poleg mene) ;) hehe

mislim da ni blo nÄ drugaÄ kot standard... ne vem pa 100%

jaz se za ta trening vsem oraviÄujem,enga sm Äist po nesreÄ v rit nabou, ma vse narobe, ker sm mal zamudu, si nism ama niÄ prav naĹĄtimal,pol pa sm same teĹžave, men za enkrta po 51.8xx ne gre, oz. jaz sm loudam setup, drugo razen bencina nism spreminjal, nekak se mi zdi, da prvi konc ven vleÄe, pa avto je mogoÄe za trenutke mal premehak,sm sej bo....res do vseh oprost,ker sem mel same teĹžave...

denzy postavu server.. njega vpraĹĄaj

mogoÄe je hotu omejih ostale chevyje poleg njegovega.. in si tud ti padu sm notr (poleg mene) ;) hehe

mislim da ni blo nÄ drugaÄ kot standard... ne vem pa 100%

Jaz nisem niÄ dodajal.

hja, pobi...

naj vam (bmw) zaupam eno skrivnost...

bmw JE hitrejĹĄi na veÄini prog od kateregakoli drugega avtomobila v WTCC (predvsem na dolgi rok [beri=6+ krogov])

...

je pa res potrebno veliko vaje in pa potrpeĹžljivost da se doseĹže tako stanje

+ un kreten k te od zadj poriva naj gre kam drugam koga drugega porivat... [tudi to je mene tud odvrnalo od voĹžnje sezone z bmwjem, Äeprav... je res hitr... in najbol zabaven za voĹžnjo :D powerslide over all :D se ti nariĹĄe tak nasmeĹĄek da ga niÄ ne izbriĹĄe tako hitro :D]

OJ!

Ja za prvi del bi se strinjal v pravih dirkah...

pri race je veÄina hitrih Äasov narejenih s sprednjim pogonom

wink.gif

in tisti ki imajo rekorde z bmw-ji jih teĹžko na dolgo ponavljajo...

je pa res da sem izbral bmw zato ker vem da tudi z lacettijem in leonom nebi zmagu :oops:

tako se vsaj zabavam (bol malo dokler ne dobim nov pc... ma se zabavam!)

Dobro konc OT!

Kar se pa zandvoort-a tiÄe bo veÄji problem ker ga ne poznam tako da se Ĺže prej opraviÄujem domenu za rezultate!!laugh.gif:?

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...