bremzy 0 Napisano January 8, 2008 Share Napisano January 8, 2008 moj Äas ostaja top secret:D Link to post
PEK 2 291 Napisano January 8, 2008 Share Napisano January 8, 2008 Qual pomoje best bo tam 1:48.x morda 1:49. Joooj mi je Ĺže Ĺžal da bom zamudil tole. Zaka sm tko nor na smucanje kot dirkanje... A pol pravte, da ko pridem na Valencijo mam ĹĄe vseeno +40kg? Link to post
Killer_B 87 Napisano January 8, 2008 Share Napisano January 8, 2008 play: ĹĄe vedno bolje kot moj Zaenkrat se brez nastavitev matram za 53, samo ko gledam kakĹĄne Äase postavljajo po netu me kr mine. Rekordi so pri 46 nekje. Link to post
mAxL 1 106 Napisano January 8, 2008 Avtor Share Napisano January 8, 2008 A ni to, da admin nardi temo :?: Temo lahko začne vsakdo...oziroma je eš bolj zaželeno....ena stvar manj, ki jo je treba nardit nam Link to post
bremzy 0 Napisano January 8, 2008 Share Napisano January 8, 2008 Qual pomoje best bo tam 1:48.x morda 1:49. Joooj mi je Ĺže Ĺžal da bom zamudil tole. Zaka sm tko nor na smucanje kot dirkanje... A pol pravte, da ko pridem na Valencijo mam ĹĄe vseeno +40kg? Pomoje Ne! Link to post
McBajs 8 Napisano January 8, 2008 Share Napisano January 8, 2008 Tema je že fajn če se odpre, sam je fajn tud če so pravi podatki noter, tako da popravljam prvi post. PEK: +30kg boš imel :wink: Link to post
McBajs 8 Napisano January 8, 2008 Share Napisano January 8, 2008 ...kar se tiče zs,bom povprašal... Lepo prosim ja, sporoči mi na ZS! Link to post
josta 0 Napisano January 8, 2008 Share Napisano January 8, 2008 Mene sam zanima, glede na to da sm bev na prvi derki 8., pod točkam pa nism vpisan, sm kaj zgrešiv da sm bev disq....al ste me pozabli. Joze Link to post
mAxL 1 106 Napisano January 8, 2008 Avtor Share Napisano January 8, 2008 Mogoče nisi pelav druge dirke? ker pol te ne kaže v končni razpredelnici u igri :? ...bom preveru in popravu..hvala za pozornost Link to post
Mai 134 Napisano January 8, 2008 Share Napisano January 8, 2008 1:49.9 (brez obteĹžitve= 0kg) manj mi ĹĄe ni uspelo i'll keep on trying... Link to post
josta 0 Napisano January 8, 2008 Share Napisano January 8, 2008 Sm na drugi sm pa na 9. mestu, ni problema sam vprašam... Link to post
obes 0 Napisano January 8, 2008 Share Napisano January 8, 2008 Ampak res...BMW-ja je Ĺže tako teĹžko obvladovati kaj ĹĄele Äe te nekdo na vsakem ovinku od zadaj ĹĄlata Ko vsaj ne bi bil tako nor na BMW-je pa bi lahko laĹžje vozil AH sem Ĺže mislu da sem edini! Link to post
Mai 134 Napisano January 8, 2008 Share Napisano January 8, 2008 upam da me ne bo kdo zdj grdo gledal.... noÄem bit pikolovski sam... ni mi Äist jasen naĹĄ prevod teh pravil... pa bi rad mel razlago... HANDICAP WEIGHTS 79. Ballast weight handicaps will be applied as follows: a) A 10kg handicap weight will automatically be allocated to each driver from the 1st Championship event in which he takes part. a) smo izpustili, ok bi pa pomagalo pri temu, da bi se lahko uvedlo originalno priĹĄtevanje in odĹĄtevanje obteĹžitev(WTCC style [+20 ... -10], ker, Äe vsi ĹĄtartamo z +10kg, in se devetemu in dalje odĹĄtejejo kg nazaj na +5kg oz +0 kg(ker bi bila tudi minimalno obteĹžitev, ker paÄ minusa ne moremo doseÄi b) To all the drivers taking part in each Championship race meeting, according to the sum of the points obtained in the two races. Weight handicaps are imposed according to the following scale: 1st: +20kg 2nd: +15kg 3rd: +10kg 4th: +10kg 5th: +10kg 6th: + 5kg 7th: + 5kg 8th: + 5kg 9th: - 5 kg 10th etc.: - 10 kg In the case of drivers having scored the same number of points at the end of an Event, the highest handicap fixed for the relevant positions will be applied to all; i.e.: if two drivers are classified equal 2nd, they will be given the 15 kg handicap weight for 2nd place, while the 10 kg handicap weight for 3rd place will not be awarded. The maximum handicap weight imposed under 79 a) and b) is set at +40 kg and the minimum is set at -10 kg. Subtraction of a weight handicap is applied only to the weight handicap added as per Art. 79 a) and b). tu ste kr doloÄili da bomo imeli +70 kg maximum? zakaj Ĺže? in kaka odĹĄtevanja? sj nikjer v naĹĄih pravilih ni niÄ napisano o odĹĄtevanjih ampak samo +kg kar bo v konÄni fazi naneslo, da bomo na koncu sezone (teoretiÄno)vsi vozili z +70kg obteĹžitve c) To all drivers having scored Championship points: 5 kg for every 10 points scored; i.e.: 0 kg from 0 to 9 points, 5 kg from 10 to 19 points, 10 kg from 20 to 29 points, etc. This weight handicap is applied only when a driver has collected a number of Championship points equal to 10 or a multiple of 10. c) smo tud spustili d) Handicap weights a), b) and c) will be cumulative. However, the maximum handicap weight, when the above three handicaps are applied, shall not exceed 60 kg. brez toÄke c) smo seĹĄteli na +70, jasno, ampak.. zakaj brez toÄke c), Äe Ĺže... dj max na +50kg in c) ne upoĹĄtevaj, ali je to namenoma taka cifra(+70) 80. The weight handicap specified will be applied at the following Event. This includes scrutineering, free practice, qualifying practice, the warm-up and the races. Should an Event be cancelled, the weight handicaps foreseen for that Event will be carried over to the next Event. Any driver missing an Event will carry his own handicap weight over to his next Event. ni mi Äisto jasno, ali se obteĹžitve gledajo glede na celoten skupen seĹĄtevek toÄk (prvi v toÄkovanju jih ima +30,...) ali glede na skupni seĹĄtevek odpeljanega dne (2dirki) Äe izraÄunam glede na rezultate prvega dneva, Äe bi se (teoretiÄno) rezultati ponavljali....bi po Äetrtem dnevu (pred Brno) imeli 1,2,3,4 in 5 obteĹžitev +70kg, 6,7 in 8 pa +60kg... ne vem, ali si napaÄno razlagam original navodila + naĹĄ prevod ali pa nekak ne razumem situacije ni nobenega odĹĄtevanja!? obrazloĹžitev prosim... ker smo ĹĄe pred drugim dnevom dirk.. in je ĹĄe Äas za spremembe... oz dopolnitve zakona Link to post
Mai 134 Napisano January 8, 2008 Share Napisano January 8, 2008 Ampak res...BMW-ja je Ĺže tako teĹžko obvladovati kaj ĹĄele Äe te nekdo na vsakem ovinku od zadaj ĹĄlata Ko vsaj ne bi bil tako nor na BMW-je pa bi lahko laĹžje vozil AH sem Ĺže mislu da sem edini! hja, pobi... naj vam (bmw) zaupam eno skrivnost... bmw JE hitrejĹĄi na veÄini prog od kateregakoli drugega avtomobila v WTCC (predvsem na dolgi rok [beri=6+ krogov]) AMPAK je za to hitrost potrebno veliko dela vloĹžiti v nastavlanje avtomobila, KER z default setupom je avto zelo teĹžko obvladovati, peljati in biti hiter... predlagam da si malo pogledate po drugih forumih kako in kaj nastavit avto [ne vem Äe lahk dam link od drugega foruma - da ne bo moderator jezn] drugaÄe pa za setup, Äe vam to kaj pomaga...: http://virtualracersedge.com/physics_of_racing.htm http://www.wtrscca.org/tech.htm http://web.archive.org/web/200411180857 ... ~richardn/ je pa res potrebno veliko vaje in pa potrpeĹžljivost da se doseĹže tako stanje + un kreten k te od zadj poriva naj gre kam drugam koga drugega porivat... [tudi to je mene tud odvrnalo od voĹžnje sezone z bmwjem, Äeprav... je res hitr... in najbol zabaven za voĹžnjo powerslide over all se ti nariĹĄe tak nasmeĹĄek da ga niÄ ne izbriĹĄe tako hitro ] izkuĹĄnje (veliko dirk) bi naj pripeljale k temu, da bi se bol prehitevalo in manj prerivalo... [kdo se je prerival v nedeljo tako ve sam zase...] predvsem bi si pa mogli prebrat tole [vsi] http://forum.rscnet.org/showpost.php?p= ... stcount=16 http://forum.rscnet.org/showpost.php?p= ... ostcount=1 http://forum.rscnet.org/showpost.php?p= ... stcount=29 GL & HF Link to post
Recommended Posts