Skoči na vsebino

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prva dirka in moj testni filmček

evo malo sem se poigral pa sem naredil en mali intro za wtcc ligo

Frišno iz pečice...se še kadi :wink: Predstavljam vam video za SloRacing WTCC prvenstvo - Zolder 2011/2012 Posnetek prve dirke! Enjoy the roaring sounds!

Pohvale avtorju, krasno in tako se dela, res lepo branje, tisti ki ne furajo,se bodo kr mal zamilsili...

sm Dekleva pa Ĺžal ne sme bit jezn, res ga je marsikdo kej bockal,enako sm ga jaz,sm men se zdi da je mel on probleme bolj kot ne od 3kroga dalje s svojim avtom,nekak se mi je zdelo, da iz kroga v krog se alfa slabĹĄe obnaĹĄa, mogoÄe sm dvomim,da nima prav nastavljenega vozila ali pa , ne vem sm pravim,da mi je zgledalo iz kroga v kroge, da se avto slabĹĄe obnaĹĄa.....drgaÄ bo pa zmer tako, da tisti ki smo bolj na koncu, se ĹĄe bolje borimo,da bi meli kakĹĄno toÄko, ali pa tudi se sploh poĹžviĹžgamo an toÄke in se borimo dalje, sm hudiÄ toÄke so sladke... :wink:

13.1.2008 Zandvoort 13.1.2008

URA: ob 21.00h (10min trening, 30min kvalifikacije ,2x dirka)

Zandvoort.gif

VeÄja slika proge:

http://www.slo-racing.com/images/storie ... dvoort.jpg

Name: Circuit Park Zandvoort

Type: Racetrack

Lenght: 4.307km

Upam da ne bo zamere, ker sm kr odpru temo.

Me zanima Äe bo do nedelje kak prosti skupni trening, Äe je dko za naj javi??

Pa kdor trenira progo, pa naj kak svoj Äas doda, da vidmo kej smo poÄasnetje!

Tudi jaz čestitam za povzetek...kar se tiče zs,bom povprašal...glede dirke je pa cool,dobra dirka je bila,le avto mi je v eno stran nosilo in volan me je zajebaval,sem že naročil novega...hehe,tako,da na drugi dirki,bi moralo biti bolje

A ni to, da admin nardi temo :?:

Äe je res tako se res opraviÄujem, ma hotu sm sm da se mal pomenmo kako pa kaj...

ker sama proga je hudo dinamiÄna in more bit vozilo kr lepo naĹĄtimano za to progo, je pa proga prokleto nora!

A ni to, da admin nardi temo :?:

raj svoj cajt napiĹĄi, moj mislim da je oz ne gre pod 52.xxx, ju3 javim toÄnega!

Me res zanima kakĹĄne bodo meli Äase na kvali vsi tisti ki imajo kilaĹžo+, pomoje da vseen zelo dobre...

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...