Skoči na vsebino

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

weird :| Jaz mam v my documents mapo race 07 v kateri ni nč, zraven pa še mapo simbin in not spet mapo race07 in v tej je vse

edit: probaj iz stare mape vn pobrat setupe pa poglej če ti jih še prikaže v špilu.

pa še to... jaz sm mogu pognat v steamu race07, stcc in gtr evo vsako posebej da je vse updejtalo

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prva dirka in moj testni filmček

evo malo sem se poigral pa sem naredil en mali intro za wtcc ligo

Frišno iz pečice...se še kadi :wink: Predstavljam vam video za SloRacing WTCC prvenstvo - Zolder 2011/2012 Posnetek prve dirke! Enjoy the roaring sounds!

Možno...jst nism gledal za mapo SimBin ampak samo Race07...možno, da je tam not. Drgač sm pa poglan GTR Evo pa mi je tam updejtal pol pa še STCC pa mi ga ni nč dodatno updejtal.

Preveč so zakompliciral to zadevo, čist po nepotrebnem. Dumb move iz njihove strani.

SvetovnI video Ma icon_dance.gif

Tam se lepo vidi nekje na koncu dirke kako Šimenc prehiteva 2 avta mislim da Glavača pa Murna ki sta zelo obtežene Šimenc pa nič in se z 10 kmh viška katapultira naprej. [guns]

Tadrugi je še večja bomba, kaj mi je lepo, ko je počasen replay, v 30s kako prideta BMw in Honda twin drift skor, pomoje je Ale kr fino stisnu skup zobe, res fenomenalno lep video, zakon no! :mrgreen: :mrgreen: icon_ok.gif[ok]

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...