JeZn 120 Napisano January 6, 2008 Share Napisano January 6, 2008 1. Dirka start je bil res smeh... Sm si delil mesto z eno alfico in na štartu kr od nje odskoču Ja, meni ni blo nič jasno ko me je postavilo na prvo mesto. Sploh nism vedu kako nej se obnašam, pa sm pol na štartu spustu, sam sm nekako pršu na pravo mesto. Pol pa je tko al tko vrglo vn.... Link to post
cupo23 0 Napisano January 7, 2008 Share Napisano January 7, 2008 zakon res!!! prva dirka je bila se kar uredu imel sem probleme z nastavitvijo avta je drsel na vse strani.proga je bila zanimiva vozil sem jo 3x sem cisto pozabil sej o natrenirat.druga dirka :nekdo me je pred prvim ovinom nabil v rit da me se zdaj boli. player1(dejvid) drugic se bom potrudil da bom mel tudi jaz ime ali preimek nisme vedel kako nastimat zau Link to post
play 502 Napisano January 7, 2008 Share Napisano January 7, 2008 Äe si mel oranĹžnga Seata se mi zdi da sm te jaz,sej sva se Ĺže neki menila, oprosti res, ma hudiÄ je ko imaĹĄ enega na densi enga na levi, ti si v sedviÄu, anto pa ĹĄe pred tabo en na hitr bremza in skor ni kej za naredit, sm se pa mal umikal in zgleda da je slabi, Äe malo zadeneĹĄ Äist v levi ali desni konc, takoj avto pred tabo obrne, bi blo bol da bi vĹžgal v zadni odbijaÄ. Prva dirka res vredu, smo se 3kom boril ĹĄe zdnji krog, res ĹĄe bolj napeti krogi od 5tega gor, je pa proga kr muÄna za avto, se mi zdi da je zadne 2 kroga marisko bolj Äudno,poÄas vozu, ne gre tako kto prve 3 kroge napolno... Druga dirka mal polomije, prva ĹĄikana je bla problem, se mi zdi da kr ene 2x3x izlet iz ceste, vglavnem obe dirke PRAVI ZAKOON!! Link to post
Speedboy 0 Napisano January 7, 2008 Share Napisano January 7, 2008 Pohvale tudi iz moje strani,poštena dirka,le nekateri se bi mogli malo bolj športno obnašat,bol ko sem se umikal,slabše je bilo...avto sem imel totalno zbunkan:)še dobro,da je le igra. Link to post
obes 0 Napisano January 7, 2008 Share Napisano January 7, 2008 No dobra dirka je bla... na Ĺžalost me je nekaj morilo na ĹĄtartu im mi ĹĄtrkalo... zato Äe sem koga oviral se opraviÄujem med dirko je pa steklo a kaj ko sem bil vedno po ĹĄtartu zadn!?!? A bi lahko tudi meni kdo poslau replay od dirk... :?: Zdej si pa morm linjo ojaÄat Link to post
KRUH 5 Napisano January 7, 2008 Share Napisano January 7, 2008 Poslano na mail ki imaš v profilu. :wink: Link to post
obes 0 Napisano January 7, 2008 Share Napisano January 7, 2008 Hvala! pa ĹĄe eno vpraĹĄanje... a se v to mapo da replay: C:Program Files (x86)SteamSteamAppsobesrace 07REPLAYDATA Ker mi jih iz te mape ne dobi!?!? Link to post
Jure Skraba 8 Napisano January 7, 2008 Share Napisano January 7, 2008 Tudi jaz bi prosil za replay obeh dirk. Link to post
Jure Skraba 8 Napisano January 7, 2008 Share Napisano January 7, 2008 Ĺ e neki... kje in kdaj bodo objavljeni rezultati in toÄke prvenstva? Link to post
KRUH 5 Napisano January 7, 2008 Share Napisano January 7, 2008 Hvala! pa še eno vprašanje... a se v to mapo da replay: C:Program Files (x86)SteamSteamAppsobesrace 07REPLAYDATA Ker mi jih iz te mape ne dobi!?!? Imam ofline verzijo in jaz jih moram dati drugače. Samo pomojem si jih dal prov. Da bodo v igrci laufali se mi zdi, da rabš še vse skine............. Še neki... kje in kdaj bodo objavljeni rezultati in točke prvenstva? Ko bo maxl imel čas...................Točkovanje je kuker ste si včiri zaslužli. Vem edino, da ima Glavač 20 tičk, ene par drugih pa 0 Link to post
bremzy 0 Napisano January 7, 2008 Share Napisano January 7, 2008 toÄke bodo ko jaz dobim razpredelnico :wink: Link to post
KRUH 5 Napisano January 7, 2008 Share Napisano January 7, 2008 ftp://rbr:0burns0@164.8.106.138:36871/_WTCC/Replays/1.Curitiba.rar Replay dirke Upam da nebo maxl jezn..... Link to post
Aleš 0 Napisano January 7, 2008 Share Napisano January 7, 2008 Sam se neki bi lohk blo 100% damage pr naslednjih dirkah Link to post
mAxL 1 106 Napisano January 7, 2008 Avtor Share Napisano January 7, 2008 Točkovanje online...preverte točke...pa ne z vprašanji....kako ma on 40...30...15 Kg Link to post
bremzy 0 Napisano January 7, 2008 Share Napisano January 7, 2008 Sam ena besida za McBajsa! SUPERB povzetek! Link to post
Recommended Posts