Mai 134 Napisano January 6, 2008 Share Napisano January 6, 2008 Bom jest nagnetu skupi ti skine pa ne datotek preimenovat ali devat notr kakih Äudnih stvari... sj vem da ne boĹĄ.. sam vseen ĹĄe enkrat povem grem se... umirit na pisto... l8r ps: blink.si, alfa power, ndesign, stf racing skini so kot so,.. in upam da boste izbrali te ki so navedeni zgoraj, in NE tistih ki so v pack-u... Link to post
ZiOnSiM 0 Napisano January 6, 2008 Share Napisano January 6, 2008 brezveze da neki gneteš, da iz te moke spet ne bo kruha, nej usak poslje link do svojga skina in si ga vsak zdwl-ja in psoname... sej taki noobi pa pomoje spet nismo? Link to post
KRUH 5 Napisano January 6, 2008 Share Napisano January 6, 2008 Patcha ni treba dajat notri, imejte kar hocete. Mene ne moti in se nebom joku ne pizdu. :!: Samo povem Meni vse deluje prov v offline verziji, tako da ce vam ne deluje je mozno zato ker steam pregleduje......maxl reku da mendet steam pregleduje sumnike PATCHA NE IMET!!!!!! Od next race bo imel Ma! to cez Link to post
Mai 134 Napisano January 6, 2008 Share Napisano January 6, 2008 Kaj pa ce bi imeli "manual formation lap" za rolling start, kjerkol le ta ni mogoc zarad bugov. Pac dirka se zacne kot navaden start, ampak prvi krog odpeljemo en za drugim, start pa se zacne na zadnjem ovinku. Pred startno ciljno crto se ne prehiteva... to bo sama zmeda... skladnost za vse... osebno odsvetujem rolling start... ampak.. sem samo eden... in ni samo na meni da se zadeva odloÄi tako ali drugaÄe > trening... here i come Link to post
mAxL 1 106 Napisano January 6, 2008 Avtor Share Napisano January 6, 2008 Dost zej :!: Se nimamo 10 let... Link to post
PEK 2 291 Napisano January 6, 2008 Share Napisano January 6, 2008 Ja ce bo pa folk to zmedel, da more 1. krog furat za tistim pred sabo (z znizanim tempom) ,.. pol pa res nvem.. V eni ligi mamo dost tega, res da GTR2 pa se prav dobro izkaĹže. Link to post
CooKie 0 Napisano January 6, 2008 Share Napisano January 6, 2008 Ste ze kaj zivcni ko je pred vami prva dirka sezone? Js sm pa zalostn ko se vam se ne morem pridruzit Link to post
cupo23 0 Napisano January 6, 2008 Share Napisano January 6, 2008 jaz ze visim za racunalnikom ko en osu :wink: in cakam. Link to post
CooKie 0 Napisano January 6, 2008 Share Napisano January 6, 2008 hehe js sm pa cisto pozabo da mas se neke bone za popust v bofu vrednosti 20€ . Tk da grem vrjetn u torek po igro da bom na nasledni tekmi z zravn upajmo Link to post
mAxL 1 106 Napisano January 6, 2008 Avtor Share Napisano January 6, 2008 Pack SKINOV (Alfa Power, NDesign, Special Tactical Forces Racing, MojBlink.si, Joker-SEC) manjkajo Dekleva in Lenuh http://www.4shared.com/file/34055767/19 ... ce_07.html Link to post
ZiOnSiM 0 Napisano January 6, 2008 Share Napisano January 6, 2008 zlo mal detajlov vem glede nocojšnje dirke: Server name? Password? Kvalifikacije-kok casa? al sam ne najdem Link to post
mAxL 1 106 Napisano January 6, 2008 Avtor Share Napisano January 6, 2008 V zadnji novici maš SERVER INFO... Link to post
mAxL 1 106 Napisano January 6, 2008 Avtor Share Napisano January 6, 2008 Drgač maš pa še v meniju desno WTCC 08 Info...jej jej Link to post
McBajs 8 Napisano January 6, 2008 Share Napisano January 6, 2008 Standing start pa gasa do cilja! Nič ogrevalnih krogov in nič več debate! P.S.: Kako je fajn biti organizator Link to post
Recommended Posts