Skoči na vsebino

Sezona 1 [2008]

Recommended Posts

• Odgovori 3,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prva dirka in moj testni filmček

evo malo sem se poigral pa sem naredil en mali intro za wtcc ligo

Frišno iz pečice...se še kadi :wink: Predstavljam vam video za SloRacing WTCC prvenstvo - Zolder 2011/2012 Posnetek prve dirke! Enjoy the roaring sounds!

Malo še počakmo, da preštudiram zadevo, je še veliko stvari neznanka :)

Drugača pa če je kdo gledav imaš VSE!

-Prvenstva [vsak ga lahko organizira] (F1, WTCC, ClioCUP, Škoda,...) V katerem ti vse samo sešteva točke, beleži statistiko, rekordi prog........................................

-vsak uporabnik ima svoj profil, v katerem si lahko vse nastavlja (sliko, imena, ekipo,........)

Ma kaj govorim, malo poglejte te strani, sej osnova je pri vseh enaka, le moduli so malce drugače nekje razporejeni.

Sponzorji dajo simbolične nagrade, kot so kape, majce, kakšno igro, pokale...ki smo jih podelili na zaključnem pikniku.

Sicer pa na Race2play plačuješ za take storitve mesečno minimalno slabih 6€ (najbolj poceni paket) Link :wink:

Posnetek je brez zvoka, ker mi fraps zajebava. Spremljevalno glasbo so mi cenzurirali na youtube!

Ogled posnetka ni obvezen, če vam ne paše tišina.

PRITOŽB NE SPREJEMAMO!

edit: muzika dodana [dance]

super, sm se ravno danes spravljal sestavit nekaj in mel v planu naredit ju3.

kar se tiče fraps, preveri če imaš zajemanje zvoka "sinhronizirano" z videom,

glede youtube in muzike je pa tko, da ne smeš dat "samega" komada gor kot podloago brez dodatnih zvokov (npr. iz igre, mašina, cesta, ostali zvoki) ker je komad copyrighted...

poskusi tako kot sem jaz z zadnjimi 3 videi, muzika+zvoki

To je res, če nas je 25 vedno na dirki, v prvenstvu pa še nekaj več in če se 100EUR razdeli na min. 25 delov, je to 4EUR na osebo, kar je kusur.

FIA: kater program pa ste uporabljali pri nekaj dirkah v prejšnji sezoni, kjer so bili rezultati in statistika vidni v HTML-ju (z grafi in drugo "navlako")?

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...