MirO 67 Napisano January 9, 2009 Share Napisano January 9, 2009 povej št. TR in pošljemo - po dogovoru o višini zneska Link to post
mAxL 1 106 Napisano January 9, 2009 Avtor Share Napisano January 9, 2009 Malo še počakmo, da preštudiram zadevo, je še veliko stvari neznanka Drugača pa če je kdo gledav imaš VSE! -Prvenstva [vsak ga lahko organizira] (F1, WTCC, ClioCUP, Škoda,...) V katerem ti vse samo sešteva točke, beleži statistiko, rekordi prog........................................ -vsak uporabnik ima svoj profil, v katerem si lahko vse nastavlja (sliko, imena, ekipo,........) Ma kaj govorim, malo poglejte te strani, sej osnova je pri vseh enaka, le moduli so malce drugače nekje razporejeni. Link to post
Jure Skraba 8 Napisano January 9, 2009 Share Napisano January 9, 2009 Tole zadevco se dobi za 100€, prihaja čas za donacije Sponzorji? Link to post
mAxL 1 106 Napisano January 9, 2009 Avtor Share Napisano January 9, 2009 Sponzorji dajo simbolične nagrade, kot so kape, majce, kakšno igro, pokale...ki smo jih podelili na zaključnem pikniku. Sicer pa na Race2play plačuješ za take storitve mesečno minimalno slabih 6€ (najbolj poceni paket) Link :wink: Link to post
KRUH 5 Napisano January 9, 2009 Share Napisano January 9, 2009 Jz sem pripravljen kej prispevat in mislim, da nebi bilo težko zbrati te količine €... Link to post
McGoga 2 Napisano January 9, 2009 Share Napisano January 9, 2009 Posnetek je brez zvoka, ker mi fraps zajebava. Spremljevalno glasbo so mi cenzurirali na youtube! Ogled posnetka ni obvezen, če vam ne paše tišina. PRITOŽB NE SPREJEMAMO! edit: muzika dodana Link to post
Mai 134 Napisano January 9, 2009 Share Napisano January 9, 2009 super, sm se ravno danes spravljal sestavit nekaj in mel v planu naredit ju3. kar se tiče fraps, preveri če imaš zajemanje zvoka "sinhronizirano" z videom, glede youtube in muzike je pa tko, da ne smeš dat "samega" komada gor kot podloago brez dodatnih zvokov (npr. iz igre, mašina, cesta, ostali zvoki) ker je komad copyrighted... poskusi tako kot sem jaz z zadnjimi 3 videi, muzika+zvoki Link to post
McGoga 2 Napisano January 9, 2009 Share Napisano January 9, 2009 Fraps mi sploh ne pusti zbrat drugo kot mikrofon, edino če bi jaz tulil pa oponašal zvok motorja Link to post
Jure Skraba 8 Napisano January 10, 2009 Share Napisano January 10, 2009 To je res, če nas je 25 vedno na dirki, v prvenstvu pa še nekaj več in če se 100EUR razdeli na min. 25 delov, je to 4EUR na osebo, kar je kusur. FIA: kater program pa ste uporabljali pri nekaj dirkah v prejšnji sezoni, kjer so bili rezultati in statistika vidni v HTML-ju (z grafi in drugo "navlako")? Link to post
play 502 Napisano January 10, 2009 Share Napisano January 10, 2009 Zelo lep filmček, za moje pojme najlepša kvaliteta! Link to post
Ale 472 Napisano January 10, 2009 Share Napisano January 10, 2009 To pa ni imela FIA čez. Se morš pri organizatorju pozanimat. PS: Zakaj pa pri men ne piše več FIA. A ste me odpustil? :mrgreen: Link to post
mAxL 1 106 Napisano January 10, 2009 Avtor Share Napisano January 10, 2009 Hmm....bo Ponovno dodano Kateri program je, pa igi ve Link to post
KRUH 5 Napisano January 10, 2009 Share Napisano January 10, 2009 Lepo. Imaš v Frapsu record sound in detect best sound input okdljukan? Link to post
McGoga 2 Napisano January 10, 2009 Share Napisano January 10, 2009 ma to je blo na hitro narejeno, škoda ker nimam mal več časa Link to post
Recommended Posts