Ale 472 Napisano July 3, 2011 Share Napisano July 3, 2011 Kako ne najdeš Multiplayer menija? Kaj je pa tole: Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano July 3, 2011 Share Napisano July 3, 2011 Prvo vprašanje: IMAŠ ORIGINAL?? ale si me prehitel Citiraj Link to post
daks 193 Napisano July 3, 2011 Share Napisano July 3, 2011 Ja, original imam, sem ga danes kupil.. wtf? jaz imam drugačen meni.. print screen mi ne dela, v glavnem za izbirat imam: -race event -championship -additional events -replay theatre -options Kakšna ideja zakaj to? Citiraj Link to post
Adri 622 Napisano July 3, 2011 Share Napisano July 3, 2011 Pri instalaciji igre si izbral, da ti naloži offline verzijo? Mogoče zaradi tega. Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano July 3, 2011 Share Napisano July 3, 2011 Race on (inštalacija z dvdja) ponudi 2 možnosti... online in offline install. Če si samo prepisal, je čisto možno to razlog. Sveža inštalacija, pol bi pa moralo delat Citiraj Link to post
daks 193 Napisano July 3, 2011 Share Napisano July 3, 2011 Ja je res, offline sem izbral Hvala Citiraj Link to post
daks 193 Napisano July 3, 2011 Share Napisano July 3, 2011 še vedno se ubadam z inštalacijo... steam inštalira, potem se mi pa pokaže okno 'product activation', kjer pa ne morem klikniti 'next'? pa če se kdo spomni, a se kodo verjetno vpiše brez pomišljajev? kadar je sila gre rado kaj narobe.. Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano July 3, 2011 Share Napisano July 3, 2011 imas steam accaunt?? ce ne si ga ustvari pol pa preko steama instaliraj koda je pa mislim da z pomislaji Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano July 3, 2011 Share Napisano July 3, 2011 HW9NLLG-EF8H7P6-A87M1DS-XGR9KB4 Takole zgleda... jaz samo kopiram not s pomišljaji vred in je do zdaj vedno delalo (btw koda je za hillclimb in je že uporabljena ) Citiraj Link to post
daks 193 Napisano July 3, 2011 Share Napisano July 3, 2011 zdaj me še forum zaj*** da ne morem slike naložit. v glavnem uno okno, ki se pokaže če greš v steamu pod games-> activate a product on steam. tu ne morem pomišljajev vpisavati(sem probal tudi v word napisat pa potem skopirat, pa spet ni pomišljajev), in glavno je to da ne morem gumba 'next' ali 'back' kliknit, edino 'cancel'... se počutim ko da bi prvič sedel za računalnikom se komu kaj sanja kaj se mi dogaja? Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano July 3, 2011 Share Napisano July 3, 2011 Če ne mores stisnit next to pomeni da koda ni popolna, se pa res ne spomnim kako sem jo noter dal pazi na 0(nič) in o. Citiraj Link to post
Aggressor 20 Napisano July 4, 2011 Share Napisano July 4, 2011 Izberi multiplayer install, v steamu pa samo vtipkaš kodo ki si jo dobil ob igri, in to je to. Product activation? Pri igri na dvdju to ne igra vloge. Citiraj Link to post
daks 193 Napisano July 4, 2011 Share Napisano July 4, 2011 Ola, uspelo! Včeraj sem obupal, danes spet probal in dela kot more Včasih tudi računalnik rabi prespat eno noč :wink: Hvala za pomoč! Da vidim če mi še rata se prjavit na F masters lp Citiraj Link to post
Recommended Posts