Skoči na vsebino

P: Volani

play

Recommended Posts

• Odgovori 285
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Mah nakladate no, sm resno, sej vsak 2let str otrok ve, da če delaš sam bo 10x ceneje, jaz imam doma zase sedež za 90e nov, železje in diode me je pršlo 15e al celo 9e sej ne vem....,sreča ,da imam do

Prodam G27 16mesecev garancije, kot nov 230e 031-434-225 In tudi g25 še vedno na zalogi!

Torej?

Takle je, jaz ga dobim 1kom za 300e v Slo, če naročim več kom se mi malo ptt deli, če pa bo kaj narobe me pride ptt, da ga spravim nazaj in spet nazaj do stranke, ker stranki po zakonu morm sam plačati ptt, oni meni v Nemčiji pa ne,tako da če hočem da je paket lepo zavarovan v Slo me pride do stranke 8e nekje oz oboje skupaj celo 50e, pa računam kaj se splača, spod to ceno ne morem, je najceneje v Slo z računom in 2l garancijo.Če pa bi mel kdo brez garancije dobim v Slo za cca 290e

Drgač pa, kdo še kupuje g27, zdej kr vsi Frexa za 1,8k kupujejo [it]

Beštijaodvolanakupišpaceloletomalješ

Takle je, jaz ga dobim 1kom za 300e v Slo, če naročim več kom se mi malo ptt deli, če pa bo kaj narobe me pride ptt, da ga spravim nazaj in spet nazaj do stranke, ker stranki po zakonu morm sam plačati ptt, oni meni v Nemčiji pa ne,tako da če hočem da je paket lepo zavarovan v Slo me pride do stranke 8e nekje oz oboje skupaj celo 50e, pa računam kaj se splača, spod to ceno ne morem, je najceneje v Slo z računom in 2l garancijo.Če pa bi mel kdo brez garancije dobim v Slo za cca 290e

Drgač pa, kdo še kupuje g27, zdej kr vsi Frexa za 1,8k kupujejo [it]

Beštijaodvolanakupišpaceloletomalješ

Bolje kot da prodajaš BREZ garancije bi bilo da prodajaš tako da v primeru okvare sami krijejo stroške pošiljanja do tvojega prodajalca...

Bolje kot da prodajaš BREZ garancije bi bilo da prodajaš tako da v primeru okvare sami krijejo stroške pošiljanja do tvojega prodajalca...

De ptt ena smer 30e, nazaj nekje 30e, tako da ni šans da komu to nardim, itk pa bom dobil nove g27 na novo iz At, no vsaj upam, tam pa bom tedensko gor, tako da ne bo panike!

js bi se takoj strinjal s tem, da stroške pošiljanja krijem sam.

sej to govorimo v primeru uveljavjanja garancije, a ne? če je tako, pol ni problem, če dobim volan G27 pod 300 eur. razkiram takoj!

V igri je 20e, po pravici niti to ne bom delal, da bom dal brez garancije, omenil sm, kr zna bit sitnost, ne bom razlagal!

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...