Skoči na vsebino

Podelitev 2010

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 64
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

EH,in to ste kao neki resni organizatorji z vsem spremstvom,bljak

MOJ PREDLOG JE:

Naj bo podelitev nekje v osrčju Slovenije, da imamo vsi približno do te točke, ne pa da se štajerci vozmo dol proti primorski, Zagorje je blo čist OK. [dance]

Najbolj na živce mi gre, da vedno pizdijo čez vsako stvar tisti, ki najmanj prispevajo. Če komu kej ne paše, lahko kdaj sam kej nardi, al pa se preprosto obrne stran!

Murn,če si imel v mislih mene,se temu drugače reče v "OPOZICIJI",čeprav ne mislim minirat kakšno zadevo,daleč od tega,je pa prav,da se kadaj doda kakšno mnenje.

Drugače pa mirkej živčke,vem pa,da ste Dolenčki bolj skuliran folk :wink:

Mah živčke sm že zdavnej pokuru, zato sm pa tako mirn pa pr 23ih že čist siv :D

Kuga sm 23 maš, pol te lahk še j in j in j, moj post je smotan ja, iz Lj do Logatca je resno 15min, jaz nič ne silim,ker nism bil še niti en x in se nočm niti pod razno vmešavati, se zelo oproščam, je pa mogoče zanimivo, ker bi bla normalna ura, mogoče nas bo več (ne vem),pa tudi sam lahk pridem,ker zvečer, ma hudič je žena, 2psa, 3mačke...pa je zmer štala.. [champ]

torej, piknik/podelitev

vsak prnese samga sebe, pa par evrov bomo dal skupj in si razdelili stroške za kočo, pijačo in jedačo.

koliko pijače in jedače je odvisno seveda od števila prispelih, prespi se gor oz. tam,

zjutraj počisti kar je nasvinjano oz. sproti poberete vsak svojo plastenko/piksno/litrco/čik in jo vržemo v koš,

rabite samo spalko in dobro voljo.

torej, dejmo od začetka

------------------------------------------------- (copy, paste, add #. name)

6.11. Zagorje ob Savi (meeting point)

1. Mark Apat

2.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...