Skoči na vsebino

Podelitev 2010

mAxL

Recommended Posts

Kot vsako leto do sedaj organiziramo en skupni dogodek, ko podelimo nagrade najboljšim dirkačem letošnjih tekmovanj. In kot vsako leto do sedaj, nas je tudi sedaj prehitel čas [Jel2]

Nismo pozabili, bo pa najboljše da bi najeli eno lovsko kočo, saj je za kako kampiranje že malce premrzlo.

Datum še ni znan, verjetno pa bo bolj proti koncu septembra oziroma začetek oktobra.

To pišem predvsem zaradi tega, da nebo kdo mislil da smo pozabili :)

Nagrade

WTCC posamezniki - pokrovitelj Slo-Racing

logo.png

WTCC privatniki - pokrovitelj Slo-Racing

logo.png

Formula Masters - HočemTo! (Darila - Ideje za nora darila - darila za rojstni dan)

hocemto.jpg

Clio CUP - Spedenaj.si (Spletna trgovina z dirkaško opremo - OMP, Alpinestars, Team Dynamics, Stilo, Compomotive, Quaife, Cat Cams,...)

sped_logo.png

• Odgovori 64
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

EH,in to ste kao neki resni organizatorji z vsem spremstvom,bljak

• 4 weeks later...

V soboto morm pripravit volišče, v nedeljo niti ne vem al bom zjutraj al popoldne

Je moja delala na zadnjih volitvah in je rekla da je volišče pripravljeno v 20min :)

Če si zjutraj ni panike, ker do 7ih ga verjetno ne bomo pil, če pa mal počen me moreš sedet pol pa tut ne vem kam to pelje [krniki]

Je moja delala na zadnjih volitvah in je rekla da je volišče pripravljeno v 20min :)

Če si zjutraj ni panike, ker do 7ih ga verjetno ne bomo pil, če pa mal počen me moreš sedet pol pa tut ne vem kam to pelje [krniki]

Sej vem, nism prvič :) Sam ne da se mi vozit v petek domov, v soboto spet gor kjerkol že bo, zjutraj nažgan spet nazaj dol in zvečer, ko se vse prešteje spet nazaj v lj...bom porabu za bencin vse kar bom zaslužu s 6 ur sedenja :)

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...