Skoči na vsebino

Ferrari Virtual Academy 2010

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 57
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

57,186

Adrenaline pack je zunaj Povezava!

Na žalost to da ne moreš setupa popravljat (kar sem sicer mislil da ga boš lahko) mene najbolj moti. Ravno stering lock mam jaz ponavadi nenormalno visok, zato da ne rabim motat do konca. Tukaj pa je za moj stil vožnje velik premajhen, kar se mi najbolj pozna v najpočasnejšem ovinku.

Evo pa sem si še jaz tole zrihtal. Je kar fajn. Ni čisto enostavno, tako da se treba kr potrudit da spraviš dobr krog skupaj... Me pa tudi mene osebno moti tale stvar kot si jo omenil FBR.. Tudi sam sem navajen na visok steering lock in to me tukaj moti. Najpočasnejši ovinek dolgo nisem speljal tako kot bi moral. Šele čez čas sem opazil da ma še volan lufta nekaj stopinj. Enostavno ga nisem bil navajen obračat za več.. Tako da če bi se dal samo steering lock nastavljat bi bilo veliko boljše. Za ostalo nimam pripomb.

Zdravo,

zanima me, če mi kdo lahko pomaga pri nastavitvi volana. Imam Thrustmaster Ferrari 430 Force Feedback Racing Wheel. Ful ni realno vsaj tako se mi zdi. Volan premaknem cišto malo reakcija avta pa je mnogo večja tako na ravnini sploh ne morm voziti na ravnost ker mi avto vijuga sem ter tja.

Če kdo ve rešitev naj mi lepo prosim sporoči.

hvala