play 502 Napisano September 8, 2010 Share Napisano September 8, 2010 1. mAxL / M / 3 kosi 2. marko / L 2 kosa 3.Oxy /M 1kos /L 1 kos 4.Yelo / XXL 2kosa 5. Gregor Vodičar /M/ 1 kos 6. Killer_B / S / 2 kosa 7. EdgeSLO 1 xxl 1m 1s 8. zokid /m 2. kosa 9. PEK / M + L / 2 kosa 10. MirO / XL 1 kos/ S 1 kos 11. Zamex23 / M / 1. kos 12. Rok Prosen / XL 1 kos 13. Aleš Kurent / L ali XL 1 kos (odvisno od velikosti) 14. Matjaž Murn / L / 1. kos 15. TORQUE / M / 1 kos 16. Rok Lainšček / M ali L (odvisno od velikosti) / 1 kos 17. McBajs / M / 2.kosa 18. Grega Bračič / XL / 1 19. Zoran Mihalj /L 1kos 20. Mouly / L / 1 kos 21. KRUH / L / 1 kos 22. MatejMejak / L / 1 kos 23. Andrej Mesarič / L / 1kos 24. Play/ S / 1 kos in / xl / 1kos Prou dopade se mi stil majčke, če se da gumo, da ne bo pač podražilo, bi bla res huda! Link to post
marko 36 Napisano September 8, 2010 Avtor Share Napisano September 8, 2010 Po moje bo še najbolš, če ti maxl da font Upam da bo dal... Saj ne da se hočem vmešavat zraven v izdelavo oz obnovitev logota, ampak če nas več naki "spaca" bomo mel več materiala za izbrat ali?? Link to post
Yelo 36 Napisano September 9, 2010 Share Napisano September 9, 2010 Tak nekak bi pol to izgledalo v vektorki sliki! Z črkami in obrobami ni problem. Zatika se pa pri crom efektu! Link to post
marko 36 Napisano September 9, 2010 Avtor Share Napisano September 9, 2010 Crom efekt bo problem ja, kaj pa če bi brez njega pa je kup manj problemov?? Link to post
Yelo 36 Napisano September 9, 2010 Share Napisano September 9, 2010 Problemov je manj samo izgleda pa tud slabše! Preveč navadno! Link to post
PEK 2 291 Napisano September 9, 2010 Share Napisano September 9, 2010 pomoje bi blo cist uredu tut brez... Link to post
marko 36 Napisano September 9, 2010 Avtor Share Napisano September 9, 2010 To je res kar je Yelo napisu, tak da se sam treba odločit kar hočemo, tut glede izdelovanja majic, če bo crome look potem odpove lepljenje na majice in ostane sitotisk.. Čist od nas odvisno. Yelo, a je z namenom tvoj predogled logotipa samo SLO pobarvan pa vse ostalo črno al men kaj narobe kaže?? Link to post
mmatic2 4 Napisano September 9, 2010 Share Napisano September 9, 2010 Pa saj ponavadi tiskane majice niti nimajo veliko odtenkov barv.. tudi nwm kako bi ta crome effekt prišel do izraza na maijcah.. Meni osebno je bil že Markov osnutek čisto vredu.. tudi preprosto je lepo če ne še lepše! Link to post
Yelo 36 Napisano September 9, 2010 Share Napisano September 9, 2010 To je res kar je Yelo napisu, tak da se sam treba odločit kar hočemo, tut glede izdelovanja majic, če bo crome look potem odpove lepljenje na majice in ostane sitotisk.. Čist od nas odvisno. Yelo, a je z namenom tvoj predogled logotipa samo SLO pobarvan pa vse ostalo črno al men kaj narobe kaže?? Ja tolk mi je uspelo včeraj zvečer spacat! Zato je samo SLO! No...je pa res,da prvič delam kaj takšnega in zato gre bolj počasi. Me pa zanima kaj je bolj kvalitetno? Lepljenje ali tisk! Da se ne zezam brez veze. Link to post
marko 36 Napisano September 9, 2010 Avtor Share Napisano September 9, 2010 Ja tolk mi je uspelo včeraj zvečer spacat! Zato je samo SLO! No...je pa res,da prvič delam kaj takšnega in zato gre bolj počasi. Me pa zanima kaj je bolj kvalitetno? Lepljenje ali tisk! Da se ne zezam brez veze. Glede kvalitete je pa tak (baje, tak mi je reku) čisto odvisno od tega kak je zadeva če je v vektorjih, narejena. Glede sitotiska pa ne vem kak gre, samo je pa baje velika možnost da pridejo slabši robovi, pa muckasto celo mogoče. Glede SLO pa sm mislu da je sam pr men kej zaj****. Bom jst tut probu kej bolšga narest kukr učeraj. Link to post
Yelo 36 Napisano September 9, 2010 Share Napisano September 9, 2010 Aha! Ok! Se pravi bo najbrž v vektorjih boljše. No bomo pač probali čim bolj natančno naredit! Pol pa naj mojster pove če je ok. :wink: Torque.......glede crom efekta je pa tako,da je logo na majici kar velik in zato bo prišel do izraza,če bo le tisk kvalitetno narejen. Vsaj jaz mislim tako! Sicer pa naj mojster pove svoje. Če ne bo OK ga pač umaknemo oziroma zbrišemo. Vprašanje je edino še kakšne barve bodo majice. Če bodo črne pol bo treba logo še z svetlo barvo obrobit. Link to post
marko 36 Napisano September 9, 2010 Avtor Share Napisano September 9, 2010 Kaj pa če bi bile recimo modre?? Čist tak rečem.. Krom efekt bi zgledu zelooo lepo ja, sam nardit ga je pa drugo, pa natisnit, ker on mora za lepljenje vsako barvo posebaj izrezat nalepko... Link to post
T7ank 16 Napisano September 9, 2010 Share Napisano September 9, 2010 1. mAxL / M / 3 kosi 2. marko / L 2 kosa 3.Oxy /M 1kos /L 1 kos 4.Yelo / XXL 2kosa 5. Gregor Vodičar /M/ 1 kos 6. Killer_B / S / 2 kosa 7. EdgeSLO 1 xxl 1m 1s 8. zokid /m 2. kosa 9. PEK / M + L / 2 kosa 10. MirO / XL 1 kos/ S 1 kos 11. Zamex23 / M / 1. kos 12. Rok Prosen / XL 1 kos 13. Aleš Kurent / L ali XL 1 kos (odvisno od velikosti) 14. Matjaž Murn / L / 1. kos 15. TORQUE / M / 1 kos 16. Rok Lainšček / M ali L (odvisno od velikosti) / 1 kos 17. McBajs / M / 2.kosa 18. Grega Bračič / XL / 1 19. Zoran Mihalj /L 1kos 20. Mouly / L / 1 kos 21. KRUH / L / 1 kos 22. MatejMejak / L / 1 kos 23. Andrej Mesarič / L / 1kos 24. Play/ S / 1 kos in / xl / 1kos 25. T7ank / XL / 1 kos Še dobro, da tu pa tam preverim stran =P Katera firm amajic pa bo? Fruit of the loom? Link to post
marko 36 Napisano September 9, 2010 Avtor Share Napisano September 9, 2010 Odvisno kdo bo delal, pa tudi kak se bomo zmenli.. Link to post
Yelo 36 Napisano September 10, 2010 Share Napisano September 10, 2010 Vsak dan malo pa bo! Ni glih povsem enako ampak .........boljše to kot nič! Link to post
Recommended Posts